Mijn favo pyjama’s en een wishlist

Hoi! Ik ben dol op pyjama’s. Het liefst loop ik de hele dag in mijn pyjama. Heerlijk chill. In deze koude maanden is een pyjama al helemaal lekker. Wat voor pyjama’s draag ik graag? In dit artikel gaan we het hebben over nachtkleding en mijn favo pyjama’s. Wat slaapt fijn en wat ziet er ook mooi uit.

Mijn favo pyjama’s

mijn favo pyjama's

Een pyjama moet gewoon lekker zitten. Daar is het pyjama voor. Je slaapt of chillt er inmiddels in. Als het aan mij ligt, loop ik de hele dag in mijn pyjama. Dit zit gewoon zo fijn. Maar laten we eerlijk zijn: andere kleding is ook leuk.

Ik heb dan ook een grote pyjama collectie. Verschillende modellen voor de winter zomer of er tussenin. Het liefst draag ik katoenen nachtkleding. Die zit vaak fijn en plakt niet zo aan je lichaam. Dit is het fijnste om in te slapen. In de winter draag ik ook dikkere pyjama’s dan in de zomer.

Veel mensen hebben het hele jaar door bijvoorbeeld een shirtje en broekje of nachtjapon aan in bed. Ik niet… In de winter heb ik echt een dikkere pyjama nodig om mij warm te houden dan in de zomer. Dan draag ik juist weer een hemdje met een kort broekje.

mijn favo pyjama's

Van nachtjaponnen ben ik zelf niet zo’n fan. Ik vind ze minder fijn zitten en heb altijd het idee dat alles omhoog kruip. Ik draag liever een broek met bijpassend shirt. Hoewel ik wel een mooie nachtjapon in mijn collectie heb. Deze komt van Rose July en is zooo mooi. Te mooi om in te slapen vind ik, haha.

Dit is een satijnen rode slipdress. Met een jasje zou ik deze ook als jurk kunnen dragen. Maar officieel is het een nachtjapon om in te slapen of wat er er mee wilt doen in de slaapkamer, haha ;). Dat brengt mij gelijk bij wat wishlist items. Veel pyjama’s van mij zijn van katoen. Zachte pyjama’s die als een fleece deken aanvoelen of juist helemaal katoenen pyjama’s die je overal wel kunt kopen.

Veel van mijn favo pyjama’s komen van de Primark en na een aantal keer wassen, zijn het niet de mooiste meer. Dat vind ik wel jammer. Maargoed: reden om soms weer een nieuwe pyjama te kopen, haha. Wat voor soort pyjama zou ik dan nog willen? Ik zou gaan voor wat meer sjieke pyjama’s en niet met een figuurtje of patroontje erop (lees: unicorns, luiaarden en panterprint). Best veel pyjama’s hebben iets geks of schattigs erop staan. Een wat meer sjieke en nette pyjama lijkt mij ook erg mooi.

Pyjama wishlist

Afbeelding LASCANA

Deze pyjama is super lief om te zien. Ik vind matchende setjes altijd erg mooi. Deze heb ik zelf ook veel maar ook veel bovenstukken die niet matchen bij de onderkant. Dit straalt meer klasse uit.

Afbeelding LASCANA

Deze pyjama lijkt mij ideaal voor van die tussenperiode’s. Wanneer het niet heel warm is maar ook niet heel koud. Een leuke en sportieve pyjama.

Afbeelding LASCANA

Deze pyjama is echt mooi. Net als mij slipdress is dit satijn. Straalt sjiek uit.

mijn favo pyjama's
Afbeelding LASCANA

En voor wanneer het warmer is, is een broekje en hemdje ook fijn. Ik heb veel korte broekjes en hemdjes die niet echt matchen. Deze wel, echt zo leuk!

Deze mooie pyjama’s zijn te vinden bij LASCANA. Dit zijn zeker goede en mooie pyjama’s. Zo voel je je nog fashionable in bed, haha. Heerlijk toch.

Ben jij ook een groot pyjama fan? En wat voor pyjama’s draag jij veel? 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *