Nieuw tv-seizoen: wat kijk ik en waar zou ik aan mee doen?

nieuw tv-seizoen

Hoi! De maand september is van start hoor. Dat houdt vaak in: bye bye vakantie en hallo school-/ werkleven. Eén leuke bijkomstigheid is altijd: een nieuw tv-seizoen dat van start gaat. Vaak beginnen programma’s aan een nieuw tv-seizoen in september of rond deze tijd. Zo zijn er wat programma’s begonnen of waren al begonnen die ik volg. Ik vertel je welke programma’s ik kijk en aan welke programma’s ik zelf wel eens mee zou willen doen in een nieuw tv-seizoen.

Nieuw tv-seizoen: wat ik kijk?

Expeditie Robinson

nieuw tv-seizoen

Op de zondagavond is het weer Expeditie Robinson tijd! Ik kijk al jaren naar dit programma. Ik moet wel even wennen dat het een andere dag en ander tijdstip is. Het is het twintigste seizoen en ik ben heel benieuwd naar alle verrassingen die erin zitten. Ik vind de deelnemers erg leuk dit seizoen. Zo kan ik zeker lachen om Kalvijn en vind ik die Hugo een held. Hoe bezeten van dit programma kan je zijn joh?!

Zou ik hier zelf aan mee doen:

Mmhh, dat is een goede vraag. Ik denk dat ik echt helemaal gek wordt op zo’n eiland. De verveling en het weinige eten is zeker niks voor mij. Nee, ik denk dat dit programma niet geschikt is voor mij. Wel lijken mij die proeven gaaf om te doen. De rest niet: dus is het een nee.

Nick En Simon The Dream Maleisië

nieuw tv-seizoen

Na Expeditie Robinson schakelen we over naar Nick & Simon The Dream. Deze keer gaan ze naar Maleisië. Alle andere landen heb ik ook gezien en dus ook dit seizoen gaan we volgen. Ze gaan hier nu proberen om door te breken. Ik kan altijd zo lachen om de humor van die twee en vooral om Kees. Wat een geniale gozer is dat. Een muzikaal leuk programma met de nodige humor.

Zou ik hier zelf aan mee doen:

Haha, wordt een beetje lastig he. Ben niet echt beroemd en kan al helemaal niet zingen. Dus nee: ergens in een ander land muzikaal doorbreken is voor mij geen succes.

Holland’s Next Topmodel

nieuw tv-seizoen

Op Videoland kijk ik op maandag naar de nieuwste aflevering van Hollands Next Topmodel. Dit is het twaalfde seizoen en ik denk dat ik vanaf seizoen zeven het al zeker volg. In dit seizoen doen er jongens en meisjes mee, dat vind ik erg leuk. Ik ben erg benieuwd wie er gaat winnen.

Zou ik hier zelf aan mee doen:

Ik een model? Denk het niet, haha. Als ik eerlijk ben heb ik daar de motivatie helemaal niet voor en dat wereldje lijkt mij niks. Laat mij maar lekker outfit foto’s maken voor mijn blog. En niet denken aan de perfecte maten of een andere gezichtsuitdrukking. Nee, geen modellencarrière  voor mij.

Chateau Meiland

Dit programma heb ik door een vriendin ontdekt. Met stomme verbazing vroeg ze: kijk jij Chateau Meiland niet? Die man ga jij echt grappig vinden. En dat klopt! Ik kan zo lachen om Martien. Echt heerlijk. Het eerste seizoen heb ik dus niet gezien, maar ga ik zeker terugkijken. Nu eerst genieten van seizoen twee.

Zou ik hier aan mee doen:

Ik zou het best wel tof vinden om in het buitenland te wonen. Niet in Frankrijk dan, maar eerder in Zuid-Spanje of Zuid-Portugal. Daar een eigen bed en breakfast hebben, dat weet ik zo nog niet. Nee, zo’n avontuur zou ik niet helemaal aan gaan. Tenzij het bed en breakfast al helemaal klaar staan. Dan zou ik twijfelen.

Temptation Island

Dit programma is al wat langer bezig en loopt ten einde. Ik heb alles gevolgd en moet hier toch zo om lachen. Vrijwillig je relatie kapot laten maken? Oké, het is maar wat je leuk vindt. Hoewel ik bij sommige koppels twijfel of ze echt wel een relatie hebben…. (Thomas & Yasmin???). Ik moet wel heel erg lachen om Damian en Shirley. Die hebben echt humor #shirleynaardeapenheul

Zou ik hier zelf aan mee doen:

Eerlijk? Voor een smak geld wel ja, haha. Daar hebben Thijs en ik het wel eens over gehad. Even door de zure appel heen bijten. Maar als ik eerlijk ben zou ik het echt niet tof vinden als Thijs zoent met een ander meisje of iets in die geest en andersom ook zeker niet. Dus nee: dit programma is ook niks voor mij.

Dancing with the stars


En op zaterdagavond zitten we om acht uur voor de tv om Dancing with the stars te kijken. Ik keek dit vroeger ook al altijd. Super leuk dat het nu weer terug is! Dansen heb ik altijd al leuk gevonden, dus dit kijk ik zeker graag. Ik moet zeggen dat er wel veel gepraat wordt en het allemaal wat lang duurt. Misschien dat dit de eerste aflevering zo was en ze het veranderen. Ik kijk in ieder geval elke week hierna.

Zou ik hier zelf aan mee doen:

Oh ja, hier zou ik serieus aan mee willen doen! Ik heb vroeger op jazzballet gezeten dus dansen vind ik zeker leuk. En hoe gaaf is het om van een professional ballroom dansen te leren. Ja, dat zie ik wel zitten. En dan in zo’n mooie jurk. Yes leuk!

Nou genoeg leuke dingen weer op tv in een nieuw tv-seizoen om te kijken en te volgen. En dan heb je ook nog toffe series op Netflix en Videoland. Ppff we houden geen tijd meer over zo, haha. Maar voor de ontspanning is het altijd goed.

Wat kijk jij graag op tv? En aan welk programma zou jij graag mee doen? 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1146

2 reacties

 1. Wat een leuke foto!
  Heerlijk ja ‘t nieuwe tv seizoen, zeker met echt herfstweer enz.
  Ik zou hele graag mee willen doen met expeditie Robinson, alleen ben ik bang dat ik bij d eerste slang ‘t hele eiland gillend over ren… 🏃🏾‍♀️
  Maar ook ik volg het al jaren.
  En Temptation Island (Vips) blijft een fout maar zo’n leuk programma!
  Die martien is inderdaad een geniale vent, hahah bij ranking the stars is hij ook! Te grappig hij.
  Oh en HNTM is ook leuk ja. Zou ik zeker aan willen mee doen (alleen al vanwege mijn lengte😬🙄😂)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *