Heerlijk slapen in onze slaapkamer

heerlijk slapen in onze slaapkamer

Hoi! Onze slaapkamer heeft een kleine make-over gekregen. De muren zijn gedaan, er hangt een tv en we hebben wat leuke decoratie in de slaapkamer. We kunnen nu heerlijk slapen in onze slaapkamer. Kijk je mee naar onze mooie slaapkamer?!

Heerlijk slapen in onze slaapkamer

Slapen is belangrijk. Een goede nachtrust doet wonderen. Ik ben zo iemand die veel slaap nodig heeft. Nachten van zes uurtjes zijn voor mij echt te weinig. Ik slaap liever acht uur. Ik ga ook liever op tijd naar bed en niet al te laat. Uitslapen vind ik in het weekend heerlijk maar niet al te lang. Dat kan ik niet echt, haha.

In onze slaapkamer staat ons tweepersoons bed van Club 9. Hier liggen twee losse matrassen op van Club 9. Deze matrassen zijn aangepast aan onze slaaphoudingen, echt heel erg fijn.

Ons bed

Het bed is lekker hoog en slaapt heel erg fijn. Een boxspring bed vind ik sowieso fijner liggen en mooier staan. Vaak stralen deze bedden klasse uit. Het oog wil ook wat toch ;). Een tweepersoonsbed kopen is altijd een uitdaging. Maar tegenwoordig zijn er zo veel mogelijkheden. Zo is er voor ieder wat wils.

Mocht ik last hebben van mijn mede slaper kan ik altijd nog in het logeerbed liggen. Want laten we eerlijk zijn: je laat je nachtrust toch niet afpakken? Dan slaap ik liever even op een andere kamer. Niks mis mee toch?!

heerlijk slapen in onze slaapkamer

De logeerkamer / mijn kledingkamer is nog niet helemaal opgeknapt. Maar de slaapkamer dus wel. We hebben een gezellig groen behangetje op de muur. Ik vind het echt een hele toffe kleur. Geeft ook wat warmte in de slaapkamer.

Decoratie en tv

Ik heb via Decostaal een super gaaf panterhoofd mogen uitzoeken. Hoe vet hangt deze tegen de groene muur aan?! Daarnaast heb ik wat leuke deco spulletjes op een tafeltje gezet en daarbij een mooie bananenplant. Ik vind het een leuk stukje in de slaapkamer.

Onze wasmanden staan ook op de slaapkamer en onze leuke houten laddertjes ook waar we kleding overheen kunnen hangen. En dan nog een nieuw item op onze slaapkamer: een tv. Deze komt van mijn schoonzusje af en is een oude tv van Thijs. Prima om deze boven op te hangen.

Kunnen we lekker een serie kijken in bed en genieten van onze fijne slaapkamer. Moet zeggen dat we nog niet heel vaak de tv gebruiken op de slaapkamer. Zijn we ook niet echt gewend, haha.

Heerlijk slapen in onze slaapkamer gaat zeker lukken nu. Ik vind het een fijne en gezellige kamer geworden. Wie weet dat ik ooit nog andere gordijnen wil en de kans op meer deco dingetjes is bij mij ook zeer groot. Who knows…

heerlijk slapen in onze slaapkamer

Heb jij ook een fijne slaapkamer om in te slapen? En besteed jij daar ook aandacht aan qua inrichting?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *