Happy Socks onder de kerstboom

Hoi! De tijd van cadeautjes geven is nu. Niet iedereen is geeft altijd cadeau’s met de feestdagen. Wij zijn er zelf ook niet zo van. Maar de laatste jaren hebben we wel eens cadeautje voor onze dierbaren. Ik geef Thijs wat en hij mij. Vaak iets heel kleins hoor. Of wanneer we bij kerst bij mijn of zijn ouders op bezoek gaan, nemen we iets kleins mee. Gewoon omdat we ze waarderen blij zijn deze tijd met hen door te kunnen brengen. Zelf ook op zoek naar kleine cadeautjes om te geven? Ik geef je wat tips en de grootste tip: Happy Socks onder de kerstboom.

Cadeaut tips

Vaak is een klein cadeautje al een leuk gebaar. Voor vrouwen is een bloemetje of chocolade altijd lekker en leuk. Of een leuk theepakket met wat lekkers. Met Rituals kom je ook vaak goed binnen. Die hebben ook leuke mini’s om cadeau te doen. Ja er is best veel keuze.

Voor mannen is het soms wat lastiger. Vaak kom je uit bij een bierpakket of een pakket met nootjes en chipjes. Wat dacht je van Happy Socks onder de kerstboom?! Bij HemdVoorHem hebben ze hele leuke cadeaupakketten voor mannen. Zo ben je in één klap klaar. Zelf vind ik Happy Socks altijd erg leuk.

happy socks onder de kerstboom

Dit zijn toch de vrolijke sokken die je kent?! Mijn schoonvader en vrienden dragen ze wel eens. Geniaal. Piept een vrolijke sok onder je zwarte broek uit. Ik vind het helemaal leuk. Bij HemdVoorHem hebben ze leuke pakketten met Happy Socks erin met bijvoorbeeld wat lekkers ernaast. Denk aan Tony Chocolonely repen. Iets leuks en lekkers in één. Daar heb je mannen wel mee lijkt me.

Happy Socks

Maar ook hebben ze pakketten met Happy Socks en een Dopper of een setje bier. Eigenlijk allemaal leuk. En de sokken zijn er in allerlei printjes, kleuren en vormen. Super gezellig sokken dus. Een leuk klein cadeautje om te geven. Sokken draagt immers iedereen toch? Dan is een vrolijk paar altijd gezellig om te dragen.

Thijs draagt onder zijn nette kerstoutfit dit jaar een vrolijk paar Happy Socks. Even kijken voor welk paar hij gaat. De groene kerstboom kleur sok met sneakers erop of de sjieke zwarte sok met gekleurde aardbeitjes. Ze zijn alle twee erg vrolijk. Ik denk zelf dat het de aardbei sokken worden. Thijs houdt wel van zwart. Hij draagt denk ik zijn zwarter blouse met de feestdagen dus komt er wat zwarts terug in zijn outfit, haha.

happy socks onder de kerstboom

Wel iets heel vrolijks zwart! Ik vind het wel een grappig detail onder je nette kerstoutfit. Dit cadeau is geslaagd voor Thijs. Hij springt al gezellig door de kamer met deze blije sokken. Deze sokken maar eens in de wasman gooien om van dat ‘gehups’ af te zijn, haha ;).

happy socks onder de kerstboom

Wat vind jij van Happy Socks onder de kerstboom?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1174

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *