Horloge en sieraden aanbiedingen: een leuke tip!

Gastartikel horloge en sieraden aanbiedingen: 

Als je mijn blog een beetje volgt is het je ongetwijfeld al eens opgevallen: ik ben gek op sieraden! Ik kan best veel verschillende stijlen waarderen. Soms draag ik het liefst fijne, subtiele gouden sieraden. Bij een andere outfit vind ik een wat grovere stalen ketting bijvoorbeeld heel leuk staan. En op weer een ander moment kies ik voor zilveren ringen met leuke steentjes. Het hangt maar net van m’n kleding en outfit af! Het liefst heb ik dan ook een sieradenkist tot mijn beschikking vol met de leukste items. Maar hier zit natuurlijk wel één nadeel aan: sieraden zijn vaak best prijzig. Ik heb er dan ook een sport van gemaakt om te zoeken naar de mooiste aanbiedingen. Afgelopen week kwam ik toevallig Starlounge tegen. Een horloge en sieraden outlet met veel bekende merken voor een zacht prijsje. Het leek me leuk om deze online winkel even met jullie te delen en wat horloge en sieraden aanbiedingen te delen!

Een online sieraden outlet, hoe werkt dat?

Je kent ongetwijfeld de kleding outlets in Nederland wel. Denk bijvoorbeeld aan Bataviastad of Fashion outlet Roermond. Hier zitten winkels van allerlei bekende merken die daar hun restpartijen verkopen. De kortingen zijn vaak gigantisch. Dus het is een bezoekje waard als je liever niet de hoofdprijs betaalt. Een online outlet is eigenlijk niet anders. Het is een webshop waarop voornamelijk producten worden aangeboden die ‘over’ waren. In dit geval dus horloges, kettinkjes, armbanden, ringen en meer. Alles is gloednieuw, officieel en ongedragen, het is alleen misschien niet de nieuwste collectie. Hierdoor kan de winkel het een stuk goedkoper aanbieden wat jou een hoop geld bespaart. Ideaal toch?

horloge en sieraden aanbiedingen

De horloge merken die mij aanspreken

Zoals ik net al zei kan ik heel veel verschillende stijlen wel waarderen, het is maar net wat voor dag het is. Meestal houd ik wel van wat subtielere horloges, dus niet met een te grote kast. Hierom vind ik Danish Design en Olympic bijvoorbeeld heel erg mooi, met name de gouden en rosé gouden modellen.

[shopsuite_snippet id=575d]

Super minimalistisch, maar toch heel vrouwelijk. Esprit heeft ook wel hele leuke soortgelijke modellen, al moet je daar vaak wat beter zoeken. Sommige Esprit horloges zijn namelijk wat oubollig als je het mij vraagt. Tot slot is Lacoste ook wel echt een aanrader. Het is niet een merk waar ik als eerste naar kijk, maar ze hebben eigenlijk hele leuke dames horloges. Eenvoudige modellen met een vrolijk krokodilletje om het af te maken. 

Mijn favoriete sieraden merken

Ook hiervoor geldt dat het heel er afhangt van m’n mood, maar er zijn wel een aantal merken en stijlen die altijd wel in de smaak vallen. Zo vind ik dat Tommy Hilfiger bijvoorbeeld hele leuke sieraden maakt. Ze zijn vaak vrouwelijk, maar ook stoer. Iets wat eigenlijk wel past bij een alledaagse outfit.

[shopsuite_snippet id=575c]

Daarnaast heeft Boccia ook hele mooie items. Zij werken vooral met titanium wat een grove metalen look geeft. Ik vind niet alles mooi; soms is het té grof. Maar ze hebben ook veel subtiele ringen en kettingen die mij zeker aanspreken. Tot slot geldt ook voor de sieraden dat Esprit er hele leuke pareltjes tussen heeft zitten. 

Wat vind jij?

Over smaak valt niet te twisten! Toch denk ik dat bij een dergelijke sieraden outlet winkel voor iedereen wel wat te vinden is. Ga je liever voor een stijlvol Hugo Boss horloge of ben je meer een type voor een klassieke Diamonfire ring? Ik ben benieuwd!

* dit artikel bevat een samenwerking* 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1190

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *