Meest gelezen blogposts van 2020

Hoi! Het eind van het jaar is in zicht. Vaak kijk ik aan het eind van het jaar terug. Wat is er allemaal gebeurd en hoe is het met mijn blog gegaan? Vandaar in deze post de meest gelezen blogposts van 2020. Ik ben zelf altijd wel benieuwd welke artikelen het meest gelezen zijn. Leuk om terug te kijken. Ik laat je de top 10 meest gelezen blogposts van 202o zien.

Meest gelezen blogposts van 2020

De meest gelezen blogposts van 2020 zet ik voor je op een rijtje. Hierbij natuurlijk een linkje naar het artikel. Mocht je benieuwd zijn en deze terug willen lezen. Via Google Analytics kan ik vinden welke posts het meest gelezen zijn. Daar gaan we!

1.  Oorbellen van Isabel Bernard

meest gelezen blogposts van 2020

Dit artikel is het meest gelezen afgelopen jaar. Had ik niet helemaal verwacht, haha. Maar wel grappig om te weten! Samen met mijn schoonzusje heb ik dit artikel gemaakt. Heb zelf namelijk geen oorbellen, wahaha. Rianne maar oproepen om dit vaker te doen

2. Tenerife 2020 vlog #1

meest gelezen blogposts van 2020

Nummer 2 is voor een vlog. Afgelopen zomer ben ik naar Tenerife geweest. De eerste vlog is vaak bekeken en het artikel daarbij ook. Ik denk dat dit grotendeels komt omdat we met een mondkapje op in het vliegtuig stapten. Natuurlijk een nieuwe fenomeen dit jaar.

3.  Onbekend telefoonhoesje- belang telefoonhoesje- 

meest gelezen blogposts van 2020

Haha een grappig artikel was dit. Ik kreeg namelijk een verkeerd telefoonhoesje en hier maakte ik een leuk en handig artikel bij. Waarom is een goed telefoonhoesje zo belangrijk. Een grappig en leerzaam artikel.

4. Win gepersonaliseerde mondkapjes 

meest gelezen blogposts van 2020

Hoe gezellig, er staat ook een winactie in het lijstje. Deze winactie is wel geheel passend voor deze tijd. In de zomer kwamen de mondkapjes in Nederland echt op. Samen met een bedrijf had ik hier een leuke winactie mee. En ik kreeg zelf ook drie mondkapjes. Ik draag deze nog steeds.

5. Hunkemöller Fabrieksverkoop shoplog 2020 

Deze had ik wel in het rijtje verwacht. Het jaar ervoor ben ik ook naar een fabrieskverkoop van de Hunkemöller geweest. En toen was die ook al goed bekeken. Dit jaar dus weer! Jeej, zo leuk. Ik ben bang dat aankomend jaar zoiets niet door gaat. Helaas….

6. Eigen fitness ruimte in de garage 

Dit jaar ben ik bij Thijs ingetrokken. In de garage wilden we graag wat fitness apparatuur. Bij de Decathlon scoorde we wat apparaten. Zo hebben we een mini fitness in de garage bij ons. Handig!

7. Gym hoop Decathlon 

Nog een sport gerelateerd artikel. Ik ben ook veel bezig met het trainen van mijn buik-en rugspieren. Deze bodyhoop van de Decathlon helpt daarbij. In het artikel leg ik het één en ander erover uit.

8. Duitse Shoplog

Toen we nog makkelijk de grens over konden begin dit jaar ben ik wezen shoppen in Duitsland. De shoplog daarvan is goed bekeken. Je shopt daar drogisterij artikelen voor een leuke prijs. Hopen dat we snel weer er heen kunnen.

9. Persoonlijke update: positief getest en thuis quarantaine 

Een persoonlijke update van nog niet zo lang geleden. Eind dit jaar testte ik positief op het Coronavirus. Ik was er even goed ziek van. Gelukkig gaat het steeds beter. De update daarover is in korte tijd best veel gelezen.

10. Huidbehandeling: diepte reiniging

Begin dit jaar heb ik mijn huid laten reinigen bij Arioque Esthétique. Hier is een uitgebreid artikel van online gekomen hoe dat ging. Na die behandeling ben ik nog meer behandelingen bij Arioque gaan doen. Aankomend jaar komen daar nog video’s en artikelen van online!

Dat waren dan de 10 meest gelezen blogposts van 2020. Een leuke en mooie lijst. Ook erg leuk en grappig om dit terug te zien. Er zit echt van alles tussen. Een zeer gevarieerde lijst. Dat maakt het altijd leuk. En ook in het nieuwe jaar ga ik lekker door met het maken van leuke en mooie artikelen. Laat daar ook weer een mooie lijst uitkomen!

P.S. Een post die niet de top 10 heeft gehaald, maar op plek 11 staat is een post over je matras op tijd vervangen. Op deze post ben ik ook wel trots. Ik review een super chill matras hierin. En wil jij nou ook om de 5 jaar een nieuw matras? Check de blogpost en de site van Club 9 Sleep Service.

En met de kortingscode: 75LZ-RAYY-M73Q krijg je ook t/m 31 december 2020 15 % korting op je matras abonnement!

En nog even een leuk feitje. Mijn meest gelikete instagram posts zie je ook hieronder! Altijd leuk en grappig om dit terug te zien. Volg je mij nog niet op Insta? Doe dat zeker. Ik ben er steeds meer mee bezig!

meest gelezen blogposts van 2020

Heb jij één van deze posts gelezen afgelopen jaar?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *