Nieuwe nagellakjes Catrice & Essence

nieuwe nagellakjes

Hoi! Ik heb een aantal nieuwe nagellakjes. Hoe kom ik hier aan? Met mijn bloggers app groepje: BlogBoost hebben we een Kerstswap gedaan. We hebben online lootjes getrokken en voor degene die je had een pakket vol cadeautjes gemaakt. Benieuwd wat er allemaal in mijn pakket zat die ik kreeg van Charlotte? Dat lees je in deze post over mijn Kerstswap pakket. Er zaten onder andere wat nagellakjes in en deze wil ik graag met jullie delen. Er zitten namelijk mooie kleurtjes van Catrice & Essence bij!

Nieuwe nagellakjes

nieuwe nagellakjes

Op mijn lijstje van de Kerstswap had ik gezet dat ik blij werd van nagellakjes. Dat liet Charlotte zich denk ik geen twee keer zeggen…. Er zaten maar liefst 5 nieuwe nagellakjes in mijn pakket. Het zijn lakjes van Catrice, Essence en eentje van Miss Sporty. Het zijn leuke en bijzondere lakjes en daar word ik altijd blij van. Alle 5 de nieuwe nagellakjes heb ik geprobeerd en ik was er blij mee. Hier komen de nieuwe nagellakjes:

Miss Sporty :

nieuwe nagellakjes
Als eerst een lakje van Miss Sporty. Dit is een metal lakje en dat vind ik wel leuk. Ik hou van een goud kleurtje en deze glimt ook erg mooi. Na twee laagjes dekt deze nagellak goed. Met Kerst had ik deze nagellak op en dat stond heel leuk! Een mooi goud lakje wanneer je zin hebt in een wat chique look.

Essence:

nieuwe nagellakjes
Dan door naar een Essence nagellakje. Deze is van de gel polish lijn en The Matt lijn van Essence (nr. 22 i love my blue jeans). En inderdaad doet deze kleur mij aan een jeans denken. Na twee lagen is deze lak heel mooi van kleur. Een topcoat aanbrengen gaat niet echt, want dan is het matte effect weg. En dat effect is juist zo gaaf. Nog een fijn pluspunt: de nagellak droogt best snel.

nieuwe nagellakjes
En dan Essence lakje nummer 2. Een glitter lakje : Holo Rainbow (nr. 04 holo love). Wow, wat heeft dit lakje mij verrast. Ik dacht namelijk dat dit meer een glitter topcoat zou zijn, maar na twee lagen, dekt deze lak volledig. En is het dus echt een mooi glitterlakje. Ik vind hem echt heeeeeel gaaf. De lak blijft ook nog best lang zitten. Alleen het afhalen is even een uitdaging…. Maar dat is vaker met glitterlakjes.

Catrice:

nieuwe nagellakjes
En door naar de Catrice lakjes. Een last up to 7 days without topcoat nagellakje (nr. 41 Take A Brick!). Wat een mooie roze kleur is dit zeg! Een beetje donkerroze en het heeft ook wat weg van oud roze. Een lastig te omschrijven kleur en daar houd ik wel van. Na één laag dekt deze lak al goed, maar voor de zekerheid heb ik twee laagjes aangebracht. Je krijgt dan een mooie intense kleur. Love it!

nieuwe nagellakjes
En dan het laatste lakje. Deze is ook van Catrice , Chrome Infusion (nr. 03 Stunning Rose Gold). Een mooie roze/bronze chrome lak. Een lief kleurtje die mooi glimt. Ja een bijzonder lakje voor leuke gelegenheden. Hij valt niet zo op als de andere lakjes. Deze is wat rustiger, maar dat is ook wel eens mooi.

nieuwe nagellakjes

Dat waren dan alle nieuwe nagellakjes die ik heb gekregen. Ik ben er echt heel blij mee! Mijn favoriet en dat is eigenlijk het lakje dat mij het meest heeft verrast is de glitterlak van Essence. Wat een gave kleur met die glitters zo.
Het zijn echte leuke lakjes en een mooie aanvulling voor mijn nagellak stash :). Happy me!

Welk nagellak is jouw favoriet?

 

Misschien is dit ook leuk?

12 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *