Posters van Dear Sam- mooie posters en goed voor milieu

Hoi! Ik ga het maar vast melden: Thijs en ik zijn aan het kijken voor een ander huisje. Beter gezegd: geen appartement meer, maar een huis met een tuin! De zoektocht is in volle gang. Daar ga ik zeker nog wel meer over vertellen. Nu niet heel hard gaan lachen maar ik heb alvast wat leuke homedecoratie voor ons nieuwe huis (het is maar wat je belangrijk vindt). In de vorm van posters moet je dan denken. Posters van Dear Sam. Ik vertel je wat meer over deze webshop, gave posters en deel een kortingscode.

Posters van Dear Sam

Posters van Dear Sam. Ik had eerst nog nooit van deze webshop gehoord. Nu ben ik fan kan ik je zeggen! Een online poster store die gevestigd is in Stockholm. No stress, ze zenden gewoon naar Nederland zonder rare kosten erbij. Dat is zeker heel fijn.

Dear Sam is geen traditionele kunstgalerie. De meeste motieven, foto’s, muurdecoratie en posters maken ze zelf. Daarbij geïnspireerd door kunst, interieur, design en mode. Zo heb je zeker een uniek exemplaar aan je muur hangen. Je vindt op de site: muurdecoratie, hoogwaardige posters, gedrukte kunst en fotolijsten.

[shopsuite_snippet id=57fb]

Van zwart-wit fotokunst, abstracte penseelstreken tot aan natuurfoto’s. Ofwel: genoeg keuze. Klassieke posters, nieuwste mode en interieurdecoratie. Zo is er altijd wel iets wat aan jouw wand past. Op de site kun je per categorie, prints of zelfs hele fotowanden zoeken. De bestsellers worden uitgelicht en zijn inspiratiewanden te vinden.

Ik word hier zo hebberig van. Op zoek naar drie mooie posters die ik naast elkaar kan hangen in onze toekomstige woonkamer (of misschien in de werkkamer, slaapkamer of weet ik veel waar). Al snel kwam ik een inspirerende fotowand tegen met natuur. Hier zag ik wel wat moois tussen zitten.

Goed voor milieu

Om je poster moet natuurlijk ook een mooie lijst. Die zijn ook te vinden bij Dear Sam. De lijsten zijn in verschillende kleuren/materialen te vinden: eikenhout, hout of metalen lijsten. De lijsten zijn van hoogwaardig acrylglas gemaakt. Hierdoor komen je posters erg mooi uit. De lijsten zijn in verschillende groottes te bestellen (net als de posters natuurlijk).

Na de posters besteld te hebben waren deze met vijf dagen binnen. De gemiddelde levertijd ligt tussen de twee tot zes dagen. Dat is een prima levertijd. Toen de dozen binnenkwamen met posters was ik gelijk onder de indruk van de uitstraling. Wat gaaf zwart met het logo erop.

Het milieu is erg belangrijk voor Dear Sam. Alle wanddecoratie, posters en prints worden gedrukt op papier dat gecertificeerd is door de FSC (Forest Stewardship Council) voor verantwoordelijk bosbeheer.  De printers zijn 100% klimaatneutraal. Daarnaast is het verpakkingsmateriaal milieuvriendelijk gecertificeerd met het MIX-certificaat van FSC. Dat klinkt zeker erg goed.

Mijn gekozen posters

Ik zie ook dat alles erg goed verpakt is en niks is beschadigt op deze manier. Het was even een klus om alles uit te pakken. Daarna, hup: posters in de lijsten. En kijk hoe gaaf dit staat. Ik heb gekozen voor zwarte metalen lijsten. Dit geeft een wat stoere uitstraling aan de posters.

[shopsuite_snippet id=57fe]

Hierdoor worden de posters ook goed benadrukt vind ik. Je ziet de groene/vakantie tinten goed uitkomen op deze manier. Ik heb gekozen voor drie even grote posters van 40 bij 50 cm. Deze wil ik graag op een muur strak naast elkaar gaan hangen. Krijg je een ‘thuisgevoel’ en tegelijk een vakantie gevoel. Heerlijk toch?!

posters van Dear Sam

posters van Dear Sam

Tot mijn verbazing zat er nog een extra posters bij. Volgens mij is dit Marilyn Monroe (of anders een goede look-a-like). Ik vind het een erg mooie foto van haar. Wel een beetje sexy, haha. Waar gaan we deze poster laten? Thijs wil deze wel graag op zijn werkkamer, haha. Prima, doen we dat!

De posters zijn erg mooi. Ik vind het zo mooi dat ze een lichte, heldere uitstraling hebben. Met een zwarte lijst erom zie je dit contrast zo mooi. Nu maar hopen dat dit straks mooi staat in ons toekomstige huisje. Dat gaat zeker wel lukken.

posters van Dear Sam
Je werkkamer wordt op deze manier een inspiratie kamer!

Mocht je nu benieuwd zijn geworden naar deze mooie posters. Neem zeker een kijkje op de site! En met de code: GIRLSTHINGS krijg je t/m 28 mei 35 % korting op alle posters van Dear Sam.

posters van Dear Sam

Wat vind jij van de posters van Dear Sam?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1152

15 reacties

  1. dit merk ken ik nog helemaal niet. leuk zijn ze wel, ik heb er zelf ook al een heleboel maar dan van andere merken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *