iPhone telefoonhoesjes – Wat vind ik leuk?-

iPhone telefoonhoesjes

Hoi! Telefoonhoesjes shoppen. Dat is volgens mij wel iets wat elke vrouw leuk vindt om te doen. Am i wrong? Ik heb sinds een tijdje een iPhone 7 plus en zie ineens zoveel leuke iPhone telefoonhoesjes. Niet normaal, haha. Op de één of andere manier heb ik het idee dat er ook meer leuke hoesjes voor de iPhone zijn. Of ik zie gewoon te veel leuke, haha. Wat vind ik dan leuke iPhone telefoonhoesjes en welke vind ik fijn? Dat vertel ik je graag!

iPhone  telefoonhoesjes

Ik heb dus een iPhone 7 plus. Jep, een groot model iPhone. Dat wil zeggen dat veel telefoonhoesjes afvallen voor mij, omdat ze te klein zijn. Merle heeft een big Phone en heeft dus ook een groter telefoonhoesje nodig. Ik ben zelf een groot fan van siliconen telefoonhoesjes. Die zijn lekker flexibel en passen makkelijk om je telefoon. Een book case model kan ook wel. Daarvan vind ik het vaak handig dat je er pasjes bij in kan bewaren, maar elke keer een flap omslaan voordat je bij je telefoon kan. Nee, dat vind ik minder.

Een telefoonhoesje met alleen een achterkant (back case) vind ik niet heel fijn. De zijkant van je telefoon is dan niet beschermd. En laat je nou je telefoon net op de zijkant vallen. Dan zit je met een probleem…..Of alleen een zijkant en geen bescherming aan de achterkant. Nee, ook niet mijn ding. En dan heb je ook nog een sleeve. Dat is meer een hoes waar je je telefoon in kan doen. Voor mij veel te veel gedoe om je telefoon uit te halen.

Mijn telefoonhoesjes

Zoals je al merkt: ik ben fan van siliconen hoesjes voor de iPhone. Nu heb ik zelf een doorzichtig siliconen hoesje met een sticker met mijn eigen logo van mijn blog erop. Een eigen hoesje die niemand anders heeft! Super gaaf. Oké, ik lieg een beetje. Mijn vader heeft ook een doorzichtig hoesje met mijn logo erop, haha. Hij heeft mijn oude telefoon en dat hoesje zat er nog omheen….

Maar wat voor soort hoesjes vind ik dan leuk? Ik hou van vrolijke hoesjes met iets geks erop. Zoals mijn eigen logo, haha. Om mijn vorige telefoon (een iPhone 6) had ik bijvoorbeeld ook vaak doorzichtige siliconen hoesjes met een gekke tekst of vrolijke dingen erop.

iPhone telefoonhoesjes
Zo heb ik een hoesje met een hart met de tekst: I love you. Volgens mij is deze van mijn moeder, maar had ik deze ook weleens om mijn telefoon. De andere met blondie 01 slaat natuurlijk echt op mij, haha. Een rare tekst, dat vind ik wel leuk als iPhone hoesjes.

iPhone telefoonhoesjes
En dan heb ik een hoesje met Pikachu erop. Die vind ik zoooo cute en leuk hihi. En natuurlijk kunnen mijn geliefde flamingo’s niet ontbreken! Die is toch té vrolijk?!

iPhone telefoonhoesjes
En om mijn iPhone 7 plus zit nu een hoesje met mijn eigen logo. Een beetje reclame maken is natuurlijk nooit verkeerd. Maar naast dit hoesje denk ik dat er wel snel een ander hoesje bij zal komen. Een doorzichtig siliconen hoesje met een gekke tekst of vrolijke figuurtjes. Dat matcht wel bij mij! Maar eens op zoek in de winkels of op internet!

Deze iPhone cases van Shop4hoesjes vind ik bijvoorbeeld heel erg leuk:


Jaaa, mijn geliefde unicorns op een iPhone hoesje!


En ik ben dol op Oreo koekjes. Dan is deze ook erg grappig!


Deze iPhone cases vind ik ook altijd zo leuk. Lekker vrolijk met veel verschillende dingen erop: een flamingo, oog, pizza en noem maar op.


Oké en dit iPhone telefoonhoesje valt er een beetje buiten… Deze is niet transparant, maar wel heel gaaf! Dat marmer effect vind ik erg mooi. Een mooi wensenlijstje dacht ik zo. En er zullen binnenkort vast snel nieuwe iPhone telefoonhoesjes bijkomen.

Wat vind jij fijne hoesjes voor je telefoon?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

18 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *