Mijn pyjama stash – zomerpyjama’s + goede tip!

mijn pyjama stash

Hoi! Mijn pyjama stash! In een eerdere video liet ik jullie al mijn winterpyjama stash zien. In die video kondigde ik aan dat ik ook zomerpyjama’s heb! Goh, wat verrassend, haha. In deze video laat ik jullie dan ook mijn zomerpyjama’s zien. Met het mooie weer heb ik natuurlijk geen dikke pyjama’s meer aan, maar ik draag ik mijn zomerpyjama’s uit mijn pyjama stash. En in deze video geef ik nog een handige tip voor het kopen van pyjama’s!

Ik ben echt een pyjama lover! Het liefst loop ik de hele dag in pyjama, haha. Herkenbaar? Een pyjama zit gewoon heerlijk en lekker chill. Helaas kan je natuurlijk niet elke dag tot pyjama dag bombarderen. Maar in de zomer loop ik ook graag in mijn zomerpyjama’s. Ik kan je vast zeggen dat ik niet van die nachtjaponnen houd. Dat vind ik gewoon niet fijn zitten. Geef mij maar een broekje en een hemdje/shirtje. Dat ga je ook vooral voorbij zien komen in deze video. Veel kijkplezier met mijn pyjama stash video!

Mijn pyjama stash – zomerpyjama’s

En vond je deze video leuk? Een duimpje omhoog doen hè?! En vergeet je zeker niet te abonneren op mijn YouTube kanaal! Tja, ik ben echt een pyjama lover. Veel pyjama’s komen bij mij van de Primark vandaan. Daar hebben ze voor een leuke prijs zeer leuke en schattige pyjama’s. En ze zitten ook nog eens super fijn. Een kort broekje en daarop een shirtje of hemdje draag ik dus het liefst in bed. Ik vind dat gewoon het fijnst zitten. Geen gedoe met een jurk model dat omhoog kruipt en je uiteindelijk in je onderbroek ligt, haha.

Maar ik denk dat ik binnenkort weer eens naar de Primark ga om te kijken of er nog een leuke pyjama tussen zit voor mij. Misschien een beetje een pyjama verslaving??? Haha. En dan gebruik ik zeker mijn tip daar om nog goedkoper een pyjama te scoren!

Wat draag jij het liefst in de zomer in bed qua pyjama’s? 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1147

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *