Mijn summer essentials !

mijn summer essentials

Hoi! Nog even en de vakantie begint! Ik heb er nu al heel veel zin in! Zes weken zomervakantie. En in die zes weken ga ik twee weken op vakantie naar Kroatië! Samen met mijn ouders, vriendje, schoonouders en schoonzusje ga ik daar heen. We zijn geen van allen in Kroatië geweest, dus we zijn er heel benieuwd naar! In Kroatie hopen we natuurlijk op mooi weer! En hier in Nederland natuurlijk ook. Het heet niet voor niets: ZOMERvakantie! In dit artikel laat ik jullie mijn summer essentials zien. Welke producten en items gebruik ik graag tijdens de zomer. (Echt van alles kan ik je vertellen!).

Mijn summer Essentials:

Petten en zonnebrillen

mijn summer essentials
Dan gaan we beginnen! Mijn eerste summer essentials zijn een goede zonnebril en pet! Ik heb namelijk best wel last dat mijn hoofdhuid snel verbrandt wanneer ik aan het zonnen ben. Een pet beschermt mij dan. Ik draag vaak mijn FC Barcelona pet of mijn Los Angeles pet, hihi. Lekker roze. En een goede zonnebril met UV protectie is ook belangrijk. Je ogen moeten ook beschermd worden!

Zomerblond

mijn summer essentials
Op het gebied van beauty heb ik de volgende producten! Ik gebruik nu de zomer blond shampoo en conditioner van Andrélon en die werken in de zomer fijn voor mijn haar. Het lijkt echt blonder en ruikt hierdoor zo lekker!

Waterproof make-up

mijn summer essentials
Verder vind ik een goede waterproof mascara belangrijk! Wanneer je gaat zwemmen of zweten wil je niet dat je mascara uitloopt. Ik gebruik een waterproof mascara van P2. Deze heeft een groot plastic borsteltje en brengt heel fijn aan. En daarnaast gebruik ik een lippenbalsem met SPF erin. Dit beschermt mijn lippen tegen de zon. Ik gebruik er eentje van Maybelline New York. Een babylips.

Zonnebrand

mijn summer essentials
Om door te gaan met bescherming tegen de zon. Een zonnebrand! Deze is speciaal voor je gezicht. En dat vind ik toch wel heel handig. Deze zonnebrand van de Nivea komt uit de Etos Beautybox.

Geurtjes

mijn summer essentials
En ik smeer mijn lichaam met dit mooie weer graag in met body lotion. Zo droogt mijn huid niet uit, blijft deze soepel en blijft de bruine kleur zitten. Deze van de Bath and Bodyworks uit Amerika ruikt zooooo lekker zomers! Met het warme weer gebruik ik liever een bodymist dan parfum. Dit kan ik over mijn hele lichaam sprayen en is super fijn! Deze komt ook uit Amerika van de Bath and Bodyworks.

Slippers en hemdjes

mijn summer essentials
Met warm weer draag ik graag een hemdje die lekker los valt en spaghettibandjes heeft. Lekker luchtig en je kan fijn bruin worden. Deze komt van de Primark. En ik loop graag op slippers rondom huis of naar het zwembad. Ik ben nu minder fan van teenslippers en meer van die slippers die je op de foto ziet. Ze komen van de Hunkemöller en in deze outfit post kun je ze goed zien!

IJs!

mijn summer essentials
Wanneer het warm is zoeken we afkoeling toch?  Een lekker ijsje zorgt ook voor verkoeling, hihi. En tja, als er ook nog eens alcohol in zit is dat mooi meegenomen, haha. Deze ijsjes van Nice bevatten 5 % alcohol, maar zijn echt heerlijk fris om tussen het zonnen op te eten. Jammie!

Ventilator

mijn summer essentials
En dan mijn laatste summer essential, Een ventilator! Met het warme weer slaap je slecht. Warm op de kamer, plakkerig en bah. Nee, niet heel fijn dit. Met een ventilator wordt het wat koeler op mijn slaapkamer en kan ik beter slapen. Deze ventilator hebben we al heel lang thuis, maar hij doet het nog prima! Mijn held tijdens de warme dagen, haha. Deze kan dus niet ontbreken in mijn summer essentials. 

Nou, dat waren dan al mijn summer essentials van dit moment. Het zijn dingen die ik op dit moment vooral gebruik tijdens de warme dagen. Natuurlijk heb ik nog wel meer producten en dingen, maar dit zijn de eerste die in mij opkwamen. En zullen dus ook wel het belangrijkste zijn, haha. Ik geniet wel heel erg van het mooie zomerweer! Ja, ik kan daar wel aan wennen. Dat mag wel zo blijven die zomerse dagen.

Wat zijn jouw summer essentials?

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

19 reacties

  1. Oh dear, die ijsjes!! Wil ik ook! Haha. Mijn summer essentials zijn idd goede zonnebrand, een pet (ik krijg echt mega snel hoofdpijn in de zon) en vooral leuk topjes en korte broekjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *