Nieuwe iPhone 11 – zo een mooie camera!-

nieuwe iPhone 11

Hoi! Ik heb een nieuwe telefoon! En wel een nieuwe iPhone 11. Thijs heeft namelijk een deel betaald als verjaardagscadeautje en de rest heb ik erbij gedaan. Hoe ik aan deze telefoon kom en wat ik er zo fijn aan vind , lees je in deze blogpost over mijn nieuwe iPhone 11.

Ik heb de iPhone 11 niet nieuw gekocht. Deze is pas uit sinds september dit jaar. Ik wilde deze graag, omdat de camera erg mooi is. De camera is een stuk helderder en er zit ook hier een gave portretfunctie op. Daar vertel ik zo meer over.

Nieuwe iPhone 11

De iPhone 11 pro en pro max waren nogal erg prijzig. De 11 viel nieuw wel mee (850 ongeveer). En dat voor een opslag van 128 Gb. Dat is namelijk wat ik ook wilde . Een telefoon met opslag van 128 gb. Veel telefoons hebben 64 maar dat is net te weinig voor mij. Vervolgens zit je al aan 256. En dat is wel weer erg veel en wordt de telefoon ook al weer duurder.

De iPhone 11 heeft wel een opslag van 128 gb. Ik blij! Thijs was ondertussen Marktplaats afgegaan op zoek naar deze telefoon. Hij vond een toestel voor iets minder dan de originele prijs in Tiel. De dag erna hebben we deze opgehaald. De telefoon was nog gloednieuw , er zat al een screenprotector op en ik mocht het hoesje er ook bij hebben van de jongen.

Hij had deze telefoon als cadeautje voor zijn vader gekocht, maar vaders moest niks hebben van een iPhone, haha. Hij was meer een Samsung fan. Dan kopen wij deze maar al te graag over! Thijs heeft eerst uitvoerig de telefoon gecheckt en volgens hem was er niks mis mee. Jeej, zo leuk!

Qua uitstraling en gebruik is er niet veel anders aan dan mijn vorige iPhone 7 plus. Deze telefoon is wel iets kleiner en heeft niet meer een ‘ home knop’. Deze telefoon is volledig scherm en de homeknop is een streepje onder in beeld die je naar boven moet swipen. Dat was in het begin wel even wennen voor mij.

Om mijn telefoon goed te beschermen doe ik er zeker een telefoonhoedje omheen. Zo zijn er heel veel leuke telefoonhoesjes voor de iPhone 11. Maar ik zie ook iphone 11 pro hoesje en voor de pro max natuurlijk ook. Voor al deze modellen is een goede bescherming van je telefoon belangrijk. En gelukkig is daar veel keuze in!

nieuwe iPhone 11
Portretfunctie

Portretfunctie

Waar ik het meest blij mee ben, is de camera! Deze is super helder en de portretfunctie is zo goed. Deze had ik ook al op mijn iPhone 7 plus, maar bij de nieuwe iPhone 11 zit deze ook aan de voorkant. Zo kan je ook een selfie maken met de portretfunctie. Plus de portretfunctie kan ik ook toepassen op voorwerpen. Dan stelt deze op een voorwerk scherp en wordt de rest eromheen wazig. Bij mijn vorige telefoon kon ik dit alleen op personen.En met deze camera kan ik ver inzoomen, maar ook uitzoomen. Hoe handig en gaaf is dat?!

Uitgezoomde foto.

Waarom heb ik eigenlijk een nieuwe telefoon als de oude het nog deed? De batterij van mijn iPhone 7 plus liep wel heel erg snel leeg. Deze heb ik ook tweedehands gekocht en was dus al een tijdje in gebruik geweest. Daarnaast was het touchscreen niet helemaal oké meer. Ik druk op een knopje linksonder en rechtsboven sprong wat aan. Klopte niet helemaal meer dus….

Ik hoop met deze telefoon weer een mooie tijd vooruit te kunnen. En veel mooie foto’s maken natuurlijk , haha.

Heb jij ook een iPhone? 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

3 reacties

  1. Ik heb een iPhone 11 pro max en ben er heel erg blij mee. Ik heb nog nooit de nieuwste iPhone gehad en nu dus eindelijk wel. Ik heb opslag tot 256 gb en dat vind ik erg handig. Verder maak ik met deze iPhone super goede kwalitatieve foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *