Telefoonhoesjes collectie & inspiratie voor een nieuwe

Hoi! Je telefoon heb je altijd bij je toch?! Ik denk dat dat ding geen moment van mijn zijde wijkt… oops. Een telefoonhoesje is altijd handig voor bescherming. Maar stiekem vinden we de opdruk en printjes veel leuker. En is het eigenlijk meer om je telefoon op te vrolijken. Ja toch?! In deze post laat ik je wat leuke nieuwe telefoonhoesjes zien. En mijn telefoonhoesjes collectie.

Telefoonhoesjes collectie

De laatste tijd heb ik eigenlijk hetzelfde hoesje op mijn telefoon. Mijn eigen Girls-Things loge gedrukt op een transparant hoesje. Een beetje reclame maken voor mijn eigen blog zo. Altijd handig en slim toch?!

Ik vind zelf van die flexibele siliconen hoesjes het fijnst. Deze zijn vaak niet te dik en zo lomp. En ze beschermen mijn telefoon goed. Op dit moment heb ik een iPhone 11. Hiervoor heb ik een iPhone 7 plus gehad en een iPhone 6. De hoesjes van deze telefoons heb ik nog steeds bewaard. Altijd grappig om terug te zien haha.

telefoonhoesjes collectie

Zoals je ziet hou ik wel van transparante hoesjes met een figuurtje of tekst erop. Mijn Pikachu hoesje is nog steeds super leuk. Past natuurlijk niet meer om mijn iPhone 11. En natuurlijk een vrolijk flamingo hoesje. Deze had ik er vaak in de zomer omheen. Om mijn iPhone 7 plus had ik ook al een eigen Girls-Things hoesje. En nu nog steeds.

Telefoonhoesjes inspiratie

telefoonhoesjes collectie
Bron: Casimoda

Als ik toch een keer wat anders wil, zou ik zeker weer kiezen voor een siliconen hoesje. Om wat inspiratie op te doen heb ik een kijkje genomen op Casimoda. Daar hebben ze heel veel leuke Smartphonehoesjes. Het zijn allemaal net even wat andere hoesjes en zeker erg origineel. De volgende hoesjes vind ik erg leuk voor mijn telefoon!

Bron: Casimoda

Ik vind deze afbeeldingen op de telefoonhoesjes echt zo leuk. Echt lekker girly. En dat past wel bij mij. Ook matchen we wel bij mijn blog. Die camera spreek natuurlijk voor zich, haha. Een girl-power plaatje vind ik ook erg gaaf en natuurlijk kan een panter niet ontbreken bij mij. Nu geen printje, maar de dieren zelf. Eens even wat anders.

Voor nu houd ik mijn Girls-Things logo nog wel op mijn telefoon, maar het kriebelt wel een beetje naar een ander hoesje erbij. Een beetje afwisselen is wel leuk. En zeker nu ik mijn oude hoesjes zie. Toen deed ik dat best veel… Dus wie weet. Ik heb in ieder geval genoeg leuke hoesjes gezien!

Wissel jij vaak van telefoonhoesje?

* dit artikel bevat een samenwerking*  

Misschien is dit ook leuk?

14 comments

  1. Ik heb nu ook een doorzichtige, maar die worden zoooo ranzig.
    Ik ben echt een voorstander van die bookcovers 🙂 waar je ook een pasje in kwijt kan.. Veel veiliger ( mn vorige telefoon had ik net een half jaar )

  2. Ik wissel zelf niet vaak van hoesje, ik vind deze echt heel erg leuk, stuk voor stuk lekker opvallend, maar ik wil zelf altijd een portemonnee hoesje omdat ik echt die bescherming nodig heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *