Mijn verjaardag cadeaus 2017 – 22ste verjaardag-

mijn verjaardag cadeaus

Hoi! Mijn verjaardag cadeaus……. Ik ben namelijk veel te veel verwend. Vorig weekend vierde ik mijn 22e verjaardag. Natuurlijk horen daar ook wat cadeautjes bij. Familie en vrienden kwamen op mijn verjaardag en namen wat leuks mee. De verjaardag was trouwens niet alleen van mij, maar ook van mijn ouders. En ook die zijn flink verwend! De hele tafel in de kamer staat er vol mee. Vol gezellige taarten en leuke verjaardag pakketten! Ben je benieuwd geworden naar wat ik allemaal kreeg? Lees dan zeker verder!

Van veel familie heb ik een mooie kaart gekregen met geld. Dat is voor mij zeker niet het belangrijkste op een verjaardag… al die cadeautjes/geld. Maar het is wel super lief! Het leukste aan verjaardagen vind ik de gezelligheid, het kletsen met elkaar en natuurlijk lekker eten! In mijn ogen is dat een lekker stukje taart, hihi. In de afgelopen weekupdate kon je lezen hoe mijn verjaardag was. Het was in ieder geval heel erg leuk en gezellig! En benieuwd wat ik op een verjaardag aan zou doen? Dat zie je in de vorige video.. mijn verjaardag outfits!
De tafel in de woonkamer heeft tot aan het opnemen van deze video dus vol gestaan met cadeautjes…. We kunnen er nu eindelijk weer zitten, haha. Ik heb alles opgeruimd en een plekje gegeven. Maar niet voordat ik jullie alles heb laten zien. Kijk mee naar mijn verjaardag cadeaus:

Mijn verjaardag cadeaus

Verwend hè?! Ik ben echt heel erg bij met alles wat ik gekregen heb. De cadeaubonnen zal ik zeker binnen no time hebben uitgegeven, hihi. En naar de musical gaan met mijn moeder wordt vast en zeker heel leuk. Ik ben erg benieuwd naar The Lion King! En dan de nieuwe lens. Wat een mooie lens is dat! Hij maakt echt hele mooie foto’s en ook daar zal een artikel van online komen. Net als van de pindakaas met karamel zeezout, hihi. Daar ben ik toch wel heel benieuwd naar. En suggesties voor een weekendje weg met mijn vriendje! Let me know. Ach, het maakt ook niet uit waar wij heen gaan, hihi. Samen hebben we het altijd leuk :).

Ik ga nu lekker eten, want ja….. dat is iets wat ik graag doe en veel heb gekregen, haha.  Als ik nu niet tonnetje rond word….. haha.

Word jij ook altijd zo verwend met je verjaardag?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *