Mijn parfum stash (en body mists collectie)

parfum stash

Hoi! Mijn parfum stash! Is die groot? Van welke  soort geurtjes houd ik? In deze blogpost kom je dit allemaal te weten. Ik ga je namelijk mijn parfum stash laten zien en mijn body mists. Voor mij horen body mists een beetje bij parfum, want het zorgt beide ervoor dat je lekker ruikt. En dat is iets wat ik wel belangrijk vind, lekker ruiken. Parfum gebruik ik dan ook eigenlijk elke dag. Of ik gebruik een body mist. De vraag is dan ook of ik genoeg keuze heb aan geurtjes? Dat antwoord zie je in deze parfum stash. Ik vertel je hoe ik aan de parfums kom, hoe deze ruiken en welke het natuurlijk zijn.

Mijn parfum stash


Als eerst begin ik met twee parfums die ik het langste heb. Links zie je Heat van Beyonce. Deze parfum heb ik ooit eens een keer van een cadeaubon gekocht dacht ik, haha. Ik koop vaak 15 ml parfum, omdat ik van afwisseling hou. Een grote fles krijg ik bijna nooit op. Deze kleine flesjes wel. De geur is lekker zoet en warm. Een echt herfst geurtje. Het flesje straalt ook warmte uit en vind ik heel mooi.

De andere parfum is at night van Naomi Campbell. Een mooie en chique uitstraling heeft het flesje. Deze geur is wat zwaarder dan mijn andere geuren en minder zoet. Dit is meer een winterse geur. Moeilijk te omschrijven. Wat fris, maar toch warm. Deze heb ik dacht ik bij de Kruidvat gekocht.


Dan twee geuren die totaal verschillende zijn van elkaar. De eerste geur is Maroussia. Deze geur is mijn minst favoriet. Niet echt een zoete geur (ik hou van zoet namelijk! Haha). Deze is wat zwaarder en ruikt volwassen ofzo. Moeilijk uit te leggen. Voor nette gelegenheden is deze geur geschikt. Deze heb ik met kerst gekregen als cadeautje.

De andere geur is stukken bekender: Bruno Bannani!. Dit flesje vind ik zo leuk! Een bijzondere en blije vorm. Er zit ook een armbandje bij, wat dient als sluiting. Super grappig! Deze geur vind ik echt heerlijk! Lekker fris, zoet en beetje bloemetjes. Een beetje wat sportieve, lieve geur. Dit is echt een van mijn favorieten en draag ik veel. Deze heb ik van mijn vriend gekregen met Kerst.

Parfum uit Frankrijk


En dan de laatste twee parfums. Deze komen beide uit Frankrijk en heb ik dus daar gekocht voor 10 euro!! Het is een eau de parfum, dus blijft ook nog eens lang zitten. De eerste geur is Mitsy. De naam vind ik grappig en klinkt leuk. Het flesje is niet super bijzonder. Maar de geur is heerlijk! Zoet, maar echt zoet en een beetje fris. Deze parfum heb ik afgelopen zomervakantie gekocht en draag ik nu zeker veel.

De andere geur heb ik vorig jaar in Frankrijk gekocht en is van Happy Touch . Ik heb Yellow Sunrise (waren nog meer varianten van deze lijn). En vrolijke kleuren op het flesje en past precies bij de geur. Deze is ook vrolijk zomers. Een zomer zoete geur, waar je echt blij van wordt. In de zomer en lente draag ik deze geur dan ook graag.

Body mists


Naast parfums heb ik ook body mists. Deze gebruik ik vaak na het douchen en in de zomer. Een iets luchtige geur, maar vaak net zo lekker! Dit zijn de geuren die ik van Victoria Secret heb: Amber Rose (een zoete en lieve geur), Vanilla Lace (een warme vanille geur), Pure Seduction (zoete bloemen geur) en Strawberries & Champagne (deze ruikt naar bloemetjes en wc verfrisster, deze geur draag ik niet heel vaak).


En als laatst deze vier body mists van de Action. Hier heb ik al eens een blogpost over geschreven. Om meer over de geuren te weten, zou ik die even lezen ;). Al deze geuren zijn in ieder geval lekker zoet en zomers. Ik draag ze dan ook minder in de herfst en winter. En de flesjes zijn ook zo lekker vrolijk!

Dat was dan mijn parfum stash en body mists. Ik denk dat het wel opgevallen is, dat ik van zoete geuren houd. En een fris tintje erdoor vind ik ook fijn. Ik houd van afwisseling, dus koop graag kleine flesjes parfum. Ik doe best lang met een flesje, omdat ik elke dag wel een andere geur draag.

De credits voor de mooie foto’s zijn ook deels te danken aan mijn moeder.  Het bloemstuk op de achtergrond heeft zij namelijk gemaakt. Toen ik dat zag, vond ik het zo mooi en heb daar de parfum flesjes bijgezet voor de foto’s. Love it!

Wat vind jij een lekkere parfum geur? 

 

Misschien is dit ook leuk?

14 comments

  1. Zelf heb ik heel weinig geuren, maar dat komt doordat ik wel echt van dure parfum houd. Maar dan ook echt parfum, niet van die eau de toilette (wat veel mensen alsnog ‘parfum’ noemen). Maar begrijp dat het leuk kan zijn om een grote stash te hebben :p

  2. Ik heb ook heel wat lekkere geurtjes, maar sinds ik de ‘body mists’ van Victoria’s Secret heb gekocht, gebruik ik die heel veel. Omdat de fles zo groot is ga ik er iets minder zuinig mee om denk ik. 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *