Wat neem je mee in je handtas tijdens een stedentrip?

handtas tijdens een stedentrip

Hoi! Ik ben op stedentrip geweest. Of ja, een stedentripje. Mijn schoonzusje is voor haar stage in Southampton en Thijs en ik hebben haar daar opgezocht. Maar wat neem je mee in je handtas tijdens een stedentrip? Of beter gezegd: Wat heb ik tijdens die 4 dagen dat we daar waren, meegenomen in mijn handtas. Dat laat ik je graag zien! En ik heb een nieuwe tas. Of althans: ik heb een grote tas gekocht, zodat er wat meer in kon!

Pantertas

handtas tijdens een stedentrip

Deze nieuwe tas heb ik bij de Primark gekocht voor 10 euro! Mijn andere handtassen zijn net wat kleiner en het leek mij wel handig om een wat ruimere tas mee te nemen tijdens mijn dagen in Southampton. Dan kan er wat meer in en dat is makkelijker. Benieuwd wat ik daar allemaal gedaan heb en hoe ik het heb gehad. Er komen vlogs aan! Maar in deze persoonlijke update zie je alvast wat foto’s!

Maar nu over naar de inhoud van mijn pantertas. Ik moest wel even wennen aan het patroontje van de tas. Maar ik vind deze steeds leuker. De tas is wel lekker ruim en de dingen die ik mee wil nemen, passen er goed in. Aan de voorkant zitten ook nog twee ritsen wat één groot voorvak vormt. Ook zeer handig. Maar we zullen eens kijken wat ik er allemaal uit haal:

Inhoud handtas tijdens een stedentrip

handtas tijdens een stedentrip
Ik begin bij wel de meest belangrijke items (haha). Mijn portemonnee natuurlijk inclusief: pinpas, ID-kaart, wat kleingeld en zorgpas. Dan mijn mobiel natuurlijk. En mijn vlogcamera! Ik ga vloggen en natuurlijk foto’s maken!

handtas tijdens een stedentrip
Dan is een powerbank natuurlijk ook zeer handig. Mobiel leeg: pak de powerbank! Ik zie alleen dat het draadje ervan niet op de foto staan, haha. Maar die hoort er ook bij. Mijn bril in de brillenkoker gaat ook mee. Deze brillenkoker heb ik nieuw gekocht, grappig is ‘ie’ hè?! En een opvouwbaar tasje is altijd wel handig.

handtas tijdens een stedentrip
Dan komen we uit bij mijn ‘beauty’ gedeelte in de tas, haha. Een mini deo, handgel, Labello en zakjesdoekjes. Altijd handig om bij je te hebben. En dan heb ik vaak paracetamol en Ibuprofen bij mij. Je weet maar nooit….

handtas tijdens een stedentrip
En een mens moet eten….. Voor de snelle trek tussendoor heb ik koekjes bij mij en wat snoepjes. En lekker Fisherman’s Friend. Ik vind dat altijd lekker fris na het eten.

handtas tijdens een stedentrip
En dat is mijn inhoud van mijn handtas tijdens een stedentrip. Dat zijn wel de belangrijkste dingen om mee te nemen in mijn ogen… De belangrijkste dingen om mee te nemen tijdens een stedentrip in je handtas. Ik ben ook wel erg blij met deze nieuwe tas. Hij is niet te groot, maar groot genoeg om alles mee te nemen. Lekker handig dus!

En houdt mijn YouTube kanaal zeker in de gaten! Daar komen snel vlogs van mijn tijd in Southampton online! En dan zie je deze tas ook weer, haha.

Wat neem jij altijd mee in je handtas tijdens een stedentrip?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *