Foute kersttruien – kersttrui winnen! –

foute kersttruien

Hoi! De tijd van Kerst is echt aangebroken. Gezellige lichtjes, mooie kerstbomen en gewoon veel gezelligheid. Ik ben echt wel een beetje een kerstfan. Ik hou van de gezelligheid en gewoon alles wat met kerst te maken heeft. En dan in het bijzonder de kersttruien! Ik hou van die foute kersttruien.

Foute Kersttrui

Vrijdag 13 december is het foute kersttruien dag. Je mag dan ongegeneerd je foute kersttrui aan doen naar je werk, familie of waar je ook heen gaat. Ik vind dat altijd zo lachwekkend. Een foute kersttrui tovert toch bij iedereen een glimlach op zijn of haar gezicht?!

Je hebt foute kersttruien met Rudolf, de kerstman of andere afbeeldingen van Kerst erop. Ik vind dat toch zo grappig. Een blik ernaar en je krijgt een lach op je gezicht toch?!

foute kersttruien

Ik heb zelf ook een foute kersttrui. Eentje met de Kerstman himself erop. En een vrolijk bolletje aan zijn muts. Ik denk dat ik deze trui nu zo’n twee kerst jaren al heb. En elke keer trek ik deze op school aan met foute kersttruien dag of een paar dagen voor kerst lekker thuis.

Als we de kerstboom opzetten heb ik altijd mijn foute kersttrui aan. Kerstavond…. ik zit met mijn foute kersttrui op de bank! Op eerste en tweede kerstdag heb ik overdag de trui vaak niet aan. Dan ben ik helemaal op m’n ‘ kerst-best’  met een jurkje of mooie top. Maar wanneer ik ‘ s avonds thuis ben, dan trek ik de heerlijke trui weer aan.

Een van de leuke foute kersttruien van Carnavalskleding.nl

De trui is namelijk ook nog eens lekker warm, dus dat is helemaal fijn. Heb jij eigenlijk al een kersttrui? Bij carnavalskleding.nl hebben ze al super grappige kersttruien op de site staan. En er komen er nog meer bij.

Winactie

En nu het leukste van allemaal. Ik mag 30 euro shoptegoed weggeven waar je misschien wel een leuke kersttrui van kan bestellen op de site. Hoe kan je dit bedrag winnen?

– Laat in een reactie weten dat je meedoet en wanneer jij de kersttrui zou dragen.

-Like mijn Facebookpagina en volg mij op Instagram voor extra kans.

Dat is niet lastig toch? Je kan meedoen tot en met vrijdag 20 december. Dan zit jij met kerst misschien wel met een gezellige foute kersttrui op de bank! De winnaar krijgt van mij zaterdag 21 december een mailtje met daarin de uitleg hoe de winactie verder verloopt.

Heel veel succes en geniet lekker van deze tijd (met een gezellige foute kersttrui).

Heb jij een foute kersttrui? 

* dit artikel bevat een samenwerking*  

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1172

10 reacties

  1. Natuurlijk doe ik graag mee. Wij zijn dol op foute kersttruien. Wij dragen ze altijd op kerstavond en tweede kerstdag e voor de kerst ook al een paar keer omdat ze zo leuk zijn. Een nieuwe trui is altijd welkom.

  2. Ik doe mee voor mijn 2 meiden, we kregen dinsdag een berichtje dat de kinderen woensdag op school mochten komen in hun foute trui… Oepssss, die hadden mijn meiden niet 😑 met een kerstmuts heb ik ze naar school gestuurd maar mijn jongste roept nog steeds dat ze een foute kersttrui wil haha, ik zou allebei mijn meisjes graag verrassen met alsnog een foute kersttrui 😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *