Mijn hoogtepunten van 2022

Hoi! Het einde van het jaar nadert. Het terugblikken is begonnen. Maar ook het vooruitblikken naar volgend jaar. In dit artikel deel ik jullie mijn hoogtepunten van 2022. En ik kijk welke hoogtepunten ik wil doorzetten naar volgend jaar.

Mijn hoogtepunten van 2022

Ik wil de hoogtepunten van 2022 beginnen met denk ik wel het grootste hoogtepunt van dit jaar: onze webshop ANNADESY die van start is gegaan. Begin 2022 zaten Thijs en ik zo’n twee weken in quarantaine (weet je nog: doen was Corona meer in beeld dan nu).

Al heel lang hebben wij een plan voor een webshop in ons hoofd zitten. In die twee weken is veel uitgewerkt en op 1 februari is onze webshop (die toen nog Heppy heette) online gekomen. We zijn bijna een jaar verder en hebben grote stappen gemaakt met de webshop. Het is serieus geworden. Echt zo gaaf!

Ons ANNADESY kantoor in huis

Super trots ben ik op onze webshop en zo blij dat we ermee gestart zijn. We leren veel van het ondernemen en de verkoop van producten. Hier gaan we in 2023 zeker mee door! Onze webshop gaat groeien en groeien. Dat is het doel voor 2023.

Onze tuin heeft ook een grote metamorfose ondergaan in 2022. Zo is in maart onze super mooie overkapping geplaatst. Hier hebben we voor gespaard en we zijn er tot op de dag van vandaag super blij mee. Heerlijk in de zomer hebben we daar gezeten en de bbq aangehad. En met de koude dagen is het heerlijk vertoeven in de jacuzzi.

welke tuinstijl past bij jou

Naast zakelijke dingen en dingen rondom het huis heb ik ook leuke dagjes uit gehad die binnen mijn hoogtepunten horen. Zo ben ik met Joanne en Karlijn in april naar de Efteling geweest. Na lange tijd ben ik weer eens in dit geweldige pretpark geweest. Het was echt een super leuke dag.

Ook een feestelijk hoogtepunt was de Q-music Foute Party in Ulft bij de Dru. Wat een geweldig en gezellig feest was dat. Hopelijk gaan we dit jaar ook naar leuke feesten van de Foute Party.

persoonlijke update

Dan kom ik terug weer terug bij onze webshop. Naast online zijn we ook in real life gaan verkopen…. Onze eerste markt was eind juni een feit. Een groot hoogtepunt. We hadden super veel verkocht en hadden dit totaal niet verwacht. We hebben daarna in de zomer op nog meer markten gestaan. Echt heel erg gezellig en leuk. Yes, de markten zijn zeker een hoogtepunt van afgelopen jaar.

Mijn vakantie naar Gran Canaria met mijn ouders en Thijs mag ook niet ontbreken. Wat een ontzettend mooi resort was dat zeg. Het liefst vlieg ik er weer naar toe en ga lekker genieten daar.

persoonlijke update

Nog een mooi moment in 2022: de boudoir fotoshoot die ik heb gedaan. Ik voelde mij die middag een prinses. En de foto’s zijn echt prachtig geworden. Zo blij mee!

En waar ik ook heel blij mee ben en trots op ben: mijn nieuwe auto, een Fiat 500! Lang voor gespaard en dit jaar heb ik deze tweedehands gescoord. Wauw, zo gaaf. In 2023 gaat de auto een roze wrap krijgen. Kan er nu al niet op wachten.

En dan nog een prachtige vakantie die ik in 2022 heb beleefd. Mijn week op Curaçao met Jolynn. Dit weekje is voor herhaling vatbaar en gaat in 2023 ook op de planning staan. We hebben nog niet alles gezien van het prachtige eiland.

hoogtepunten van 2022

Ik sluit mijn hoogtepunten af met de wintermarkten waar we al hebben opgestaan met onze ANNADESY kraam. Dit is toch weer anders dan de zomerse markten. Het temperatuurverschil… Bbrr. Maar wel hartstikke leuk en gezellig zijn de wintermarkten.

Dat brengt mij gelijk bij de hoogtepunten die ik wil doorzetten. Ik hoop in 2023 nog meer leuke markten te bezoeken met ANNADESY. We gaan op zoek naar leuke voorjaarsmarkten. Ook hopen we te groeien met onze webshop en meer naamsbekendheid te krijgen.

hoogtepunten van 2022

Verder verheug ik mij stiekem nu al op de volgende vakantie naar Curaçao in 2023, haha. We hebben nog niet geboekt maar dat gaat zeker gebeuren…..

En verder heb ik nog geen idee wat 2023 gaat brengen. Ik laat het op mij afkomen. Op mijn blog hoop ik weer toffe artikelen te maken en op Instagram weer leuke posts te maken. Daar gaan we lekker mee verder.

In 2023 hoop ik fijne en mooie momenten met vrienden en familie te beleven. En zo weer een mooie lijst met hoogtepunten van 2023 te maken.

Wat is jouw hoogtepunt van 2022?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1147

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *