Relatiegeschenken waar je klanten echt iets aan hebben

Een gastartikel over relatiegeschenken waar je klanten echt iets aan hebben. 

Het wil nog weleens voorkomen dat relatiegeschenken ergens in een lade terechtkomen en nooit gebruikt worden. Dat is jammer, want er zijn erg veel leuke mogelijkheden op dit gebied! Daarom is het handig om goed na te denken in welke relatiegeschenken je wil investeren. Op zoek naar echt handige geschenken? Gebruik dan de tips in dit artikel!

Sportartikelen

Veel mensen houden ervan om te sporten in hun vrije tijd. Hier kun je als bedrijf makkelijk op inspelen door relatiegeschenken aan te schaffen die gerelateerd zijn aan sport. Denk bijvoorbeeld aan bidons bedrukken met de naam of het logo van je bedrijf erop. Je zou ook kunnen gaan voor gepersonaliseerde voetbal-, tennis- of basketballen. Wil je echt veel zichtbaarheid creëren voor je onderneming? Laat dan sporttassen bedrukken met het logo van je bedrijf. Op die manier zal je naam op veel plekken opduiken!  

Tassen

Tassen zijn altijd handig! Naast sporttassen heb je natuurlijk tal van andere mogelijkheden. Denk aan katoenen draagtassen of tassen die gemaakt zijn van canvas. Het fijne aan tassen als relatiegeschenken is dat je ze helemaal naar je eigen zin kunt customizen. Kies dan bijvoorbeeld een kleur die helemaal past bij je onderneming. Mensen zullen een tas als relatiegeschenk waarderen omdat dit altijd van pas komt als je ergens naartoe gaat. Verkoop je veel producten? Dan kun je ook bedrukte papieren tassen aanschaffen; dit is beter dan plastic!

Drinkbenodigdheden

Een gepersonaliseerde Girls-Things mok!

Kijk maar eens om je heen: iedereen heeft altijd een flesje drinken bij zich. Of het nou op kantoor, in het openbaar vervoer of op de fiets is. Daarom is een gepersonaliseerde waterfles altijd een goed idee als relatiegeschenk. Natuurlijk zijn er veel meer mogelijkheden op dit gebied zoals een Dopper, thermosfles, mok of beker. Deze relatiegeschenken zijn niet alleen handig om aan je zakenrelaties te geven, je kunt ze ook uitdelen aan je personeel! Met een gepersonaliseerde koffiemok kun je makkelijk de werkplekken van je werknemers persoonlijker maken.

Schrijfwaren

In welke branche je ook actief bent, schrijfwaren zijn altijd fijn om te krijgen. Laat daarom pennen en notitieblokken bedrukken en deel ze uit bij belangrijke vergaderingen of op evenementen en beurzen. Ook schrijfwaren kun je helemaal naar eigen wens laten vormgeven en perfect bij je bedrijf laten passen. Je kunt de gepersonaliseerde pennen en notitieblokken daarnaast op kantoor neerleggen, zodat je personeel altijd beschikt over schrijfwaren die ze tijdens het werk kunnen gebruiken. Altijd handig!

relatiegeschenken

Hopelijke heb je wat aan deze tips op het gebied van relatiegeschenken!

Wat zou jij als relatiegeschenk geven?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1191

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *