Shoppen met korting – waarom vinden we dat zo leuk?-

Hoi! Vandaag een artikel over shoppen met korting. Waarom vinden wij dat eigenlijk zo leuk? Ik shop namelijk heel graag in de sale. Maar waarom voelen we ons dan zo goed? In dit artikel ga ik het daarover hebben. Shoppen met korting, why makes us so happy?! En ik heb nog een goede tip op het gebied van korting shoppen. Een hele goede manier om geld te besparen tijdens het online shoppen.

Shoppen met korting

Wanneer we de bordjes in de winkels zien waarop staat: sale. Dan worden we toch al helemaal vrolijk? Althans, ik wil dan eigenlijk gelijk kijken in die winkel. Haha. Nu zijn de sale bordjes altijd zeer opvallend en trekt dat aan. Tja, shoppen met korting. Waarom vind ik dat altijd zo leuk?

Goed gevoel

Ik weet niet wat het is, maar ik krijg altijd een goed gevoel als ik iets in de sale heb gescoord. Het gevoel dat je iets hebt gekocht met 50 % is gewoon heerlijk. Je hebt er minder voor betaald, dan het origineel is. Gewoon zo fijn. En met 70 % korting spring ik al helemaal een gat in de lucht!

Besparen

Misschien heel logisch, maar je bespaart gewoon geld natuurlijk. Was dat jurkje eerst 20 euro en nu 10 euro, dan heb je dus 10 euro bespaard. Dat voelt toch goed?! Zeker wanneer er grote uitverkoop is, kan je echt geld besparen. Vaak is dat eind zomer en eind winter. Dan gaan de oude collecties eruit en die worden flink afgeprijsd. Zo fijn shoppen dan.

Geld uitgeven

Dit is natuurlijk een hele slechte reden: maar het geld wat je bespaart met shoppen in de sale, kan je weer aan andere dingen uitgeven. Wahaha. Tja, praat dit maar eens goed. Of beter: het geld wat je bespaart, kun je sparen. Als je nou al het geld wat je bespaart op je spaar rekening zet…..Kan je daar weer van gaan shoppen, wahaha.

Opscheppen

Het voelt ook gewoon goed wanneer iemand aan je vraagt: ‘Hoe duur was dat jurkje?’. En jij kan dan zeggen: eigenlijk was deze 40 euro, maar in de sale was deze nog maar 15 euro. En de meest vake reactie die je dan hoort: ‘goh dat zou je niet zeggen. Het is een heel leuk jurkje.’ Oh men, dat voelt zo goed!

Kortingscode tip

Shop je vaak online? Dan heb ik nog een goeie tip! Online zijn er natuurlijk ook altijd aanbiedingen en sale items te vinden. Maar mocht je nou even niks kunnen vinden? Kijk dan eens bij shopkorting.nl. Hier vind je namelijk unieke kortingscodes en acties voor je online aankopen. Dus ben je op zoek naar een nieuw SD-kaartje voor je camera bij Bol.com bijvoorbeeld? Kijk dan even bij Shopkorting of ze nog een kortingscode of iets hebben van Bol.com.

shoppen met korting

Maar naast kortingscodes kun je hier ook geld terug krijgen als je iets via Shopkorting besteld. Wanneer je via die site iets bestelt kan je dus een gedeelte van bedrag terug vragen. Lidmaatschap van Shopkorting is helemaal gratis en het gespaarde tegoed kan je uit laten betalen wanneer je wilt. Dat klinkt handig!

Tja shoppen met korting. Ik denk dat ik daar eeuwig van blijf houden, haha. Ik maak er een sport van om gave items te scoren in de sale, haha. Wie herkent dit nog meer?

Shop jij graag in de sale? 

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1172

16 reacties

  1. Ik vind shoppen met korting ook Fan Tas Tisch!! Iets kopen wat je heel mooi vindt, maar dan bijvoorbeeld de helft goedkoper, dat voelt gewoon als een overwinning 🙌🏻😉 Ik heb nu alweer zin in de sale 😘😘

  2. Ja, absoluut! Ik kan het zelfs bijna niet meer over mijn hart verkrijgen om iets te kopen zonder korting. Dat voelt dan al snel als ‘zonde van het geld’ en dat ik beter even kan wachten tot het goedkoper is.

  3. Absoluut, het geeft echt een YES gevoel om met korting te kopen, ik las onlangs al iets over shopkorting, super makkelijk dit. En zeker even het kijken waard.

  4. Bij dure spullen die ik graag wil, shop ik met korting. Ik kan echt een jaar op een jas wachten bijvoorbeeld tot het ‘betaalbaar’ wordt. Verder koop ik niet zoveel en vooral op Marktplaats dus de sales is niet helemaal aan mij besteed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *