Woonaccessoires in mijn huis

Hoi! In dit artikel ga ik het hebben over woonaccessoires in mijn huis. Ik vind het altijd super leuk om te stylen met woonaccessoires. Al lange tijd heb ik alles zo’n beetje wel op dezelfde plek staan. Ik keek na mijn vakantie van Curacao eens naar sommige plantjes en dacht: die zijn wel aan vervanging toe. Een mooi moment om eens naar mijn accessoires in huis te kijken en wat te vervangen/anders in te delen.

Planten vervangen

Laat ik dit even voorop stellen: ik ben zo iemand die zelfs zijn kunstplanten nog dood kan laten gaan…. Planten verzorgen is gewoon niet echt mijn ding. Maar ik vind ze wel erg leuk in huis. Nu heb ik wat nepplantjes maar echte planten staan toch net wat leuker. Een aantal van de planten die het nu begeven hebben, heb ik al sinds ik met Thijs samenwoon in ‘s-Heerenberg al. Dus schouderklopje voor mij. Die leven zeker al vier jaar.

Maar helaas zijn ze niet meer op hun mooist, groeien ze scheef of zijn ze gewoon op. Op zoek naar nieuwe planten dus! Samen met moeders ben ik naar Tuincentrum Peer geweest in Doetinchem. De missie: planten die makkelijk te verzorgen zijn. En dat is gelukt. Tevreden met nieuwe planten ging ik naar huis.

Woonaccessoires in mijn huis

Daar begon het nieuwe inrichten met woonaccessoires in mijn huis. De plantjes vervangen en accessoires op andere plekken zetten. Ik vind dat helemaal leuk om te doen. Ook heb ik nieuwe woonaccessoires van epoxy in mijn huis. We maken deze zelf voor onze webshop. Ik had er zelf nog weinig van in huis staan. Dat kan toch niet, haha. Dus ook die verdienen een mooi plekje in huis.

woonaccessoires in mijn huis

Onze muren zijn een soort lichtgroen of wit. Ik ben zelf helemaal weg van items die zwart, wit of goud zijn. Die matchen bij elke kleur. En dus ook bij mijn kleuren muren. Mijn gouden items zijn echt Eye-catchers in huis. Ik vind het helemaal leuk. Vooral mijn epoxy bolkaarsen en geurstokjeshouder zijn top!

woonaccessoires in mijn huis

Ook mijn tafeltje van epoxy is weer terug (deze was kapot maar heeft mams weer gemaakt). Daar staat nu ook een epoxy vaas op! Hoe gaaf is de zwarte vaas met marmer look?! Moeders heeft deze vaas met epoxy gepimpt. I love it!

Daarnaast staan alle nieuwe planten in huis ook erg mooi. Het zijn vooral veel vetplantjes en deze zijn makkelijk in leven te houden. Dat moet mij lukken. Ik moet deze zelfs niet te veel water geven, haha. Dat gaat zo helemaal goedkopen met de woonaccessoires in mijn huis.

woonaccessoires in mijn huis

Wat heb jij voor kleur woonaccessoires in huis staan? 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1150

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *