Samenwerking met Club 9 Sleep Service

Hoi! Een iets ander artikel dan normaal. Ik ga je namelijk wat meer vertellen over een leuke samenwerking met Club 9. Club 9 Sleep Service om wel te verstaan. Eén jaar geleden ben ik met ze in contact gekomen en heb nu nog steeds contact met dit bedrijf. Ik zal je er wat meer over vertellen, over de samenwerking, het ambassadeursprogramma en wat Club 9 Sleep Service precies doet.

Club 9 Sleep Service

Club 9 Sleep Service is een bedrijf waar je een matras kunt leasen of huren. Je moet je matras eigenlijk na 5 jaar vervangen. Na 5 jaar is je matras namelijk minder goed. Nooit meer doorliggen, geen vlekjes of nare geurtjes in je matras. Club 9 Sleep Service zorgt hiervoor.

En het is super goed voor het milieu. Club 9 neemt je oude matras namelijk mee. Zij breken deze vervolgens  milieuvriendelijk af. Echt een mooi en goed concept vind ik. Ik zou zelf niet snel eraan denken om mijn matras te vervangen.

Voor €9,99 per maand lease je een matras bij ze! Je kunt zelf helemaal je matras samenstellen qua afmeting en wat voor slaaptype je bent. Zo heb je een op maat gemaakt matras. Deze komen ze bij je thuis brengen en je kunt zelfs eerst 100 nachten proefslapen.

Ongeveer één jaar geleden heb ik al een artikel over Club 9 Sleep Service geschreven. Hierin schreef ik wat het inhield en meld ik een leuke kortingscode voor jullie.

Samenwerking met Club 9

We zijn nu één jaar verder en nog steeds heb ik veel contact met Club 9. De samenwerking met Club 9 loopt namelijk nog steeds door. En daar vertel ik je graag wat meer over. Ik heb namelijk wel vaker samenwerkingen met bedrijven, maar deze lopen niet altijd zo lang door als bij Club 9.

Door mijn artikel heb ik ze namelijk best veel klanten aangeleverd. Voor Club 9 natuurlijk heel erg fijn! Voor elke klant die ik heb aanlever krijg ik een grote en leuke vergoeding (in geld dus). Dan moet de klant na de 100 nachten proefslapen wel het product doorzetten en zeggen: ik hou het matras.

Ben jij Influencer en slaap je graag?! Haha. Dan is Club 9 misschien wel een ideale samenwerking voor  jou?! Club 9 is namelijk op zoek naar leuke en creative Influencers.

Ze hebben hiervoor een ambassadeursprogramma  ingericht. Je kunt je hierbij aanmelden. En hierin staat alles op een rijtje. Je ziet welke klanten er bij zijn gekomen door jou en wanneer je dus een factuur kan sturen voor de vergoedingen. Je ziet wanneer deze uitbetaald zijn, welke klanten nog in de 100 dagen proefperiode zitten en welke nog uitbetaald moeten worden.

samenwerking met Club 9

Echt heel handig en overzichtelijk. Ik stuur de factuur en na twee weken staat het bedrag op mijn rekening. Dat gaat ook erg snel moet ik zeggen. Nooit echt problemen mee gehad en het bedrag klopt altijd.

Voordelen

Daarnaast is het contact met Club 9 ook altijd top. Wanneer je met ze mailt over je samenwerking of iets anders, krijg je snel antwoord. Naast mailen, heb ik ook bel contact met ze. Dat is al helemaal fijn. Zo kun je nog makkelijker dingen samen afspreken.

Club 9 staat open voor mijn ideeën, maar hebben zelf ook altijd leuke ideeën voor samenwerkingen. Om te zorgen dat beide partijen wat aan de samenwerking hebben, is alles duidelijk is vastgelegd.

samenwerking met Club 9

Ik vind het erg fijn samenwerken met Club 9. De communicatie loopt vlot en duidelijk en alles is snel geregeld. Ik vind het ook een erg leuk bedrijf en het idee erachter is helemaal top. Ik heb al zeker wat grote verdiensten door hen gehad. En er staan nog een hoop klanten open waar ik een factuur voor mag sturen.

En wie weet kan jij dit straks ook! Ik zou zeker een kijkje nemen bij het ambassadeursprogramma van ze. Het is niet lastig en je verdient er leuk geld mee. Plus: door deze samenwerking leer ik ook weer en meer!

Zou jij lid willen worden van het ambassadeursprogramma? 

* dit artikel bevat een samenwerking* 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1174

7 reacties

  1. Wat leuk. En super handig ook. Klinkt als een top bedrijf! Misschien iets om over na te denken over een tijdje. Als m’n kleine geboren is en de kraamperiode voorbij, willen we voor een nieuwe topper gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *