Oorbellen wishlist – welke oorbellen zou ik dragen?-

Hoi! In de post van vandaag heb ik een oorbellen wishlist. Zoals jullie weten heb ik zelf geen oorbellen. Vroeger heb ik dit nooit gewild en nu hoeft het ook niet zo nodig van mijzelf. En stiekem ben ik een beetje bang voor het gaatjes schieten zelf, haha. Maar naar oorbellen kijken vind ik wel altijd leuk. Stel… ik had gaatjes in mijn oren. Wat voor soort oorbellen zou ik dan dragen. Zie het in deze oorbellen wishlist.

Minimalistische oorbellen

Ik denk dat ik qua oorbellen net een beetje als mijn kettingen ben. Minimalistisch en subtiel. Ik heb vaak kleine kettinkjes om met een klein item eraan. Denk aan een kruisje, hartje of sterretje. Vaak kan ik deze met elkaar combineren en draag ik wel eens meerdere kettingen.

oorbellen wishlist

Maar meestal is het er eentje. Met oorbellen zou ik denk ik net zo zijn. Een klein schattig oorbelletje in de vorm van een hartje, kruisje of rondje. Ook van die kleine rondje oorbellen lijken mij leuk. Niet van die hele grote ringen, maar meer van die kleintjes. Dat vind ik vaak wel leuk staan.

Zilver, goud of rosé, dat maakt mij ook niet echt uit. Qua kettingen draag ik nu veel zilver en zo af en toe goud. Op oorbellen gebied zou ik ook eerder voor zilver kiezen en wat goud. Beide zijn goed te combineren en staan wel bij mijn blonde haar.

Oorbellen wishlist

Op de site van Mostert Juweliers :  https://www.mostert-juweliers.nl/oorbellen heb ik een paar mooie oorbellen gevonden die ik wel zou dragen en dus in mijn oorbellen wishlist staan.

Zilveren glinsters

oorbellen wishlist

Als eerst vind ik deze zilveren ronde oorbellen erg mooi. Ik vind vooral de glinsterende steentjes erg mooi. Het geeft de oorbel een sjieke uitstraling. Love it! Dit soort ringetjes zijn ook mooi te combineren met andere oorbellen erbij.

Kruisjes

oorbellen wishlist

Nog een ander paar zilveren oorbellen wat ik erg leuk vind zijn deze hangers met een kruisje eraan. Ik draag zelf vaak een kettinkje met een kruisje eraan en oorbellen daarvan zou ik ook erg mooi vinden. Het zijn subtiele hangers met een leuk detail. Echt iets voor mij.

Gold & little

oorbellen wishlist

Over nog een paar ronde oorbellen gesproken. Deze kleine goede ringetjes zien er ook super schattig uit. En zeker met het kleine gouden glinsterende bolletje eraan. So cute. Ook een toffe oorbel om mee te combineren met andere items.

Hartjes

Hartjes zijn altijd mooi en leuk om te dragen. En goud vind ik ook erg mooi, dus dit gouden hartje zou ook op mijn wishlist staan als ik gaatjes in mijn oren had. Weer een heel fijne kleine oorbel die gewoon erg lief is.

Veertjes

Dan het laatste paar oorbellen die ik ook erg leuk vind, zijn deze gouden veertjes. Ook wederom weer een kleine, fijne oorbel die er gewoon cute uitziet. Altijd en overal mee te dragen. Heel erg leuk!

Een erg leuke wishlist. Wie weet ga ik toch wel gaatjes laten schieten, haha. Nee denk het niet. Wel vind ik het leuk om oorbellen voor mijn moeder of schoonzusje te kijken. Wie weet worden zij ook wel blij van één van deze mooie oorbellen!

Wat voor oorbellen draag jij graag?

* dit artikel bevat een samenwerking* 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *