Kerstsfeer in huis 2018 (onze kerstboom)

kerstsfeer in huis

Hoi! In deze kerst video laat ik jullie onze kerstsfeer in huis zien. Welke kerstversieringen zijn er allemaal in huis en hoe ziet dit jaar onze kerstboom eruit? Vorige week hebben we de kerstboom opgezet en hebben we het huis in kerstsferen gebracht. Het leek mij wel leuk om dit met jullie te delen. Wie weet haal je er inspiratie uit! Of kijk de video gewoon om lekker alvast in de kerstsfeer te komen.

Dit jaar hebben we niet een hele grote kerstboom. Er was niet veel plek voor en een kleintje is ook wel eens leuk. We hebben niet echt nieuwe items gekocht om in de boom te hangen of om ons huis verder mee te versieren. Vorig jaar hebben we het één en ander gekocht. En om nou elk jaar wat nieuws te kopen, is ook wel overdreven….. Maar we hebben genoeg leuke items om de boel lekker mee in de kerstsfeer te brengen. Kijk maar mee naar de video!

Kerstsfeer in huis 2018

En? Is het wat? Haha. Ik vind het erg gezellig in huis. De lampjes en kaarsjes maken het sowieso al heel warm en knusjes. Misschien moeten we door het jaar heen ook eens wat vaker een kaarsje aan doen. Vaak doen we dit alleen rond de kersttijd. En die lama jongens, die is toch geniaal?! Die blijft zeker een paar jaar bij ons staan elke Kerst.

Ik hoop dat je deze video leuk vond en vergeet dan geen duimpje omhoog te doen! Volgende week komt er nog een kerstvideo aan. Abonneer je op mijn YouTube kanaal om geen enkele video te missen. En ik ben wel benieuwd hoe jouw huis in kerstsfeer is gebracht. Heb jij ook een kerstboom staan? En wat oor versieringen heb je verder in huis? Laat een reactie achter! Dat zou ik heel tof vinden :).

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *