Oud en Nieuw – vieren & winactie

oud en nieuw

Hoi! De laatste dagen van 2021 breken aan. En wat een bijzonder jaar was 2021. We dachten: Corona laten we achter ons. Helaas…. Ook deze nieuwjaarswisseling is weer anders dan anders. Jammer. Maar ook dit jaar maken we er gewoon weer iets gezelligs van en genieten we van afgelopen jaar en kijken naar het volgende jaar. Blik met mij terug, check de nieuwjaarswisseling en check een hele leuke winactie zo aan het einde van het jaar.

Afgelopen jaar

Afgelopen jaar was weer een mooi jaar. Ik heb weer nieuwe dingen meegemaakt, dingen geleerd en veel ondernomen. Het hoogtepunt is denk ik wel ons nieuwe huis. Samen met Thijs heb ik een huis gekocht. Waahhh, ik vind het nog steeds zo gaaf. In september kregen we de sleutel en we zijn nu helemaal gesetteld. Heerlijk.

persoonlijke update

Ook kreeg ik dit jaar een vast contract op de school waar ik werk en rondde ik mijn cursus journalistiek af. Wauw! Het begin van dit jaar zal ik ook niet snel vergeten: ik zat een lange tijd thuis door de nasleep van Corona. Een jaar met ups en downs. Ik ben erg trots en blij hoe ik er nu weer voor sta. De vakantie op Curaçao dit jaar heeft mij ook zeker goed gedaan. Even lekker niksen en bijkomen. Daarna weer fris starten.

Mijn blog is ook weer gegroeid. Ik heb veel mooie artikelden geschreven en veel onderwerpen aangesneden. Er waren dit jaar hele gave samenwerkingen en ook op mijn Instagram. Hier ben ik trots op en blij mee!

Misschien wel de leukste samenwerking van dit jaar is de samenwerking met Club 9. Ik testte hun nieuwe bed en matrassen. Zo gaaf. We slapen er nog steeds heerlijk op. Op Instagram was de gaafste samenwerking met VR Experience. Met vrienden had ik een hele gezellige middag tijdens onze VR experience.

Oud en Nieuw

oud en nieuw

Ook dit jaar was Corona weer hoofdzaak. Helaas is dit nog steeds niet weg te denken…. Ik hoop dat volgend jaar een ander jaar wordt. Misschien niet te hard zeggen maar ik hoop: weg Corona! Ik ben er echt meer dan klaar mee. En ik denk velen met mij. Ook deze oud en nieuw vieren we met beperkingen. Of ja, zijn het beperkingen?

Ook nu maken we er gewoon iets gezelligs van. Dit jaar vier ik oud en nieuw samen met Thijs natuurlijk. We gaan naar mijn ouders. Oliebollen eten en The Masked Singer kijken (denk ik of beter gezegd: hoop ik). Vuurwerk zit er dit jaar niet in of hoewel: een klein sterretje kan wel vind ik zo. En natuurlijk knallen we om 00:00 een fles de lucht in: proosten op het nieuwe jaar!

oud en nieuw
Hoe gezellig is dit jurkje van Carnavalskleding?!

Natuurlijk ga ik op zoek naar een gezellige oud en nieuw outfit. Misschien wel iets met een lekkere glitter. Hoe gezellig is het om met oud en nieuw een spelletje te doen of juist met z’n allen tv te kijken. Of juist allebei. Lekker een hapje en een drankje erbij. En met hapjes bedoel ik natuurlijk: oliebollen! Mmhh, nu al zin in.

Om het gekker te maken is een oud en nieuw accessoire ook wel gezellig bij je outfit. Lekker gek het jaar afsluiten met een gouden bril of 2022 op je kop, haha. En de oud en nieuw versiering doet het hem ook hè. Gouden servetten, vlaggetjes en gezellige oud en nieuw bekertjes. Zo maken we thuis een feestje.

oud en nieuw
Gouden vlaggetjes van Carnavalskleding.nl

Winactie

Dan sluiten we af met een té gekke winactie. In deze tijd moeten we zelf de slingers ophangen. In samenwerking met Carnavalskleding.nl mag ik €30,- shoptegoed weggeven! Hoe gezellig is dat?! Misschien geen carnaval aankomend jaar maar we maken gewoon zelf een feestje. Shop dan een te gekke feestoutfit bij Carnavalskleding. Of juist wat leuke versiering. Hoe kun je meedoen?

  • Laat een gezellige reactie onder deze post achter dat je meedoet.
  • Like de post van dit artikel op mijn Facebookpagina.
  • Volg mij op Instagram.

De winactie loopt t/m 7 januari. De winnaar krijgt via de mail een berichtje van mij (zorg dus dat je een geldig mailadres achter laat).

oud en nieuw

Heel erg veel succes met meedoen. En natuurlijk: een fijne jaarwisseling alvast. Geniet ervan en laat 2022 een mooi jaar worden!

* dit artikel bevat een samenwerking*

 

Misschien is dit ook leuk?

5 comments

  1. Laten we zeker hopen dat 2022 een mooi jaar gaat worden. Natuurlijk doe ik graag mee aan je winacie. Ik zou er iets voor mijn dochter van kopen zoals een zeemeerminpak. Een gezellige jaarwisseling gewenst!

  2. Ik wil graag meedoen voor de versieringen want het is tijd voor een feestje, tijd om zelf na te denken en te onderzoeken en tijd om te leven want als je te bang bent om te leven moet je doodgaan maar ik ga voor om het leven te vieren en daar horen slingers, toeters en bellen bij, net zoals het altijd is geweest en weer moet worden… normaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *