T-Mobile als provider, is dat fijn?

T-Mobile

Hoi! Een goede telefoonprovider vinden, dat is tegenwoordig wel een dingetje. Er zijn er zo veel. Ongeveer 10 jaar geleden kreeg ik mijn eerste mobiel. Ik zat toen in groep 8. En oh wat was ik er blij mee. Het was zo’n roze Samsung klap telefoon. Een echte meisjestelefoon waar je een mopshondje kon instellen op je achtergrond. Maar welke telefoonprovider nemen we dan? Geen idee waarom de keuze op T-Mobile is gevallen, maar sinds die tijd zit ik nog altijd bij T-Mobile. En bevalt dat?

Jazeker is mijn antwoord! Ik zit al mijn hele telefoonleven bij T-Mobile. Waarom de keuze ooit op T-Mobile gevallen is, weet ik eigenlijk niet meer. Maar wel weet ik waarom ik er altijd gebleven ben. Ik heb nooit echt problemen gehad met deze provider. Als er een storing of iets is, wordt dit netjes gemeld. Het bereik is altijd prima, er zijn genoeg abonnementen om uit te kiezen en leuke kortingen.

T-Mobile bereik

T-Mobile

Ik zal nooit vergeten dat tijdens oud en nieuw iedereen elkaar een sms wilde sturen. Dat was in de tijd dat WhatsApp nog niet bestond, haha. Ik zat met mijn opa, oma, oom en ouders bij elkaar. Bepaalde sms’jes konden niet verstuurd worden, omdat de providers moeite hadden met het vele bel- en sms verkeer. Maar mijn sms’jes kwamen wel door.  En ook tijdens mijn afgelopen zomervakantie in Kroatië had ik prima bereik met mijn telefoon. Af en toe in dorpjes die lagen in the middle of nowwhere werd het een ander verhaal, maar dat is begrijpelijk.

Kortingen

Mijn ouders zitten ook bij T-Mobile en samen zitten wij in een soort groepje: T-Mobile samen. Hierdoor hebben we al gebruik kunnen maken van leuke kortingen! Omdat we alle drie bij deze provider zitten konden we kiezen uit drie cadeautjes: 250 mb extra internet per maand, 5 euro factuur korting of… (Die laatst weet ik even niet meer, haha.) Maakt ook niet uit, want wij hebben gekozen voor 5 euro factuur korting! Ik heb nu namelijk een abonnement met onbeperkt bellen en sms’en en 5 GB internet en ik betaal 17, euro per maand. Normaal betaal je hier dus 22 euro voor. That’s nice! 

Op de site van T-Mobile staan veel verschillende abonnementen. Bijvoorbeeld sim only met onbeperkt internet. Voor de bloggers onder ons misschien wel handig. Je kan hierbij kiezen uit verschillende GB’s, onbeperkt bellen in Nederland en de EU (en 120 belminuten van NL naar de EU)  en altijd 4G internet.  Wanneer je dan met meerdere uit één gezin bij T-Mobile zit, kan dat leuke kortingen opleveren.  Ik red het prima met mijn 5 Gb internet, maar als ik het niet meer ermee zou redden, kan ik dit zo aanpassen via My T-Mobile. Het sim only abonnement is namelijk altijd aan te passen.

T-Mobile

Blijf ik mijn hele leven bij T-Mobile? Geen idee eigenlijk. Tot nu toe bevalt het mij prima en ga ik er nog niet weg. Het kan natuurlijk altijd zijn dat de provider failliet gaat of iets. Dan zal ik wel een ander moeten zoeken. Wat het dan wordt? Geen idee. Laten we gewoon hopen dat T-Mobile nog heel lang blijft bestaan, haha.

Bij welke telefoonprovider zit jij? En bevalt deze?

 

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1189

5 reacties

  1. Opvallende blog..voor mij dan 😉 Zelf ben ik door telefoon-hell en terug gegaan met T-mobile. Zeker het aanpassen van mijn abo (omdat ik krapper kwam te zitten met op mezelf gaan wonen) bleek een crime: daar vroegen ze zó’n hoog bedrag voor dat de rest van t abo (zo’n 55 euro p. maand) uitzitten zelfs goedkoper was.

    Toen ik een andere provider kon/mocht kiezen, ben ik dus maar ten rade gegaan bij mensen die er verstand van hebben :’) Vandaar dat ik nu bij Tele2 zit, en daar ook mooi bij blijf.. Stukken goedkoper en de service is aanzienlijk duidelijker én vriendelijker. *jeej*

    Gelukkig kom jij er stukken beter af dan ik (en vele anderen, die ik heb mogen (aan)horen :P)

  2. wij hebben kpn voor de zaak en de meiden en zelf zit ik bij telfort en dat bevalt prima!! wij hebben ook t-mobile gehad en een groot drama!! dus voor ons nooit meer t-mobile 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *