Mijn guilty pleasures

mijn guilty pleasures

Hoi! Iedereen heeft wel een guilty pleasure toch? In dit artikel deel ik mijn guilty pleasures. Wanneer je in het woordenboek op zoek gaat naar guilty pleasures krijg je als uitleg: iets waaraan men stiekem genoegen heeft beleeft hoewel men weet dat het eigenlijk niet hoort/ stiekeme geneugt (wahaha, grappig woord) of heimelijk pleziertje. Goed…. eigenlijk gewoon iets wat je graag doet, maar niet te vaak moet doen. Ik heb een lijstje voor jullie waarin ik mijn guilty pleasures deel!

Mijn guilty pleasures:

Just Dance

Haha, ja ik geef het toe: ik speel nog steeds graag Just Dance op de Wii. Ik heb zelf Just Dance, 2,3,4 en 5. En heel af en toe pak ik er dus zo’n spel bij en ga ik helemaal los op de liedjes, haha. Nou ben ik geen charmante danser, dus moet het vast grappig zijn om te zien, haha. Vroeger speelde ik dit trouwens heel vaak met vriendinnen! Het blijft gewoon een leuk spel.

mijn guilty pleasures

Netflix

Oké, misschien voor meer mensen een guilty pleasure: Netflix! Ik zou serieus de hele dag series en films kunnen kijken op Netflix. Ja, ik zit best veel op Netflix…. Moet dat toch eens minderen, haha.

Oreo koekjes

En wat eet ik het liefst als ik Netflix kijk? Oreo koekjes!!! Misschien geen geheim meer, maar ik ben dol op Oreo koekjes! Die kan ik elke dag wel eten. Niet goed Merle! Niet te veel koekjes eten, word je dik van ;).

mijn guilty pleasures

In de sale shoppen

Ik hou sowieso van shoppen, maar al helemaal in de sale. Dan denk ik al gauw: er zit 50 % korting op, dan koop ik het maar. Oepsie….. Bankrekening keldert naar beneden….

Meezingen met muziek

Ik zing graag mee met muziek inderdaad. Maar is dat een guilty pleasure? Ja zeker, als je totaal niet kan zingen, haha. Tijdens het bloggen heb ik vaak muziek aan staan en dan zit ik even helemaal in de muziek hoor. It feels like i’m in the videoclip.

Nagels lakken

Het liefst lak ik mijn nagels elke dag in een andere kleur. Ik weet alleen dat dit niet goed is voor je nagels. Af en toe een paar dagen zonder nagellak is ook goed. Ik probeer dit steeds meer te doen, maar is lastig….

Tempation Island, Ex on the Beach en Love Island

Ja, hier zit een fan van deze drie programma’s hoor…. Tempation Island vips volg ik via Videoland en elke donderdagavond maak ik tijd om de nieuwe aflevering te kijken, haha. Ex on the Beach Double Dutch kijk ik vaak terug. Zo slecht dit programma, dat het leuk is! En er staat een nieuw seizoen van Love Island op Videoland. Elke dag een nieuwe aflevering! Dat betekend elke avond kijken!!! Ja, voor al deze programma’s maak ik gewoon tijd om ze te kijken…..

 

Ja, dit zijn wel mijn guilty pleasures. Niks om je voor te schamen toch? En ik denk stiekem dat iedereen wel een guilty pleasure heeft. Am i right?! Laat zeker een reactie achter met jouw guilty pleasure. Laten we er gewoon vooruit komen ;).

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

2 reacties

  1. haha alles wat met eten te maken heeft is bij mij een quilty plessure!! mag eigenlijk niks eten maar eet alles wat los en vast zit en och ja shoppen in de sale… mijn handen jeuken al weer hahah

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *