Voordelen van een Refurbished iPhone kopen

Hoi! We gaan het eens hebben over de voordelen van een refurbished iPhone. Dat ik een groot fan ben van de iPhone is wel duidelijk. Ik heb namelijk zelf een iPhone 6 gehad, daarna een iPhone 7 plus en nu heb ik een iPhone 11. Eén van deze telefoons is ook een refurbished iPhone geweest. Welke? Dat lees je in deze post en de voordelen van een refurbished iPhone.

Mijn eerste refurbished telefoon

Mijn allereerste iPhone was een refurbished telefoon. Ik kocht als eerste een iPhone 6 , maar dus een refurbished model. Wat is precies een refurbished iPhone? Eigenlijk heel simpel gezegd: het is een gebruike telefoon die wordt verkocht met dezelfde kwaliteitseisen als een nieuwe telefoon. De telefoon wordt zo opgeknapt dat deze eigenlijk weer zo goed als nieuw is.

Dit kan zijn dat er een nieuwe batterij ingezet is of een scherm vervangen is. Het is dus wat anders dan een tweedehands model. Die zijn namelijk niet opgeknapt en nagekeken of alles het nog goed doet. Dat is dus wel bij een refurbished model. Alles wordt gecheckt en gezorgd dat alles het doet zoals het hoort.

Voordelen refurbished iPhone

Een groot voordeel van een refurbished iPhone is natuurlijk de prijs! Voor een goedkopere prijs heb je een prima kwaliteit iPhone. Zo heb ik dat dus ook bij mijn eerste iPhone gedaan. Ik denk dat ik er zeker meer dan één jaar mee heb gedaan. Zonder problemen of wat dan ook.

refurbished iPhone

Wil je bijvoorbeeld eens een iPhone proberen, omdat je al jaren vast zit aan een ander merk telefoon, maar niet helemaal zeker bent. Ga dan voor een refurbished iPhone. De software is helemaal bijgewerkt en hij werkt als een normale nieuwe iPhone. Het enige voordeel: je hebt deze voor een veel lagere prijs.

Om te beginnen zou je bijvoorbeeld een Refurbished iPhone 8 bestellen. Je kunt zo wennen aan een Apple toestel en deze prijzen vallen mee. Echt best wel handig dacht ik zo. Je kunt natuurlijk ook gelijk voor een nieuwer model gaan. Een iPhone 11 bijvoorbeeld.

Dat is trouwens de voornaamste reden dat ik na de iPhone 6 snel gewisseld ben van telefoon. Ik wilde graag een beter camera, haha. En op een iPhone 7 plus zit een portretfunctie die ik graag wilde hebben. Vandaar de wissel. En nu heb ik een iPhone 11 en die heeft ook deze functie. Echt zo blij mee! Je maakt er echt mooie foto’s mee.

refurbished iPhone

Ik ben helemaal dol op de iPhone en zal niet snel wisselen. Wel als ik een keer een ander toestel wil testen, dan zou ik misschien wel weer een refurbished model aanschaffen. Echt handig en fijn voor een lagere prijs.

Heb jij wel eens een refurbished telefoon gehad?

* dit artikel bevat een samenwerking* 

Misschien is dit ook leuk?

5 comments

  1. Nee nog nooit gehad, wel ook iPhone fan hier, ik heb nu een iPhone 11 pro en ben wel iemand die deze echt niet inwisselt voor een nieuwe als dit niet echt nodig is. Het kost veel geld, maar ik doe er ook weer heel erg lang mee. Bij refurbished weet ik dat ze helemaal na gekeken zijn en weer ged gemaakt, maar toch, je weet ( net als dat bekende verhaal van autostoeltjes en brommer helmen) niet wat er in het verleden mee gebeurd is.

  2. Ik heb nog nooit eerder een refurbished model geprobeerd omdat ik mijn telefoon meestal gewoon nieuw koop. Moest ik in de toekomst een nieuwe telefoon nodig hebben zou ik het eventueel wel overwegen.

  3. Ik heb hier weleens over nagedacht. Ik doe liever langer (aantal jaar) met één telefoon en ben altijd zo bang dat zo’n refurbished maar zo kort mee gaat.

  4. De eerste telefoon van zowel mijn dochter (iPhone) als mijn zoon (LG) waren refurbished. Nooit enig probleem mee gehad, ze waren er erg blij mee. Mijn dochter heeft inmiddels een nieuwe want dat is ook weer een paar jaar terug maar mijn zoon gebruikt zijn LG nog steeds.

  5. Ik heb sinds kort ook een iphone, na alleen maar Android telefoons te hebben gehad. Ben er echt super blij mee! Heb hem wel nieuw gekocht, refurbished zal in de toekomst wel een goede optie zijn als ik toe zou zijn aan een nieuw toestel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *