Nieuwe telefoon! Een iPhone 7 plus!

iPhone 7 plus

Hoi! Ik heb een nieuwe telefoon! En wel een iPhone 7 plus! Ik ben echt zoooooo blij! In een eerder artikel schreef ik al waarom ik zo graag een iPhone Plus wil… Maar hoe kom ik dan aan deze nieuwe telefoon? Dat is eigenlijk wel een heel lief verhaal van mijn vriendje. Hij heeft namelijk voor deze telefoon gezorgd. Ik vertel je hoe en natuurlijk vertel ik je meer over de iPhone 7 Plus.

Verrassing van Thijs

Vorige week donderdag was ik met mijn ouders wat in de stad eten. Tijdens het eten was ik met Thijs aan het appen en kregen we het over een iPhone 7 Plus. Zijn stagebegeleider had er eentje en hij liet foto’s zien met de telefoon. Mooi effect met die portretfunctie dacht ik zo. We reden net naar huis, toen Thijs ons belde. ‘Hey lieffie, een leuke dag gehad?’. En zo waren we wat aan het kletsen, totdat we bijna thuis waren en ik zijn auto zag staan bij ons huis.

We zijn op de bank gaan zitten en begonnen te kletsen. Vooral over mijn telefoon (toen nog een iPhone 6). Over hoe het nu ging met de batterij (die loopt nogal snel leeg) en hoe ik dit kon oplossen. En toen haalde Thijs een iPhone 7 Plus uit zijn zak. Ik helemaal jaloers, oohh, heb je die van je stagebegeleider overgenomen. Hij antwoorde daar niet echt op en gaf de telefoon aan mij. Ik ging natuurlijk gelijk met de camera spelen.

iPhone 7 plus

Ondertussen bleef ik maar gissen of hij de telefoon had overgenomen, maar toen haalde hij zijn eigen telefoon ook nog uit zijn broekzak. Toen snapte ik het niet meer…. Maar inderdaad, Thijs kon de iPhone 7 Plus van zijn stagebegeleider overnemen als hij dat wilde. Maar dan zou hij deze niet voor hemzelf houden, maar voor mij. Echt super lief! Een vervroegd verjaardagscadeautje en zo had hij nog meerdere redenen bedacht, haha.

Uiteindelijk na lang aarzelen wilde ik de telefoon wel graag. Nou moet je weten dat ik niet snel van telefoon verander. Ik vind dat een hoop geld. En dat doe ik pas wanneer mijn oude telefoon het echt niet meer goed begint te doen. Nou is deze 2e hands en heeft natuurlijk minder gekost dan een nieuwe. Maar toch…. (de prijs ga ik niet noemen, want dat boeit niet, haha). Volgens Thijs is het een cadeautje, maar dat moeten we nog maar even zien.

En toen was alles ingesteld

En voordat ik het wist, had meneer mijn simkaart er al in gedaan en alles ingesteld, haha. Dat is het handige van de iCloud. Je logt in en alles foto’s, apps en andere gegevens worden overgezet. En nu ga ik dus door het leven met een iPhone 7 Plus! En daar ben ik zooooo blij mee! Echt lief dat Thijs dit heeft gedaan. En ook typisch Thijs om daar niet mee te wachten tot het weekend, wanneer we elkaar zien. Nee, hij rijdt gelijk naar Doetinchem, haha. Daarna ging hij ook langs zijn ouders, dus hij moest wel deze kant op ;).

iPhone 7 plus

De iPhone 7 Plus

Het mooiste aan deze telefoon is de portretfunctie. Daar maak je echt mooie foto’s mee. Sowieso is de camera beter. De batterij gaat ook langer mee en de telefoon is wat sneller dan mijn oude. Ik ben er goed op vooruit gegaan. En hij is een tikkie groter. Alles kan ik dus goed en duidelijk zien, haha. Foto’s bewerken gaat ook een stuk makkelijker op zo’n groot scherm. En natuurlijk wanneer ik filmpjes kijk is dat fijn! Het enige nadeel is, dat mijn oortjes er niet in kunnen.

Dan moet je bluetooth oortjes gebruiken, maar Thijs heeft daar alweer een oplossing voor. Hij heeft een verlengstuk dat in het gedeelte van de oplader kan en daar kunnen dan oortjes in. Super handig! Alleen opladen en oortjes tegelijk in de telefoon gaan dan niet, maar dat is geen ramp. En de telefoon gaat niet meer even 1..2..3.. in de zak van je broek, haha. Daar is deze een beetje te groot voor. Gelukkig heb ik bijna altijd wel een tas bij mij waar de telefoon in gaat.

De persoonlijke update foto’s zullen dus vanaf nu gemaakt worden met de camera van de iPhone 7 Plus. Jippieeeee! Alleen één ding ga ik nog vervangen aan de telefoon. En dat is het hoesje! Er zit nu een saai zwart hoesje om…. Daar ga ik natuurlijk een leuke vervanger voor zoeken. En ik zou graag net als bij mijn iPhone 6 een Girls-Things hoesje willen! Dat gaan we even fixen, haha.

IPhone 7 plus
Met portret functie gemaakt!

Ik ga nu verder genieten van mijn nieuwe telefoon en lekker spelen met de gave camera, hihi. En Thijs: bedankt schatje!!!

Wat vind jij van de iPhone 7 Plus?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *