Kaya sieraden – sterrenbeeld ketting-

Hoi! De lente heeft al een hele lange tijd zijn intrede gedaan. Hoewel het weer dat niet laat zien. Het is nou niet bepaald lekker warm en het zonnetje heeft zich ook nog niet vaak laten zien. Maar volgens mij komen er betere tijden aan heb ik gehoord. Laten we dat heel hard hopen. Bij de lente horen natuurlijk nieuwe zomerse kleding items, maar ook nieuwe sieraden. Ik heb een super toffe ketting bij Kaya sieraden ontdekt. Met je sterrenbeeld erop!

Kaya sieraden

Kaya sieraden heeft super veel mooie dames sieraden. Wat mij gelijk openvalt zijn de gepersonaliseerde sieraden. Je kunt namelijk kettingen of armbanden bestellen en daarin iets laten graveren. Je kunt bijvoorbeeld initialen laten graveren in een ketting. Dat is toch gaaf?!

Ik vind dat altijd erg leuk en persoonlijk. Het is ook bijna moederdag dus wie weet is dit nog wel een last minute tip! Je kunt bijvoorbeeld een ketting laten graveren met de eerste letter van je moeders naam en die van jou. Een moeder-dochter ketting. Dit kan ook met een armbandje bijvoorbeeld.

Kaya sieraden

Daarnaast kun je ook kettingen of armbanden laten maken met een vingerafdruk of foto erop. Dat is toch helemaal gaaf?! Ook zie ik ketting met een geboortesteen erin. Het zijn dus geen standaard sieraden die je vindt bij Kaya sieraden. Ook heeft Kaya sieraden nu een super schattige lente collectie online staan. Met madeliefjes, bijtjes, vlindertjes en noem maar op. Nu krijg je toch helemaal zin in de lente?!

[shopsuite_snippet id=57fd]

Sterrenbeeld ketting

Ik heb zelf gelijk gekeken bij ketting dames. Daar zag ik namelijk een ketting met je sterrenbeeld erop. Ik heb namelijk van My-Jewellery een ketting met mijn sterrenbeeld eraan, maar dit is niet een echte schorpioen. Op de foto’s zie je wel welke ketting ik bedoel, haha (de ketting met de M eraan).

Deze ketting van Kaya sieraden laat echt mijn sterrenbeeld zien: een Schorpioen! En deze kan ik dan goed met mijn andere sterrenbeeld ketting combineren. Ik vind dat echt een leuke combi! De ketting is van sterling zilver gemaakt en dat is altijd fijn. Hierdoor blijft de ketting mooi en de uitstraling is gewoon super gaaf.

Je kunt dus zelf aangeven wat jouw sterrenbeeld is en of je een zilveren of gouden ketting wilt. Ik draag veel zilver, dus dat was makkelijk. De lengte van de ketting is tussen de 45-50 cm. Een iets langere ketting dus. Hierdoor kan ik deze wel leuk combineren met andere kettingen uit mijn collectie.

Kaya sieraden

Op de één of andere manier is de ketting wel wat lichter dan al mijn andere zilveren sieraden. Moet ik wel even aan wennen. Hoewel het wel een gevoel van lente geeft.

[shopsuite_snippet id=57fe]

Gegraveerde bedeltjes

Dan zag ik ook nog dat je kleine bedeltjes kon laten graveren met een letter. Deze bedeltjes kun je dan zelf aan een ketting of armbandje maken of er gewoon een losse ketting bij bestellen. Ik heb een zilveren bedeltje met de letter M en een gouden met de letter E. Eentje voor mij om aan een armbandje te doen en die andere is voor moeders. Voor moederdag!

Deze kan ze dan zelf aan een sieraad bevestigen. Er zit een klein rondje aan en deze kan je aan een sieraar bevestigen. Even dichtdrukken met een tangetje dan en tadaaa! Je hebt een persoonlijk bedeltje aan je sieraad hangen. Best een grappig en cute idee!

Dus moeders als je dit leest…..Haha, dan weet je vast dat dit eraan komt met Moederdag……

Kaya sieraden

Er leuke sieraden bij Kaya sieraden, ja love it! De ketting met mijn sterrenbeeld is een mooie toevoeging aan mijn collectie. En de bedeltjes zijn gewoon schattig om een sieraad leuk te personaliseren. Neem zeker een kijkje op de site van deze sieraden webshop. Wie weet vind jij er zelf iets moois of een mooi cadeau voor een ander!

Kaya sieraden

Wat vind jij van gepersonaliseerde sieraden?

* dit artikel bevat een samenwerking* 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

15 reacties

  1. Oh zo leuk!! Maar ik heb mijn vaste sieraden die ik absoluut niet af wil.. dus de kans dat ik ooit nieuwe sieraden koop is niet zo groot..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *