Lentekriebels tag

Hoi!  De lente is al een tijd bezig. Moet zeggen dat we daar in het begin weinig van gemerkt hebben. Het was fris en regenachtig. Het mooie weer komt nu langzaam op gang. Een goede tijd voor de lentekriebels tag. Jep, ik beantwoord vragen over het mooie seizoen: de lente!

Lentekriebels tag

1. Wat is de eerste gedachte die in je opkomt bij het woord ‘lente’?

Zon, bloemen en t-shirts. Het zonnetje gaat meer schijnen en dan kunnen de t-shirts uit de kast. Dat vind ik zo fijn aan de lente. En mijn gekleurde sneakers kunnen weer aan, zo leuk!

2. Als de lente een geur zou hebben, hoe zou die dan ruiken?

Naar bloemen denk ik. In de lente komen veel bloemen tevoorschijn. Lekker zoet. Zo ruik de lente. Oké, en gemaaid gras, haha. Dat is voor mij ook lente.

lentekriebels tag

3. Wat is je favoriete lente nagellakkleur?

Roze!! Ja, zo leuk om mijn nagels weer roze te lakken.

4. Wat is je favoriete lente bloem?

Ik vind de krokussen die je nu ziet zo leuk. Een lief klein paars bloempje. I love it. En ik vind ons boompje in de achtertuin ook erg mooi.

5. Welke lentetrend (make-up, fashion, of beide) spreekt jou dit jaar het meeste aan?

Qua make-up weet ik het niet echt. Blush op je wangen met een zonnetje is altijd fijn. Op gebied van fashion ben ik helemaal in to knal groene items. Dat zie je nu heel veel. En ook bubblegum roze items. Dat vind ik helemaal leuk. Lekker vrolijk.

6. Wat is je favoriete lenteparfum (geurtje of geurkaars, of beide)?

Ik heb twee nieuwe luchtjes van Rituals. Die heb ik een beetje bewaard voor de lente en zomer. De een is wat zoet en de ander is wat fris en bloemig. Perfect voor de lente.

7. Houd jij een lente schoonmaak?

Uhm, niet echt denk ik. Wel betrap ik mij erop dat ik meer aan het stofzuigen ben en de vloer schoonmaak met een swiffer doekje. We lopen nu meer in en uit en nemen zand mee naar binnen. Dat vind ik niet zo chill in huis, haha.

8. Wat is je favoriete lente accessoire?

Mijn nieuwe Ray-Ban zonnebril op sterkte. Nu de zon schijnt kan ik deze eindelijk op. In de winter heb ik een nieuwe bril en zonnebril op sterkte gekocht. En de zonnebril kan nu eindelijk op, yes!

9. Heb jij nog leuke plannen tijdens de Tulpvakantie of de vrije dagen (Pinksteren, Pasen, Hemelvaart)?

Pasen is al geweest maar tijdens de andere dagen hebben we nog niet echt plannen. Wel weet ik dat we tweede Pinksterdag een markt hebben. En ik zag dat er in Doetinchem met Hemelvaart een soort festival is. Dat is ook wel heel leuk.

10. Omschrijf je favoriete lente outfit?

Een mom jeans met een leuk shirt en een paar toffe sneakers. Ik draag in de lente graag licht gekleurde jeans en een vrolijke geprinte shirt. Hier kan altijd een jasje overheen mocht het nog wat fris zijn.

De lentekriebels tag is ten einde. Leuke vragen over de lente. Ik heb helemaal zin in het mooie weer en laat de zomer ook maar komen, haha. Ook daar zal wel een leuke vragen tag over zijn. Deze vragen mag je zelf ook gerust over namen op je eigen blog.

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1191

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *