Mijn verjaardagcadeautjes & cadeau voor hem

mijn verjaardagcadeautjes

Hoi! Het is al een tijdje geleden dat ik jarig was. Ik ben 23 jaar geworden. Nu heb ik tijdens mijn verjaardag leuke cadeautjes gekregen. Daar ben ik zo blij mee dat ik ze graag met jullie wil delen. Ik wilde dit door middel van een video doen, maar ik was ziek en druk met stage. Maar voor foto’s maken had ik nog wel even tijd. Maar dat kan ook prima dacht ik zo. Dus bij deze: mijn verjaardagcadeautjes en nog een leuk cadeautje voor mijn vriendje Thijs!

De verjaardagcadeautjes van mijn ouders en Thijs had ik eigenlijk al gekregen. Van mijn ouders heb ik samen met Thijs de reis naar Southampton gekregen. En van Thijs heb ik mijn nieuwe telefoon (iPhone 7 plus) gekregen. Deze had hij mij al voor de vakantie gegeven zodat ik er mooie foto’s mee kon maken. Oh ja en van mijn ouders heb ik een zwart spijkerjack gekregen. Deze heb ik wel zelf uitgezocht, haha. Er staat al een outfit post  van online.

mijn verjaardagcadeautjes

Maar nu gaan we over naar mijn verjaardagcadeautjes die ik van familie of vriendinnen kreeg. Ik heb ook wat geld gekregen, maar dat vind ik niet zo bijzonder om te delen. Wel heb ik een aantal bonnen gekregen.

mijn verjaardagcadeautjes
Ik kan weer een keer naar de film met Thijs en daarvoor lekker uiteten. Wat heerlijks kopen bij Rituals en wat online bestellen bij bol.com. Erg leuk!

mijn verjaardagcadeautjes
Ik kreeg ook dit leuke sier dienbladje. Die cakejes erop kun je niet eten, haha.

mijn verjaardagcadeautjes
En van twee vriendinnen heb ik high tea bonnen gekregen. Dat vind ik altijd leuk!

mijn verjaardagcadeautjes
En wat lekkers gaat er bij mij ook altijd in. Vooral om de Minion koekjes moest ik lachen.

mijn verjaardagcadeautjes
En om dat helemaal af te maken kreeg ik ook nog een Minion advent kalender bij van vriendinnen haha. Van stage kreeg ik een leuk boek met alle namen van de kinderen erin. En van de moeder van een vriendin kreeg ik nog tijdschriften over nagels.

mijn verjaardagcadeautjes
Van mijn schoonmoeder kreeg ik onder andere een flamingo handdoek! Deze had ze in Amerika al voor mij gekocht en ik was er zelf bij. Ik had gewoon niks door, haha. En van mijn tante kregen mijn ouders en ik een gezamenlijk cadeau. Een wellness bon met een lekker Therme pakket. We kunnen met die bon een lekker dagje naar de sauna. Heerlijk!

Dat waren mijn verjaardagcadeautjes. Ik ben er echt heel erg blij mee. De Minion items zijn natuurlijk met een knipoog. We zijn 23 geworden hè, haha. Ik ben weer verwend dit jaar vind ik. Heel erg lief! Maar niet alleen ik heb cadeautjes gekregen. Omdat Thijs zo goed heeft geholpen met de verjaardag en gewoon een schat is, heb ik nog een kleinigheidje voor hem van Hemd voor Hem.

mijn verjaardagcadeautjes
Een sjaal! Deze is echt super lekker warm. Hij werd gebracht in een leuke cadeauverpakking. Thijs heeft een donkerblauwe winterjas, dus deze sjaal staat er vast leuk bij.

Dat waren alle cadeautjes dan. Ik ga er heerlijk van genieten en wie weet zie je nog wel wat ik van de cadeaubonnen heb gekocht ;). En ik kan nu lekker aan de chocolade beginnen, haha.

 

Misschien is dit ook leuk?

2 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *