Love Island Nederland – nieuwe guilty pleasure

Hoi! Het nieuwe programma Love Island is nu al even bezig. En ik ga je eerlijk bekennen: ik ben één van die trouwe kijkers! Ik vind het echt een super leuk programma! Waarom nou eigenlijk? Dat ga ik je vertellen. Ik ben al wel bekend met het programma. Op Videoland heb ik Love Island Uk en Love Island Australia gezien. Maar nu dus Love Island Nederland…..

Love Island Nederland

Love Island Nederland

Jep, ik geef het toe: ik ben één van die gestoorde Nederlanders die om half 9 achter Videoland zit voor de nieuwste aflevering van Love Island! Why? Dit programma is gewoon leuk en mijn nieuwe guilty pleasure! Ik zal je uitleggen waarom:

Liefde

In dit programma draait het om de liefde zoeken. Je moet een koppel vormen anders lig je uit het spel. Dit gaat iets anders dan bij Temptation Island of Ex on the beach. Jep, deze programma’s kijk ik ook. Daar doen ze er alles aan om de liefde kapot te maken, zullen we maar zeggen. Bij Love Island is het juist andersom. De mensen zijn hier juist op zoek naar de liefde. Mooi om te zien toch?! Ja lekker zwijmelen als je ziet dat twee mensen elkaar leuk vinden. Love it! 

De Villa!

Heb je gezien waar deze koppels verblijven? Mijn god wat een mooie villa. En wat een luxe en Instagram waardige plekjes allemaal! Alleen dat is al leuk om te zien en bij weg te dromen dat jij ooit daar zit….

De mannen

Oké, eerlijk: die mannen zijn niet verkeerd om naar te kijken toch?! Je wordt natuurlijk gekozen voor dit programma, omdat je er wel redelijk oké uit ziet. Zeg maar gewoon ontzettend knap! Als je geen sixpack hebt, kom je er volgens mij niet in, wahaha. Dat is zeker niet verkeerd om naar te kijken dacht ik zo. Of ik een favoriete jongen heb? Mmhh ik vind die Noah wel wat hebben. Knappe gozer en lekker vrolijk. Deed ik laatst voor de grap een quizje welke Islander het beste bij je past. Mag jij raden wie daar uit kwam….. (alleen een beetje jammer dat hij er gisteravond uit is gegaan…..). 

Love Island Nederland

Bikini’s

De meisjes zijn ook niet lelijk hè Ik kan je best zeggen dat er knappe meiden tussen zitten. Maar wat ik helemaal leuk vind zijn altijd de outfits die de meiden aanhebben. Leuk om inspiratie op te doen vind ik altijd! En de bikini’s zijn ook altijd zo gaaf. Wel ben ik jaloers op de lichamen van sommige girls daar. Jeetje wat een lijntjes….

Roddeltjes

De roddeltjes en gesprekken die door dit programma komen vind ik stiekem ook wel lachen. Hoe sommige dingen verkeerd opgevat worden of juist verdraaid worden. Ach, een beetje drama is wel lachen toch? Maar ondanks dat alles vind ik het mooiste om te zien welke koppels echt verliefd op elkaar worden. So cute om te zien!

Zou ik mee doen aan Love Island Nederland?

Of iedereen ook echt voor de liefde gaat weet ik niet. Als winnend koppel kun je een groot geld bedrag winnen. Misschien dat sommige daar voor gaan en dan maar spelen of ze diegene leuk vinden. Ik zou dat niet kunnen, kan ik je vertellen. Ach en misschien lijkt het maar zo dat sommige dat doen. Je kunt nooit bij die mensen in het koppie kijken wat ze denken.

Of ik zelf aan dit programma mee zou willen doen? Mmhh, geen idee. Ik ben al vier jaar gelukkig met Thijs. Maar als ik single was geweest. Ach, waarom niet. Mooie villa, mooie mensen, lekker zonnetje. Lijk mij niet verkeerd dacht ik zo.

Maar het mooiste is als je de liefde daar vind en later tegen je kids kan zeggen: ‘ja, papa en mama hebben elkaar in een super-de-luxe villa ontmoet met camera’s op onze smoel.’ Haha. Geniaal!

Zou jij mee willen doen aan Love Island Nederland?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1181

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *