Natuurfoto’s van parkje achter mijn huis

natuurfoto's

Hoi! Al zo lang ik in het huis van mijn ouders woon in Doetinchem, weet ik niet beter dat er een mooi stukje natuur achter ons huis is. Door de jaren heen is dit zeker wat veranderd. Er zijn huizen gekomen rondom ons huis en het natuurstukje is uitgebreid. Het ziet er nu echt gezellig en mooi uit! Ik wandel er soms wel eens en als klein meisje heb ik bij het water daar, wel eens vissen gevangen. Nostalgie! Haha. Laats wilde ik mijn hoofd leegmaken en besloot ik eens lekker een stukje door het (nieuwe) park te lopen. Mijn camera ging mee en ik maakte er mooie foto’s. Deze natuurfoto’s deel ik met jullie in deze post.

Veel mensen lopen in dit park met de hond of gewoon voor een fijne wandeling. Het park is gedeeltelijk aangelegd en een deel bestond al. Het gedeelte met water, deze wordt ook wel de Kapperskolk genoemd. Dit gedeelte bestaat al langer, hier heb ik wel eens gevist met mijn vader. Ik kan het pad helemaal volgen in de park en dan kom ik bij mijn oma uit. Dat heb ik dan ook gedaan. Onderweg maakte ik wat natuurfoto’s :

Natuurfoto’s

natuurfoto's
Dit pad loop vlak achter ons huis en richting de bomen begint het park.

natuurfoto's

natuurfoto's

natuurfoto's

natuurfoto's

natuurfoto's
Ik speelde ook wat met de instellingen van de camera.

De Kapperskolk

natuurfoto's

natuurfoto's
Hier heb ik als klein meisje wel eens gevist.

natuurfoto's

Schapen

natuurfoto's
En onderweg kwam ik wat vriendjes tegen, hihi. De schaapskudde van Doetinchem was in het parkje. Echt een grappig gezicht, ze waren allemaal verstopt onder de bomen en struiken.

natuurfoto's
Beeehhh.

natuurfoto's

natuurfoto's

natuurfoto's

Doorwandelen

natuurfoto's

natuurfoto's

natuurfoto's

natuurfoto's

natuurfoto's

natuurfoto's

Dat waren de natuurfoto’s. Ik moet echt vaker een wandeling maken in dit parkje. Het is er echt super mooi! Ik heb alleen geen hond, want dan zou je dit soort dingen vaker doen, hihi. Maar ik heb een camera en vind het leuk om te fotograferen, dus dat is ook een goed idee om eens vaker daar te wandelen. Het is ook gewoon lekker om je hoofd leeg te maken en te genieten van de natuur.

Ik ben benieuwd of jij ook vaak wandelt en welke van de natuurfoto’s jij het mooist vindt?!

Misschien is dit ook leuk?

10 comments

  1. Héérlijke zomerse foto’s vind ik het.
    Patroontjes zoeken in de natuur… 🙂

    PS: er loopt een linkparty op mijn blog met als thema zomer en deze past daar toevallig bij, dus je kan komen linken als je wil (crea-cross op donderdag)

  2. Hee, wat leuk, iemand uit Doetinchem! Ik woon daar ook : ) Is dit park Overstegen? Wat heerlijk om dit achter je huis te hebben. Mooie foto’s heb je er van gemaakt.

  3. Mooie foto’s! En wat een heerlijke plek om rond te lopen en even je hoofd leeg te maken of juist inspiratie op te doen! Dat wil ik ook wel in de buurt. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *