Favoriete sieraden van dit moment

Hoi! Dat ik dol ben op sieraden is wel duidelijk. Elke dag draag ik wel sieraden. Kettingen zijn mijn favoriet. En daar heb ik er ook best veel van. Leuk om met elkaar te combineren. Daarnaast ben ik ook steeds meer ringen gaan dragen. Eigenlijk best wel leuk. In deze post laat ik jullie mijn favoriete sieraden van dit moment zien.

Favoriete sieraden van dit moment

Veel favoriete sieraden van dit moment zijn van My-Jewellery. Ik ben echt dol op dit sieradenmerk. Ze hebben zoveel leuke kettinkjes en andere sieraden maar ook de kleding is er erg leuk. En de prijs is ook altijd erg fijn. Ik zal start met de items van My-Jewellery. Ik kocht er namelijk laatste twee nieuwe sieraden.

Pistool ketting

Als eerste is dat een ketting met een pistool eraan. Misschien niet echt kindvriendelijk en niet zo handig om op mijn werk op school te dragen. Maar hΓ©: daarbuiten om kan het prima. Ik draag eigenlijk altijd zilveren sieraden. Dus ook deze ketting is zilver. Het is een iets langere ketting. Daarom is deze goed en makkelijk te combineren met andere kettinkjes. Het pistool is een opvallend item als ketting. Ik vind het wel grappig.

Ringen

Dan heb ik ook een nieuwe ring van My-Jewellery. Ik vind sieraden met een initiaal van jezelf altijd erg leuk. Nu heb ik een ringetje met de M erop. De M van Mij, haha. Het is een ringetje die je zelf kan verstellen doordat deze een opening heeft. Dat is erg handig want ik heb best kleine en dunne vingers. Veel ringen passen mij niet. Deze is makkelijk te verstellen naar mijn vinger toe, ideaal!

Ik ga even door mijn mijn ringen. En daar zit ook een slangenring tussen die ik gekregen heb van een vriendin voor mijn verjaardag nog. Ook van My-Jewellery, hoe toevallig….. Deze ring is ook te verstellen door hem open of dicht te drukken. Makkelijk te doen omdat het een slang is. Deze kronkelt leuk om je vinger heen. Ik vind hem helemaal super. Past ook gaaf bij mijn ketting met een slang eraan. Matchend detail!

Geboortejaar ketting

Weer terug naar mijn kettingen. Ik draag nu ook erg vaak mijn kettinkje met mijn geboortejaar eraan. Een ketting met de getallen: 1995. Ook een leuk persoonlijk sieraad. Ik hou er wel van. Deze is bij My-Jewellery te bestellen in heel veel verschillende jaartallen. Ook leuk om iemand cadeau te doen. Ik moet alleen telkens wel goed opletten of ik hem goed draag en niet dat je getallen van achter naar voren leest, haha. Overkomt mij nog wel eens….

Tja en dit zijn wel mijn favoriete sieraden van dit moment. Natuurlijk combineer ik deze sieraden met andere items die ik al heb. Ik draag ook graag mijn ketting met sterrenbeeld eraan en mijn paperclip ketting. Deze zijn fijn om mee te combineren.

Fan van zilver ben ik zeker dus. En met de nieuwe sieraden ben ik ook erg blij. Leuk om weer veel af te wisselen. Hoewel ik ook wel een beetje vaste combinaties heb. Mijn ringen dragen ik vaak zoals je ze hierboven ziet. Vaak draag ik mijn geboortejaar ketting met mijn sterrenbeeld ketting. En het pistool met mijn paperclip ketting.

Genoeg leuke sieraden om weer mee te combineren. En er komt altijd weer wat nieuws bij… Gek hΓ¨?!

Welk sieraad draag jij veel op dit moment?

* dit artikel bevat een samenwerking*

Misschien is dit ook leuk?

4 comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *