Mijn verjaardagcadeautjes uitpakken – 24 jaar geworden-

mijn verjaardagcadeautjes

Hoi! Ik heb eindelijk weer een leuke video voor jullie! En in deze video laat ik mijn verjaardagscadeautjes zien. Ik ben vorige week 24 jaar geworden en vorig weekend heb ik dat gevierd met vrienden en familie. Ik heb ook wat leuke dingen gekregen en in deze video laat ik alles zien.

Cadeautjes zijn natuurlijk niet het belangrijkste van een verjaardag. Maar het is natuurlijk altijd wel leuk, haha. Van veel familieleden heb ik geld gekregen, maar dat ga ik jullie niet allemaal laten zien. Vind ik gewoon niet nodig.

Wel laat ik alle leuke kaarten, cadeaukaarten en pakketten zien die ik gekregen heb. Er zitten zelfs eigengemaakte dingen van mijn schoonzusje bij. Ohja en ook veel lekker eten…. Heel veel kijkplezier naar mijn verjaardagcadeautjes.

Mijn verjaardagcadeautjes

En vond je deze video weer leuk? Vergeet dan geen duimpje omhoog te doen! En abonneer je op mijn Youtube kanaal. Er komt binnenkort weer een shoplog aan en tijdens de Kerstvakantie ga ik weer vloggen!

Met al mijn verjaardagscadeautjes ben ik heel erg blij. Ik ben weer flink verwend moet ik zeggen. Natuurlijk is het cadeau van Thijs en mijn ouders wel heel erg groot. Een deel van mijn nieuwe telefoon betalen en mijn ouders betalen een deel van mijn vakantie naar LA. Of zoals het erop staat: een bijdrage…. Ben benieuwd wat dat gaat zijn, haha.

De kleurentest vind ik ook een heel leuk cadeau. Ik ben erg benieuwd wat voor type ik ben. Stiekem hoop ik een zomertype, whaha. Past ook zeer goed bij mijn persoonlijkheid.

Alle leuke homedecoraties ga ik lekker in huis bij Thijs zetten. Er zijn nog zat leuke plekjes daar te vinden. En dan lekker op de bank daar alle chocolade en pepernoten opeten, haha. Met het gebreide kussen op de bank!

Iedereen nogmaals heel erg bedankt voor de mooie en leuke cadeautjes. Ik ben er heel erg blij mee!

Wat is jouw mooiste verjaardagscadeau? 

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *