Kandidaten wie is de mol 2018 – nu al een favoriet –

Wie is de mol 2018

Hoi! Afgelopen zaterdag werden de kandidaten van Wie is de mol 2018 bekend gemaakt. Ik ben een groot fan van dit programma, dus was heel benieuwd naar de kandidaten. Maar even serieus: de helft ken ik nauwelijks (oepssss). Naar mijn idee doen er steeds minder bekende mensen aan mee. Maar goed, dat maakt het spelletje niet minder leuk! Een aantal kandidaten ken ik wel en er sprong al gelijk één iemand voor mij uit! En, nee dat is niet de knappe Jan Versteegh. (ja, ook wel een beetje). Maar er zit voor mij één iemand bij waarvan ik hoop dat hij of zij de mol is. Waarom? Dat ga ik je vertellen!

Wie is de mol 2018

Wie is de mol 2018 de kandidaten

Wie is de mol kijk ik zeker al zo’n 5 jaar. Het programma blijft leuk! De landen waar ze heen gaan, de leuke opdrachten en natuurlijk het onderzoek naar wie de mol is….. Afgelopen zaterdag werden de 10 kandidaten van het seizoen 2018 bekend gemaakt. Super leuk dat we dat nu al weten! Maar wie doen er dit jaar dan allemaal mee? En wie ken ik er van?

Ron Boszhard: een presentator van vooral kinderprogramma’s als Zappsport en Bommetje bij Avro Tros.
Stine Jensen: bekend van NPO en is schrijfster, filosofe en programma maakster bij omroep Human.
Bella Hay: Zij zit in de Haagse band Tears & Marble. Is de dochter van Golden Earring zanger Barry-Hay en vriendin van Di-Rect zanger Spike.
Ruben Hein: zanger en pianist.
Simone Weimans: het gezicht van het NOS journaal en nieuwslezers bij Nieuwsuur.
Olcay Gulsen: modeontwerpster (van eigen kledingmerk Supertrash). En nu ook te zien als lifestyle-deskundige bij RTL.
Jean-Marc van Tol: bekend van zijn strip: Fokke en Sukke.
Emilio Guzman: Jep, broer van Javier Guzman. Hij is cabaretier.
Jan Versteegh: BNN presentator van onder andere Spuiten en Slikken en hij deed ook al mee aan Expeditie Robinson.
Loes Haverkort: Nederlandse actrice.

Goed, ik ken van deze kandidaten : Ron Boszhard, Simone Weimans, Olcay Gulsen, Jan Versteegh en Loes Haverkort. Oftwel: de helft ken ik wel en de andere helft zal ik leren kennen door het programma. En net als bij alle andere spelletjes programma’s op tv heb je gelijk als een favoriet. Of in dit geval: de hoop dat diegene de mol is. Natuurlijk zou ik het heel leuk vinden als Jan Versteegh ver komt (hebben we nog wat leuks om naar te kijken, hihi). En bij Expeditie Robinson vond ik hem het ook heel leuk doen!

Mijn favoriete kandidaat

Maar van wie ik hoop dat de mol is in Wie is de mol 2018. Dat is toch wel Ron Boszhard! Why him? Nou, dat zal ik je vertellen. Ik heb namelijk ooit samengewerkt met hem. Whut? Huh? Hoe dat dan? Nou, dat zal ik je eens vertellen. Ergens in een ver verleden heb ik op dansen gezeten. Jazzballet wel te verstaan. Als 4-jarige ben ik hier mee begonnen. Dit bij de dansschool bij ons in de stad. Dit heb ik 12 jaar gedaan! Tot mijn 16e dus ongeveer. In die 12 jaar heb ik verschillende dansleraressen gehad. In 2009 kreeg ik wel een hele bijzondere dansjuf.

(lezen kleine kinderen dit…… vanaf nu even stoppen…. ).

Dit is namelijk de vriendin van Ron Boszhard! Eerst wisten wij dit helemaal niet, maar je leest wel eens wat in de roddelbladen en ineens denk je: hé dat is mijn dansjuf! Toen heeft ze ons alles verteld en kwam daarna ook nog eens met heel leuk nieuws voor ons! Ron was in die tijd namelijk bezig met een Sinterklaas show. Hij trok hier het land mee door en gaf voorstellingen. Ik weet het verhaal niet meer zo goed, maar volgens mij was Sinterklaas iets kwijt en daar ging de show dan over.

Sinterklaas shows

Bij Sinterklaas horen natuurlijk zwarte pieten. En mijn dansklas en nog een andere groep werden daar voor gevraagd! Hoe vet?! Voor elke show waren er 4 pieten in de zaal nodig die daar zouden dansen, pepernoten uitdelen en met de kinderen zouden dansen in de zaal. En onze groep mocht dat doen! De andere groepen werden de pieten die zouden dansen op het toneel. De shows werden verdeeld onder ons en ik mocht in 2 shows dus in de zaal dansen.

Merle als zwarte piet in de zaal, haha.

Volgens mij hebben we zeker wel 3 maanden geoefend aan de dansjes en eind november had ik mijn eerste show en in december mijn tweede. Echt een hele gave ervaring. We werden helemaal omgetoverd tot zwarte pieten (ik herkende mijzelf niet eens! haha). En de hele show was ik in de zaal aan het dansen, pepernoten uitdelen en dansen met de kinderen.

Het was een hele gezellige groep, want naast Ron Boszhard was er natuurlijk een Sinterklaas, een soort hoofdpiet en wij als de andere pieten. Ron Boszhard is echt een ontzettend lieve man en heel gezellig! En ook nog een man met humor. Mijn ouders zijn één show mee geweest en hebben erg gelachen met hem. Hij kletste gezellig met ons allemaal en bedankte ons na elke show. Zo lief! We hebben een vest gekregen met Ron Boszhard producties erop. Super vet!

Ron Boszhard tijdens de show!

Dat is dus waarom ik hoop dat Ron Boszhard de mol is. Kunnen we lang van deze grappige en lieve man genieten. Ja, ik ben dus een beetje bevooroordeeld, maar ja wat wil je, haha. Door hem heb ik iets heel vets mogen doen! Helaas hebben we daarna nooit meer iets van een show gedaan. Maar dat maakt niet uit: dit was al heel gaaf! Mocht meneer Boszhard niet de mol zijn, dan mag hij wel winnen hoor ;). Ook heel leuk!

Wie is de mol 2018

Ron is de mol!

Maar het leukste scenario zou zijn: Ron als de mol in Wie is de mol 2018, Jan als winnaar en wie verliezend finalist is…. maakt eigenlijk niet uit, haha.  Maar ik kan dit wel hopen, maar je weet het nooit bij Wie is de mol, haha. Het is een onvoorspelbaar programma en zoals je vaak hoort: ‘niets is wat het lijkt’. En ohja, ‘trust nobody……’ 
Ik heb in ieder geval heel erg veel zin in het nieuwe seizoen en kan ik niet wachten tot het begint!!!! Helaas moeten we nog wachten tot 6 januari 2018. Dan begint het nieuwe seizoen met Ron Boszhard! En lieve Ron als je dit leest, zet hem op! En groetjes van dat danspietje uit de zaal ;).

Ga jij ook naar Wie is de mol 2018 kijken? 

Misschien is dit ook leuk?

11 comments

  1. Ja, eindelijk! Ik ben groot fan van Wie is de mol. Mijn moeder keek eerder nooit, maar ik heb haar overgehaald en nu is ze ook fan! Ben altijd wel slecht in het ontmaskeren haha

  2. Ik heb dat dus serieus nog nóóit gekeken, hè! Erg eigenlijk. Maar heb gewoon nooit echt tijd om serieus op gezette tijden een “serie” te volgen en Gemist vind ik ook niks aan eigenlijk. Maar wel leuk dat het weer begint, voor de fans!

  3. Ja ik ben ook groot fan van wie is de mol en met mij mijn zonen. Zij hebben een ijzeren geheugen en weten nog alle lmollentrsken van d afgelopen jaren. Ik vind het altijd wel leuk als er niet alleen maar hele bekende nl-ers mee doen. Ik erger me dan ook rot aan Expeditie Robinson waarbij je de Bners en Niet beers hebt, maar waarvan ik de helft van die beers niet eens ken.

  4. Ouch ik lees dit artikel nu aflevering 1 al op tv geweest is haha. Toch een beetje pijnlijk. Wel grappig trouwens dat hij de vriend van je dansjuf was! Ik ken helemaal geen bekende Nederlanders haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *