Fijne kerstdagen en onze kerstsfeer thuis

Hoi! Ik wil jullie als eerst hele fijne kerstdagen wensen! Het is misschien anders dan we ons voorgesteld hadden…. Helaas. Ondanks de Corona maatregelen gaan we er gezellige dagen van maken! Met minder mensen maar met meer eten dan, haha. Onze kerstboom staat al sinds 5 december in huis.  In deze post laat ik je kerst in ons huis zien en lees je meer over de onze kerstdagen.

Kerstboom

fijne kerstdagen

We hebben twee jaar geleden een kunstboom gekocht. Veel mensen zullen gaan stuiteren nu. * Met kerst koop je een echte boom*. Nee, wij niet, haha. Al die naalden die prikken en loslaten. Hebben wij geen zin in. Vandaar een nepperd. Als je deze een beetje vol hangt zie je niet eens dat hij nep is. Wanneer je goed gaat kijken wel ja maar dat maakt ons niks uit.

Het gaat er toch om dat je de gezelligheid in huis haalt met een boom, lampjes en ballen?! En wij vinden dat gelukt bij ons. Het thema rood en goud zet ik ook dit jaar weer door. Lekker traditioneel maar ik hou ervan. Het geeft warmte in huis en ik houd daar van. Gezellige lampjes erin en de boom is klaar. Als je goed kijkt heb ik ook wat gekke eyecathcers erin hangen. Kan het niet laten natuurlijk. Een gezellige minion….

Onder de boom is het ook een feestje….. Daar zit onze gezellige kerstman. Deze kreeg ik van mijn schoonzusje voor mijn verjaardag. Geweldig. Deze past bij onze grote kerstman. Deze kreeg ik vorig jaar van Thijs en ik ben er helemaal blij mee. Ik zeg altijd: mijn kerstman vriend, haha. Deze zit gezellig deze dagen bij ons op de bank.

Ook verder in het huis heb ik lampjes gehangen en wat leuke kerstitems neergezet. Ik ben bang dat het ieder jaar meer gaat worden. Ik krijg nog wel eens wat van familie of vrienden (die weten dat ik wel een beetje een ‘kerstgekkie’ ben) en ik koop zelf ieder jaar ook graag wat… Oops. Dit jaar kon ik niet veel aanschaffen: geen tijd en winkels dicht. Thijs haalt opgelucht adem, haha.

fijne kerstdagen

De kerstdagen en fijne kerstdagen

Dit jaar genieten van lekker van de gezelligheid in huis en van elkaar. Met kerst komen mijn ouders de eerste kerstdag. We gaan lekker eten samen en misschien wel een spelletje doen. Tweede kerstdag komt de moeder van Thijs en zijn tante. Ook dan gaan we weer lekker eten en spelletjes doen. Ik heb er nu al zin in!

fijne kerstdagen

Mijn kerstoutfit is klaar, het huis is gezellig en we hebben lekker eten. Kerst kan beginnen! Jullie ook super fijne kerstdagen en geniet!

Wat doe jij met de feestdagen?

Misschien is dit ook leuk?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *