Top 10 zoektermen – Hoe komen jullie bij mijn blog? –

zoektermen

Hoi! Hoe komen jullie bij mijn blog? Ja, via internet. Logisch natuurlijk. Maar ik bedoel meer: welke zoekopdrachten gebruiken jullie. Oftwel: via welke zoektermen komen mensen op mijn blog terecht. Ik moet je heel eerlijk bekennen dat ik daar niet super vaak naar kijk hoor. Maar via Google Search Console kun je zien met welke zoekopdrachten mensen op jouw blog komen. Eens in de zo veel tijd open ik dat weer eens. En nu stonden er wel heel grappige zoektermen tussen zeg… In dit artikel deel ik deze met jullie!

In de afgelopen drie maanden zijn er een aantal zoektermen voorbij gekomen waardoor mensen op mijn blog zijn gekomen. Dat is best grappig en leuk om eens te bekijken.  Via Google Search Console kun je dit dus zien. Een zeer handig programma voor de bloggers onder ons! Achter het zoekwoord staat dan ook hoe vaak mensen dan op je artikel geklikt hebben waar ze dan op uit gekomen zijn. En hoeveel vertoningen daarbij zijn gekomen in Google. Maar laten we eens kijken waar mensen vaak op gegoogled hebben en dan bij een artikel van mij zijn uitgekomen. Hier een top tien van de zoektermen.

Top 10 zoektermen

Remescar wallen review

Als eerst is er super veel gezocht op: Remescar wallen review. En daar zijn verschillende variaties op. Ik vind namelijk veel zoektermen terug met de Remescar wallen crème. Deze creme mocht ik testen van een online apotheek. Heel erg leuk dat ik daar dan ook veel mensen mee heb , ja een soort van, kunnen helpen door de review.

zoektermen

Ruben Hein vriendin

Dan de tweede term: ruben hein vriendin. Daar moest ik toch wel even om lachen! Hoe kan dat dan weer dacht ik. Nou, na even zoeken kwam ik bij een artikel uit wat ik schreef over Wie is de Mol. Daar noemde ik inderdaad de naam: Ruben Hein. Dit is toch wel de bijzonderste en grappigste zoekterm, haha.

Body Mist Action

De derde zoekterm is: Body Mist Action. In dit artikel review ik vier body mists van de Action. Een lekker zomers artikel dus. En ook deze zoekterm komt vaker terug in andere variaties. Body mist en dan vaak een naam van één van de body mists van de Action erachter.

Girls Things

Dan de vierde zoekterm : Girls Things , Haha. Dat is lekker verrassend. Mensen zoeken blijkbaar ook gewoon naar de naam van mijn blog.

Filo deeg bakjes maken

De vijfde term is: filo deeg bakjes maken. Hier moest ik even over denken, want dit is al een iets ouder artikel. Maar inderdaad: ik heb met een vriendin een keer filo deeg bakjes met een vulling gemaakt. Even voor de duidelijkheid: dat is om te eten, haha. Ook deze zoekterm komt weer in meerdere variaties terug.

lipvolume

De zesde zoekterm is: lipvolume. En ook deze term komt vaker terug met andere woorden erbij als lipvolume balsem of Safae’s Lipvolume. Hoe verrassend, maar ook dit is een review artikel. En dat over een wel zeer bijzondere lippenbalsem.

zoektermen

Neon nagellak

Zoekterm nummer 7: neon nagellak. Of ook wel: Hema neon nagellak. Toen de Hema vorig jaar met neon nagellak kwam, heb ik daar ook twee lakjes van gekocht. Als nagellak liefhebber schrijf je daar dan natuurlijk een artikel over.

Bubble Maze Arnhem

Nummero 8: Bubble Maze Arnhem. Ik kom zelf uit Doetinchem, maar in Arnhem was ik uitgenodigd om langs te komen bij Bubble Maze. Ze serveren hier Bubble Tea en dat heb ik geprobeerd en dus een artikel aan gewijd.

Glasvijl

Dan gaan we door naar nummer 9: glasvijl. Haha, goeie en spannende zoekterm joh! In dit artikel vertel ik waarom ik juist een glasvijl gebruik en wat daar de voordelen van zijn.

Vriendenboekje invullen

En de laatste zoekterm (10): vriendenboekje invullen. Ook een wat ouder artikel. Vroeger had je altijd een vriendboekje wat rond ging toch? Deze heb ik nog van vroeger en deze vulde ik nu nog eens in.

Dat was dan de top 10 van zoektermen die de afgelopen drie maanden voorbij zijn gekomen. Het zijn er natuurlijk nog veel meer, maar daar is minder op geklikt. En als ik die allemaal zou laten zien, dan werd het wel een heel lang artikel. Ik vond het wel grappig om de zoektermen te zien. Mijn conclusie ervan is dat review artikelen het dus goed doen. Daar klikken veel mensen op. Is ook wel logisch als ik mijzelf na ga. Wanneer ik een nieuw en ietwat onbekend product ga kopen, google ik daar ook eerst op en lees wat reviews.

Gebruik jij als blogger ook Google Search Console? En welke zoektermen kom jij dan tegen? Ik zou het leuk vinden als je de gekste zoekterm hieronder achterlaat, hihi. Oh en even voor de duidelijkheid: ik ben niet, ik herhaal niet, de vriendin van Ruben Hein, wahaha. Stop maar met zoeken daarna, haha.

 

 

Misschien is dit ook leuk?

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *