Photobooth huren bij Kruu: leg thuis je momenten vast

Hoi! Een groot feest zit er voorlopig nog niet in. Maar dat wil niet zeggen dat ze weg zijn of nooit meer mogen. Er komt toch weer een tijd aan dat we elke dag wel een feestje hebben?! Om je feest leuk en mooi vast te leggen kun je een Photobooth huren. Je eigen foto moment in huis met een photobooth en printer die alles gelijk uit print. Leg je feest of andere gelegenheid vast met foto’s via een Photobooth! Ook deel ik een fijne kortingscode in deze post.

Photobooth huren

Via Kruu.com kun je een complete sets huren die jouw feest compleet maken. Denk aan: een ‘mobiel fotohokje’ dus. Maar ook verhuurt Kruu fotografen en DJ’s om jouw feest een succes te maken. In deze tijd kun je dus best een geweldig (klein) huisfeest organiseren.

Ik testte voor jullie een Kruu Photobooth. Deze kun je dus huren bij Kruu. Kijk voor de mogelijkheden op hun site hiervoor. Je kunt kiezen uit drie pakketten: De Photobooth Lite (optie zonder printer), de Photobooth Basic en de Photobooth Premium. Ik heb dat laatste pakket getest. Hier zit een high speed printer bij en ik kan 100 foto’s afdrukken. Dat is super chill!

Wanneer je de Photobooth huurt voor jouw gewenste periode komt deze een paar dagen van te voren al bij je aan. Deze komt met gratis verzending en gratis retourstickers. Je moet de Photobooth gelijk testen op de dag dat je deze ontvangt. Mocht er iets mis zijn, dan kan Kruu dit oplossen. Bij mij deed alles het gelukkig.

De Photobooth moet je zelf in elkaar zetten en aansluiten.  Heel erg simpel eigenlijk. De Photobooth zet je op het standaard en de lichtbox sluit je aan op de Photobooth. Stekker in het stopcontact en hij werkt al! Kind kan de was doen. De printer moet je ook zelf aansluiten. Deze kan je direct aansluitend op de Photobooth. Je doet het fotopapier en een rolletje erin en tadaa: je kunt al printen. In de beschrijving staat heel duidelijk hoe het allemaal moet.

Foto’s maken!

photobooth huren

Ik had laatst een high tea met vriendinnen bij mij thuis. Dit als verjaardagscadeautje voor mijn verjaardag. Hoe gezellig is het om deze momenten vast te leggen met de Photobooth. Tijdens het thee drinken en snoepen maakten we gezellige foto’s. Er zitten ook leuke ‘photo props’ bij. Van die gekke items op een stokje. Zo maak je de foto’s nog grappiger.

De props in elkaar zetten.

Wanneer je de Photobooth besteld kun je zelf een achtergrond kiezen waarop de foto’s afgedrukt worden. Je kiest zelf een frame met aantal foto’s en kunt er eventueel nog een tekst bij zetten. Ik koos voor twee verschillende achtergronden en twee verschillende teksten. Hoe leuk is dat?!

photobooth huren

De Photobooth werkt heel erg makkelijk. Er zit een super goede lens in die de foto’s maakt. Het schermpje waar je mee werkt is touchscreen. Helemaal makkelijk! Je klikt de camera een en daarna de gewenste lay-out die je zelf hebt gemaakt. De Photobooth telt af en zegt: say cheese. Dan wordt de foto gemaakt. Wanneer je een lay-out hebt met meerdere foto’s klik je een volgende foto aan en deze wordt ook gemaakt. Je kunt er nog voor kiezen om een filter over je foto heen te doen.

Zijn alle foto’s klaar? Wanneer je de printer hebt aangesloten, drukt de printer de foto gelijk af. Heb je de printer niet aangesloten? Dan slaat de Photobooth de foto op in de galerij. Hier kun je via de Photobooth altijd naar terug en alsnog de foto uitprinten. Ideaal!

photobooth huren

Gezellige foto’s

Zo kun je voor elke gelegenheid hele leuke foto’s maken die je terug doen herinneren aan dat moment. Zo hebben wij gezellige herinneringen aan onze high tea middag. We hebben lol gehad tijdens het maken van de foto’s en de foto’s als herinnering. Echt heel erg leuk.

photobooth huren

Leuk om de Photobooth eens te proberen en ik heb erg leuk foto’s eraan overgehouden. Hoe leuk is het om dit te huren tijdens een feestje, bruiloft of andere gelegenheid. Bedrijfsmatig of gewoon thuis.

Met de code: girlsthings20 krijg je 10 euro korting op het huren van je PhotoBooth bij Kruu. Plus: de fotobox verzekering ter waarde van €20,- vervalt. Je hebt dus in totaal €30,- korting. Dat is altijd leuk lijkt mij.

photobooth huren

Zou jij een photobooth huren voor een feestje?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1152

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *