Mijn favoriete zomernagellakjes!

mijn favoriete zomernagellakjes

Hoi! Mijn favoriete zomernagellakjes. In de lente heb ik al eens een soort gelijke post gemaakt, maar dan natuurlijk over mijn favoriete lente lakjes. Maar nu is het volop zomer! En dan lak ik ook graag mijn nagels. Daarnaast krijgen mijn teennagels ook een leuk kleurtje. Is wel zo mooi wanneer je sandalen of slippers draagt natuurlijk. In deze post deel ik mijn favoriete zomernagellakjes uit mijn nagellak stash!

Mijn favoriete zomernagellakjes:

Snoeperig roze kleurtje

mijn favoriete zomernagellakjes
Het eerste zomerse nagellakjes is er eentje van Essence (nr. 55 be awsome tonight! ). Een heel lief roze kleurtje! En deze vond ik zeer schattige voor mijn teennagels. Even wat anders dan een ‘knal roze’ kleurtjes op je teennagels. Ja, heel schattig deze kleur.

Blauw YesLove !

mijn favoriete zomernagellakjes
Dan ga ik door naar nog een lieve kleur. Dit lakje is van YesLove en heeft een UV protective functie. Oftwel het lakje verkleurt niet door de zon. Super handig! Het is een lichtblauwe kleur. Ook best wel schattig. Ook deze kleur is leuk voor op je tenen. En zeker handig dat deze niet verkleurd. Je teennagels laat je vaker langer gelakt in één kleur. Deze kleur blijft dan mooi!

Happy Pink!

mijn favoriete zomernagellakjes
Oké, dan toch een lekker fel kleurtje voor op de teennagels. Deze is van W7. Dit lakje heb ik al heel lang, zelfs zo lang dat de naam en het nummer van het lakje niet meer zichtbaar zijn, haha. Op de foto komt de lak niet zo fel over, maar dat is deze wel! Echt een neon roze kleurtje. Ook leuk voor op je nagels van je handen ;).

Mooi rood is niet lelijk!

mijn favoriete zomernagellakjes
En mooi rood is niet lelijk toch?! Een mooi fel rood kleurtje vind ik in de zomer ook heel erg leuk. Deze is van Miss Sporty en is van de Gel shine lijn. De lak heeft wat weg van een gellak inderdaad. Deze glanst heel mooi en heeft een dieprode kleur. I like it!

Knal kleurtje op de teennagels !

mijn favoriete zomernagellakjes
En een vrolijke kleur voor op mijn tenen is deze mint lak van YesLove. Op de foto oogt deze wat blauw, maar hij neigt meer naar het groen. Wel een knal kleurtje. Natuurlijk is ook deze lak leuk voor op je nagels van je handen ;). Maar voor op tenen is het net even wat anders dan roze of rood waar je al snel voor kiest.

Hello Yellow!

mijn favoriete zomernagellakjes
Als ik aan de zomer denk, denk ik aan: geel! Ja, dat is voor mij wel een zomers kleurtje. Ik vind het dan ook leuk om mijn nagels geel te lakken. Deze is van Rimmel Londen van de Rita Ora lijn (nr. 450 Daisy Days). Een niet al te felle gele kleur, maar wel lekker vrolijk!

mijn favoriete zomernagellakjes
Dit lakje is lekker roze. En heel handig voor de zomer wanneer je veel gaat zwemmen of iets wat daar op lijkt. Dit is een gellakje. Deze is van Pink Gellac (nr 182 Dynamic Pink). Echt een mooie roze kleur en lekker vrolijk. De gellak blijft ook goed lang zitten en dat is heel fijn! In dit artikel vertel ik meer over Pink Gellac.

En dat zijn dan al mijn favoriete zomer nagellakjes. Natuurlijk heb ik wel meer kleurtjes die ik graag draag in de zomer, maar dit zijn wel favorieten. Hier word ik lekker vrolijk van! Heb jij ook een favoriete kleur voor de zomer? Laat een reactie achter! En welk van deze lakjes vind jij het mooist?

 

 

Misschien is dit ook leuk?

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *