Mijn liefde voor mijn telefoon – waar gebruik ik deze voor ?-

Hoi! Dat ik een grote liefde voor mijn telefoon heb is duidelijk, haha. En ik zal vast niet de enige zijn… Tegenwoordig is een mobiele telefoon niet meer weg te denken uit het leven. En onder jongeren zeker niet. Ik weet nog goed dat ik mijn eerste mobieltje kreeg. Ik kon ermee bellen en sms’en. Nu kan je met een smartphone veel meer dan dit. Ik vertel je over mijn liefde voor mijn telefoon en wat ik er allemaal mee doe.

iPhone 11

Het basisprincipe van een mobieltje is bellen natuurlijk. Je bent overal bereikbaar voor iedereen. Daarna kwam het sms’en op de markt en nu hebben we allemaal een smartphone en kunnen we zo veel meer met onze telefoon. Mijn telefoon is mijn beste vriend geworden en doe er zo veel mee. Ik zal je vertellen wat.

liefde voor mijn telefoon

Ik heb al lange tijd een iPhone. Sinds november 2019 heb ik een iPhone 11. En deze telefoon vind ik echt super fijn. Hij bevalt prima en werkt erg fijn. Om mijn telefoon heb ik ook een bescherming hoesje zitten. Erg belangrijk en goed voor je telefoon. Je hebt zo veel leuke iPhone 11 of iphone 11 pro hoesje. Wel goed kijken naar het verschil, haha. Een pro heeft namelijk 3 camera’s aan de achterkant zitten, waardoor deze hoesjes anders zijn.

Mijn liefde voor mijn telefoon

Maar ik dwaal af. Mijn liefde voor mijn telefoon. Waar gebruik ik mijn telefoon nou allemaal voor naast bellen en sms’en.

Natuurlijk om in contact te blijven met iedereen om mij heen. Naast bellen, heb ik vooral contact met iedereen via WhatsApp. I know, heel erg logisch. Een telefoon heb je om in contact te komen met anderen.

Social media

Maar daarnaast heb ik ook al mijn social media kanalen erop staan. Facebook, Instagram, Twitter en sinds kort ook Tik Tok (wahaha). Alles in de gaten houden van andere en zelf dingen posten voor de buitenwereld. Ik weet ook niet beter dan dit, haha.

Werkstation

Maar mijn telefoon is ook mijn ‘ werkstation’. Mijn mailtjes komen erop binnen. Van school staat er een app op om te communiceren met het team en ouders en ik heb verschillende bewerkingspaps erop staan om foto’s voor Insta of mijn blog te bewerken. Dus voor werk heb ik mijn telefoon ook al nodig.

Tv

Het is ook mijn tv geworden. Natuurlijk kijk ik het liefst een film of serie op mijn tv of laptop. Maar als ik in bed lig vind ik het fijn om op mijn telefoon een YouTube video te kijken of serie op Netflix. Zie je het al voor je dat je je tv naar boven moet slepen om even een klein filmpje te kijken, haha. Dan is je telefoon toch net zo handig.

Tom Tom

De weg zoeken en geen Tom Tom in de auto…Ik zet Google Maps aan op mijn telefoon en ik rij zo overal heen. Een echte navigatie aanschaffen is eigenlijk niet meer nodig. Ik ben zo gewend aan de navigatie op mijn telefoon. Zo fijn!

liefde voor mijn telefoon

Radio

Mijn mobiel is zelfs mijn radio tijdens het sporten geworden. Ik heb Spotify en zo kan ik lekker mijn eigen muziek luisteren tijdens het sporten. Vroeg had ik nog een iPod en moest ik daar muziek op zien te krijgen. Of ik deed een radio aan. Dat ding moest ik toen van boven mee naar benden zeulen en in het stopcontact doen. Dan had ik muziek. Nu neem ik makkelijk mijn telefoon mee en gaan met die banaan!

Camera

Spontaan een foto maken? Je hebt altijd je telefoon bij de hand en dus een camera! Tegenwoordig zijn de camera’s op je telefoon zo goed dat je er prima foto’s mee kan maken. Echt ideaal. Je hoeft niet een hele grote spiegelreflex camera mee te sjouwen . Gewoon je telefoon is al top (natuurlijk maak je met een echte goede spiegelreflex camera nog mooiere foto’s).

Ach en zo kan ik ng 100 redenen bedenken waarom mijn telefoon nooit van mijn zijde wijkt. Mijn spaarkaarten staan erop, het is mijn wekker en het is zelfs mijn bankpasje geworden. Ja, ik kan zelfs met Apple Pay betalen.

liefde voor mijn telefoon

We kunnen dus eigenlijk niet meer zonder telefoon… Erg he… Zeker als je er zo over nadenkt. Het is allemaal wel super handig. Maar het ding zou eens kapot gaan. Aiii…. Niet aan denken. Hoewel je ook zo een nieuwe hebt en alles overgezet kan worden, haha. De technologie van tegenwoordig. Zo handig. Ben benieuwd wat er nog meer allemaal kan met je telefoon in de toekomst.

Kan jij ook niet meer zonder je telefoon?

* dit artikel bevat een samenwerking* 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1150

Eén reactie

  1. Leuke foto’s! Ik snap jouw liefde voor je telefoon helemaal, iPhone 11 is ook een super mooie telefoon! Zelf heb ik een iPhone XR, voorlopig houd ik deze nog. In de toekomst wil ik ook een iPhone 11 of iPhone 11 pro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *