Verhuizing update: inrichting & planning

verhuizing update

Hoi! Het is bijna zover! Thijs krijgt de sleutel van zijn appartement. Ik vind het stiekem wel heel spannend en natuurlijk super leuk! Er moet natuurlijk nagedacht worden over de inrichting. Ik heb al eens een artikel geschreven over wat ik qua interieur leuk vind. Maar hoe zoeken wij alle spullen uit en hoe gaat de verhuizing straks in zijn werk? Lees dat in deze verhuizing update.

Verhuizing update

Voor degenen die niet alles van mij en de verhuisplannen van Thijs gehoord hebben: even een kleine update. Het klopt: deze meid trekt er nog niet bij in. Ik wil nog even thuis blijven wonen om wat meer te sparen. Dit is allemaal in overleg gebeurd en Thijs vindt alles prima. Heel fijn.

Maar in de weekenden als ik niet hoef te werken, dan zal ik vast en zeker veel bij Thijs in zijn nieuwe appartement te vinden zijn. Super leuk natuurlijk! Onze eigen plek. Nu weet ik al wat ik qua inrichting mooi vind en hoe de verhuizing er een beetje zal uitzien.

Inrichting

De ouders van Thijs hebben een tijdje terug nieuwe meubels gekocht. Een aantal oude meubels van hen, kon Thijs overnemen. Zo is er al een mooie grote zwarte hoekbank en een grote kast waar we spullen in kunnen opbergen. Deze kast wordt in een white wash verfje gezet door mijn moeder.

Wat er zeker nog moet komen is een eetkamertafel met stoelen, een salontafel en wat aankleding qua accessoires. Ik vind sowieso een Boeddha leuk in huis en een mooie kast waar we wat beeldjes, tijdschriften en dat soort dingen in leggen.

Ik krijg misschien ook een soort van eigen plekje of beter gezegd: een soort van inloopkast, haha. Ik zie het al voor mij dat ik hier een grote kast in zet en wat kledingrekken met kleding. Ik kan door middel van een schoenen rekje mijn schoenen mooi uitstallen en ook hier kan ik mijn make-up kwijt. Ik ben al stiekem een beetje naar een kaptafel  aan het kijken.

Zo vind ik een witte kaptafel  met een spiegel daarboven wel heel gaaf. En natuurlijk een grote spiegel in die kamer om mijn hele outfit te bewonderen. Ohja en een plekje voor mijn sieraden. Mmhh, daar heb ik nog niet eens goed over nagedacht.

Hier gaat de bank naar de opslag en wacht totdat deze in het huis mag.

Planning

Genoeg dingen om nog over na te denken dus. Gelukkig hebben we nog even. 20 September krijg Thijs de sleutel. Een paar dagen daarvoor komt zijn bed al. Ja, die hebben we al uitgezocht. Maar in dat eerste weekend gaan we eerst schilderen. De roze muren maken we wit en de rest ziet er prima uit en laten we zo.

Alleen de woonkamer moeten we dus schilderen. Zoals het er nu naar uitziet, gaan Thijs,  zijn zusje en ik dat doen. Maar mochten er gegadigden zijn, meld je aan! Hoe meer helpers: hoe makkelijker en gezelliger alles gaat, haha.

Wanneer alles geverfd is, komen de meubels in het huis. Deze gaan Thijs en ik binnenkort bij de Ikea uitzoeken. Hij heeft een wensenlijstje gemaakt en ik pik daaruit wat mijn favorieten zijn. Yes, zo gaan we dat doen. Ik heb er nu al super veel zin in!

Wanneer de meest belangrijke dingen staan, dan komt natuurlijk een beetje de inrichting en decoratie naar boven. Samen met Ellen en Dennis kijken we een beetje naar de inrichting van het huis. Hun huis is zo mooi ingericht dat ze ons misschien daarmee komen helpen.

verhuizing update
De kamer van Ellen en Dennis

Met een beetje hulp van Jan en Alleman komen we een heel eind. Onze ouders helpen natuurlijk ook mee met de verhuizing. Maar hoe meer zielen hoe meer vreugde! Ik ben al gebombardeerd tot de Koek en Zopie mevrouw. Ik ben niet zo sterk, dus dat werk is niet voor mij, wordt er gezegd. Haha, helemaal waar.

Zin in !

Een verhuizing is een hele belevenis, maar lijkt mij zeker heel gaaf om mee te maken. Voor nu heb ik een eigen kamer, waar ik dus over een tijdje al mijn spullen kan dumpen. Hoe vaker ik daar ben, hoe meer spullen ook wel die kant op gaan denk ik. En voordat ik het weet ben ik er misschien wel bij ingetrokken, haha.

Voor nu gaan we lekker de Ikea rondstruinen en op zoek naar de laatste spulletjes voor in huis. Misschien wel leuk dat ik vaker schrijf over de verhuizing. Een soort verhuizing update? Wanneer we nieuwe spullen of andere gebeurtenissen rondom het verhuizen hebben deel ik deze!

Ben jij wel eens verhuisd? 

* dit artikel bevat een samenwerking* 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1180

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *