Pikachu telefoonhoesje – matching item-

Hoi! Ik heb een nieuw telefoon hoesje: een pikachu telefoonhoesje!!!! I know, de Pokémon Go hype is over, maar Pokémon blijft leuk. Er zijn nog steeds Pokémon items in de winkels te vinden, dus de Pokémons leven nog onder ons! Mijn favoriete Pokémon is natuurlijk Pikachu. Als klein meisje keek ik altijd naar het programma en al gauw werd Pikachu mijn favoriet. Ik kreeg rond mijn 4de / 5de een Pikachu rugzak en deze ging overal mee naar toe! Mijn liefde voor deze Pokémon  is dus al vroeg begonnen. En nu heb ik dus ook een pikachu telefoonhoesje! Mijn vriendje zag deze en vond hem echt bij mij passen. Een matching item met mijn Pikachu t-shirt!

Pikachu telefoonhoesje

Sinds ik een iPhone 6 heb, zie ik zo veel leuke telefoonhoesje. Dit is dan ook mijn derde hoesje voor deze telefoon. Kan ik wisselen van hoesje! Ik heb namelijk ook een  ‘flamingo hoesje ‘en een ‘Blondie 01 ‘ hoesje. En nu dus ook een Pikachu telefoonhoesje voor de Iphone 6. Het is een siliconen hoesje met het hoofd van Pikachu dus op de achterkant. Het hoesje voelt echt heel erg stevig en zit goed om mijn telefoon. De knoppen aan de zijkant zijn alleen wat moeilijk in te drukken, dit gaat wat zwaar. Maar zal door vaker gebruik makkelijker gaan. Echt super lief van Thijs dat hij deze zag en gelijk aan mij moest denken. Thank you!!!!


Het grappige is namelijk dat hij ook aan mijn Pikachu shirt moest denken die ik heb. Deze heb ik een hele tijd geleden bij de Primark gekocht en draag ik zo nu en dan. Thijs zegt dan vaak: ‘Oh jeej, ze heeft dat shirt weer aan’ (haha). En nu ga ik hem nog vaker dragen! (mwuahaha). Tja, ik vind matching items namelijk wel leuk! Kijk maar, hoe leuk dat matcht ;).

Matching item!

 

De foto’s zijn trouwens gemaakt tijdens een weekendje weg en daar gaf Thijs mij namelijk dit hoesje. Ik was er zo blij mee, dat deze gelijk om mijn telefoon moest en ik hier foto’s van wilde, haha. Lekker uitwaaien op het strand van Kijkduin met mijn nieuwe telefoonhoesje. Happy me! Er komt aankomende zondag een vlog online van dit weekendje weg, dan zie je wat ik deed in Kijkduin en in welk hotel we zaten……

Pikachu telefoonhoesje

Ik ben heel erg blij met dit Pikachu telefoonhoesje en wilde hem graag delen! Je wordt hier toch blij van?! Er zullen vast op internet en in winkels nog meer varianten van Pikachu telefoonhoesjes te vinden zijn. Voor jong en oud is dat toch leuk?! Mijn grote held van vroeger (oké en nu nog steeds) heb ik nu op de achterkant van mijn telefoon. Veel mensen vinden het super grappig dat ik dit telefoonhoesje heb en ik ook.

Wat vind jij van dit Pikachu telefoonhoesje?

Misschien is dit ook leuk?

10 comments

  1. Haa wat leuk!! Ik heb ook echt lang PoGo gespeeld nog, ook wel toen de hype klaar was… Maar nu ben ik ook alweer een aantal maanden klaar mee. Ik heb zelf Pikachu pantoffels! Die zijn zo schattig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *