Speciale decemberzegels van Sandd

decemberzegels van Sandd

Hoi! Het is lekker zomer en jij gaat het hebben over kerstkaarten en kerstpostzegels Merle? Ja klopt, je kan er maar niet vroeg genoeg bij zijn dacht ik zo. Over ongeveer 150 dagen is het weer kerst. Nou ben ik echt een zomermens en zou ik het liefst willen dat het hele jaar zomer is! Het enige leuke aan de winter vind ik namelijk Kerst. Ik weet niet wat het precies is, maar Kerst heeft iets. Gezelligheid, familie, lekker eten. Het Kerstgevoel denk ik. Stiekem kijk ik daar wel een beetje naar uit. Met Kerst stuur je ook vaak een kerstkaart toch?! Bij Sandd hebben ze een decemberzegel met een mooie bedoeling.

decemberzegels van Sandd

Bij Sandd hebben ze voor dit jaar decemberzegels in het assortiment. Naast andere postzegels, is er dus nu een speciale decemberzegel. Voor iedereen die met de kerst een kerstkaart wilt sturen zijn deze zegels ideaal! De zegels kosten 50 cent per stuk en op één vel zitten 20 kerstzegels. De zegels kun je in de webshop kopen van Sandd of je kunt de zegels bij één van de postpunten kopen. Deze vind je op de site van Sandd. De bestelling ontvang je best snel! Voor vrijdag besteld, is dinsdag in huis. En voor dinsdag besteld, dan heb je de zegels vrijdag in huis.

Goede doel

En dan het meest mooie aan deze kerstpostzegels vind ik het goede doel. De kerstzegels zijn namelijk speciaal ontworpen voor Pink Ribbon. Koop je dus een vel decemberzegels van Sandd dan steun je dit goede doel ook nog eens! Per verkocht zegelvel doneert Sandd €0,25 aan het goede doel. Kerst is namelijk niet alleen een periode vol gezelligheid en leuke dingen. Voor veel mensen is het ook een moeilijke tijd. Voor de mensen die een geliefde zijn verloren aan bijvoorbeeld borstkanker. En Pink Ribbon steunt dit. Daarom doneert Sandd dus een deel van de opbrengst aan Pink Ribbon. Hiermee financieren zij wetenschappelijk onderzoek op het gebied van borstkanker.

decemberzegels van Sandd

Een mooi gebaar vind ik zelf. En misschien is het nog een beetje vroeg om aan kerst te denk, maar deze tip is denk ik al wel handig! Stiekem om al een beetje in de kerstsfeer te komen, want dat blijft leuk (vind ik, haha). Voor nu geniet lekker van de zon, maar vergeet de kerstzegels niet zou ik zeggen! Een mooi gebaar en handig voor de decembermaand!

Ga jij deze decemberzegels van Sandd bestellen?

* dit is een gesponsorde blogpost *

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *