Mijn kledingstijl – wat wil ik veranderen-

Hoi! Mijn kledingstijl? Wat is dat eigenlijk? Wat voor style spreekt mij aan? Als ik eerlijk ben, heb ik niet echt een idee, haha. De grap is dat ik zoveel verschillende kleding leuk vind en op een of andere manier veel bij mij past. Laatst heb ik een video opgenomen waarin ik mijn zomerkleding weer tevoorschijn heb gehaald. Of ik daarin een bepaalde kledingstijl terug vind? Geen idee, haha. In dit artikel klets ik met jullie over mijn kledingstijl en wat ik misschien wil veranderen.

Als we eens een kijkje in mijn kast nemen (zie deze video). Dan zie ik van alles en nog wat. Oké inderdaad het is ook veel kleding, want deze mevrouw heeft 2 kasten om haar kleding in op te ruimen. Nu het mooie weer eraan komt, heb ik mijn zomerkleding er maar eens bij gepakt en de dikke wintertruien in de andere kast gedaan. Altijd een leuke bezigheid om te doen, want zo zie je weer wat je allemaal hebt.

Mijn kledingstijl

Als ik kijk naar wat voor outfit posts ik zoal op mijn blog heb geplaats dan zie je ook veel verschillende items voorbij komen. Veel outfits zijn wat rustiger en daar zit niet te veel ‘poes pas’ om heen. Zoals deze rode trui outfit en deze zwarte trui outfit. De kledingstukken zelf zijn wel bijzonder, maar ik hou het rustig. Dat is wel typisch iets voor mijn kledingstijl. Ik kies ‘aparte’/ ‘opvallende’ items, maar combineer ze rustig.

Daarnaast hou ik ook van aparte items zoals een tuinbroek. Ik ben echt verliefd op tuinbroeken. Ik heb onlangs een nieuwe zwarte tuinbroek gekocht en maakte daar een outfit mee met een dino blouse.  Een wat opvallender iets. Ik vind dat soort outfits altijd erg leuk. Ik word daar vrolijk van en dat is denk ik ook wat de meeste outfits van mij uitstralen: vrolijkheid!

Mijn zomerse gedeelte in de kledingkast kun je vast wel herkennen met die vrolijke kleurtjes ;).

Ik hou van items met leuke printjes of figuren erop. Denk aan Mickey Mouse, de Whatsapp aapjes en Pikachu. En ik ben echt een broeken meisje volgens mij. Jurkjes en rokjes draag ik niet zo vaak. Nu het mooier weer wordt, moet ik dat toch eens gaan doen. Maar het liefst draag ik jeans of in de zomer dadelijk shorts. Herkenbaar? Kijk maar eens naar de foto’s hieronder. Shorts heb ik wel, maar ik heb maar 2 rokjes en 2 jurkjes! Ik wil dit meer gaan dragen. Jurkjes en rokjes zijn met heel veel dingen leuk te combineren. Nu moet ik je wel bekennen dat ik 2 van die lange jurken heb, tot aan je enkels.. Maar minder korte jurkjes dus…

Shorts en daarnaast een stapel hemdjes. Die heb ik wel genoeg, hihi.

 

mijn kledingstijl
Mijn 2 zomerjurkjes en 2 zomerrokjes, haha.

Nieuwe kleding missie:

Mijn missie tijdens het kopen van nieuwe kleding voor de zomer: minder shortjes en meer rokjes/jurkjes. In de zomer draag ik ook vaak jumpsuits. Vind ik ook altijd erg leuk en die zitten lekker comfy. En natuurlijk draag ik veel shorts met hemdjes. Maar daar gaat een kleine verandering in komen ;).

Misschien toch eens wat rond kijken op webshops op zoek naar rokjes en jurkjes, op yourlookforless.nl  bijvoorbeeld. Of in de winkel waar ik laatst een artikel over schreef op stadsblogger.nl. Er zijn genoeg leuk jurkjes te vinden! Dus dat is zeker een leuke missie hihi. Wel combineer ik de jurkjes en rokjes dan wat stoerder. Met sneakers eronder bijvoorbeeld.

Ik heb in ieder geval een soort beeld wat voor kleding ik meer wil gaan aanschaffen. Ik voel alleen nu al aankomen dat er waarschijnlijk nog wel een leuke short bij komt haha (zit zo lekker). Maar rokjes en jurkjes it is! Haha. Heb jij ook iets in je kast waarvan je zegt dat ga ik meer dragen of ik wil iets anders in mijn kledingkast/ andere kledingstijl. Laat een reactie achter! Ik ben erg benieuwd!

Misschien is dit ook leuk?

1 comment

  1. leuk om te lezen :)ik ben juist echt dol op rokjes en jurkjes en heb ook echt veel rokken. Ik wil nog war leuke jurkjes, heb alleen twee lange een een vrij korte. ik heb sinds vorig jaar ook iets met jumpsuits, heb daar recent ook twee nieuwe van gekocht. Ach ja, eigenlijk heb ik zat kleding, maar het is allemaal zo leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *