Top 10 best gelezen artikelen in 2018

top 10 best gelezen artikelen in 2018

Hoi! Ja, we naderen het einde van het jaar langzaam. Vaak zijn dat de momenten om eens terug te blikken. Wat heeft 2018 allemaal gebracht en wat is er allemaal gebeurd. Lekker sentimenteel, haha. In 2018 is mijn blog gegroeid. Meer bezoekers en mijn artikelen worden naar mijn idee beter. Mooie foto’s, betere inhoud enz. Op zich is dat ook wel logisch. Als je langer met iets bezig bent, word je er vanzelf beter in toch? Het leek mij wel eens leuk om een  top 10 te delen van de best gelezen artikelen in 2018!

In 2018 heb ik weer een hoop leuke artikelen gemaakt. Soms ook ontstaan uit een samenwerking. Naast artikelen heb ik ook video’s gemaakt. Het leek mij wel grappig om daar een top 10 uit samen te stellen. De top 10 best gelezen artikelen 2018. Laten we aftellen van 10 naar 1!

Top 10 best gelezen artikelen in 2018:

10. Etos Beautybox

Een artikel wat ik spontaan schreef. Mijn moeder en ik kregen bij de Etox een Beautybox, omdat we genoeg punten hadden gespaard. Ik vond het wel leuk om de inhoud met jullie te delen. En jullie vonden dat blijkbaar ook leuk, haha.

9. Ibiza badpak outfit

Wat leuk! Er staat ook een outfit post in het rijtje. Mijn outfit met mijn Ibiza badpak. Deze kocht ik bij de Primark weet ik nog. Een badpak was niks voor mij dacht ik. Foutje, haha. Ik vind hem erg leuk staan en met een wit broekje heb ik een leuke look.

Ibiza badpak outfit

8. Ingeschreven bij de KvK

Dit artikel is nog niet zo lang geleden online gekomen (begin december). Ik ben ingeschreven bij de KvK! En in dit artikel lees je daar van alles over. In een korte tijd is dit artikel dus best vaak gelezen. Leuk om te weten, hihi.

7. Batiste Golden Rose droogshampoo

In deze review lees je over mijn ervaring met de Batiste Golden Rose droogshampoo. De geur van de droogshampoo zal ik nooit vergeten. Zo lekker zoet! Helaas, is de droogshampoo nu op.

6. Daily Inspirations sieraden

Dit armbandje van Daily Inspirations is perfect voor mijn dunne polsen. In het artikel vertel ik daar meer over. En de foto’s van de armband vind ik zelf erg mooi gelukt.

top 10 best gelezen artikelen in 2018

5. 10 redenen waarom ik nog niet op mezelf kan wonen

Haha, om dit artikel kan ik nog steeds lachen: 10 redenen waarom ik nog niet op mezelf kan wonen. Dit artikel is natuurlijk met een grote knipoog gemaakt. En blijkbaar vonden jullie het leuk om te lezen!

4. Essence nagellak

Deze post stond in het teken van Essence nagellak. Ik heb via de Kruidvat punten aardig wat nagellakjes van Essence kunnen inslaan. In dit artikel review ik de kleurtjes. Er zitten echt veel leuke en schattige kleurtjes bij, die ik regelmatig op doe.

3. Pink Gellac testen

Volgens mij vallen reviews wel in de smaak. Met deze samenwerking was ik echt zo blij! Ik ben dol op nagellak en ik wilde dolgraag Pink Gellac testen. Ik gebruik deze nagellak nog regelmatig en ben er zeer tevreden over.

top 10 best gelezen artikelen in 2018

2.  Ylonn Raka

Het artikel wat op de tweede plek staat is een review van de Ylonn Raka producten. Ik weet nog goed dat dit volgens mij mijn eerste samenwerking via Hulc is en ik mocht deze producten testen en was er erg benieuwd naar. En ik was erg aangenaam verrast.

1 Remescar Review

Het eerste artikel is ook een artikel uit het begin van dit jaar. De Remescar wallen en donkere kringen crème review. Dit artikel is echt veel gelezen en vaak opgezocht via Google. Dit product kwam daarna ook op tv. Misschien dat daarom de review vaak is opgezocht?! Ik was trouwens erg tevreden over deze crème, haha.

top 10 best gelezen artikelen in 2018

En dat waren mijn top 10 best gelezen artikelen in 2018! Best veel reviews valt mij op. Grappig om dit te zien. En voor mij handig en goed om te weten wat in de smaak valt. Dan kan ik daar mee verder gaan. In 2019 komen er ook zeker leuke artikelen aan! Genoeg inspiratie en ideeën. Ik heb er zin in!

Heb jij één van mijn artikelen uit de top 10 best gelezen artikelen in 2018 gelezen?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1191

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *