Mijn enkelbandjes collectie

mijn enkelbandjes collectie

Hoi! Enkelbandjes waren vorige zomer al in, maar nu zie je ze ook weer! En dat vind ik heel leuk! In deze post dan ook mijn enkelbandjes collectie. Je ziet nu steeds meer enkelbandjes om enkels. Niet eentje, maar meerder bandjes om één enkel. Dat vind ik wel een gaaf effect hebben. Ja, een leuke trend waar ik zeker aan mee doe. Ik heb laatst bij de My Jewellery een enkelbandje gekocht. Die is zoooo leuk! En ik heb nog enkelbandjes van vorig jaar en verder kijk maar mee naar mijn enkelbandjes collectie!

Veel enkelbandjes om enkels dus. Té veel vind ik ook niet mooi. Twee of drie enkelbandjes per enkel vind ik mooi. Nu draag ik vooral om één enkel twee bandjes en de andere één. Een leuke combinatie. Mijn enkels zijn wel dun….. Een lastig obstakel wat enkelbandjes betreft. Vaak moeten deze op z’n strakst dicht bij mij. Dan hangt er vaak nog zo’n kilometers lang sluitingsstuk aan het enkelbandje. Dat haal ik er vaak af, haha. Misschien een goede tip ;). Maar laten we eens kijken naar mijn enkelbandjes collectie!

Mijn enkelbandjes collectie

mijn enkelbandjes collectie
Laat ik beginnen met de combinatie die ik nu vaak om heb. Om één enkel heb ik een gouden bandje van My Jewellery. Deze heb ik pas gekocht. Ik vind deze echt heel schattig en leuk staan met die bolletjes. En mooi goud is niet lelijk toch ;). Om mijn andere voet heb ik vaak twee enkelbandjes. De onderste is een zilveren bandje. Deze heb ik van mijn schoonmoeder gekregen met Kerstmis, haha. Omdat ze weet dat ik niet veel armbandjes draag (dunne polsen, dan is dat lastig), maar enkelbandjes wel heel leuk vind. Echt heel lief!

mijn enkelbandjes collectie
En daarboven draag ik een schelpenbandje die ik in Los Angels gekocht heb. Op Santa Monica pier. Een leuk aandenken aan die dag. Dit bandje moet je dicht knopen. Daarna kan je deze moeilijk afkrijgen. Eigenlijk heb ik deze ook dag en nacht om. Gaat prima, haha. Als ik even pruts kan ik de knoop wel los krijgen als het moet. 

mijn enkelbandjes collectie

mijn enkelbandjes collectie

Andere combinatie

mijn enkelbandjes collectie
Dan ga ik even wisselen en een andere combinatie proberen uit mijn enkelbandjes collectie.

mijn enkelbandjes collectie
Nu heb ik bij mijn schelpenbandje een bandje ui Frankrijk erbij gedaan. Deze heb ik vorig jaar daar op vakantie gekocht. Een soort donker goud bandje met een roze detail. Helaas is de sluiting hiervan al niet heel stevig meer, dus hopen dat deze het nog houdt! En om de andere voet heb ik nog een My Jewellery enkelbandje gedaan. Deze heb ik vorige zomer gekocht. Een gouden bandje met fleurige kwastjes eraan. Echt heel schattig!

mijn enkelbandjes collectie

mijn enkelbandjes collectie

Ja, ik vind enkelbandjes leuk! Een vrolijke versiering aan je enkels deze zomer. En nu ik meerdere bandjes heb, kan ik combineren. Dat vind ik wel leuk. En wie weet als ik nog een leuk bandje tegenkom….. Op vakantie ofzo, als aandenken. Misschien wel een nieuwe verslaving dit, haha. Tja, dan groeit mijn enkelbandjes collectie alleen maar, haha.

mijn enkelbandjes collectie

Het omdoen is altijd wel even prutsen vind je niet?! En draag jij wel eens een enkelbandje? Wat vind jij van de trend om meerdere enkelbandjes te dragen om één enkel? Laat een reactie achter!

Misschien is dit ook leuk?

18 comments

  1. Leuk dat ze weer terug zijn! Zelf heb ik ze niet maar dat is meer omdat ik mijn benen daar niet zo geschikt voor vind maar vind het zeker wel leuk staan bij anderen.

  2. Oh ik hou van die trend! Ik doe ook mee!
    Al mogen ze wel niet te erg om je enkel spannen…
    Ze moeten goed zitten, en ik durf ze ook zelf maken!
    Liefs, Coco

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *