Favoriete apps op mijn telefoon

favoriete apps op mijn telefoon

Hoi! Ik kan niet meer zonder mijn telefoon! Oké dat klinkt wel heel erg, maar het is gedeeltelijk wel waar. Appen, foto’s delen, bellen en noem maar op. Alles doe ik op de telefoon en ik heb dat ding altijd bij mij. Ik heb een iPhone 7 plus. Ik ben helemaal fan van deze telefoon. Liever gezegd: ik ben een beetje iPhone fan, haha. Maar wat staat er op mijn telefoon? Wat zijn mijn favoriete apps op mijn telefoon?

Op mijn telefoon heb ik aardig wat apps staan. De helft gebruik ik er misschien niet veel van, haha. Maar ik heb 125 GB aan opslag, dus dat kan prima ;). Tja en als blogger gebruik je nu eenmaal veel apps: sSocial media apps, maar ook fotobewerkingsapps. En zo heb ik nog meer apps die ik vaak gebruik. Hieronder vind je screenshots van mijn telefoon. Je kan dan zien welke apps ik er allemaal op heb staan. Mijn favoriete apps op mijn telefoon ligt ik eruit. En het kan zo zijn, dat er wel weer wat apps bijgekomen zijn, haha.

favoriete apps op mijn telefoon

Pagina 1

Ik heb ‘ vier pagina’s ‘ op mijn telefoon. Ik ga ze met je langs. Op de eerste pagina staat niet heel veel bijzonders…. Hier gebruik ik vooral WhatsApp van. Eigenlijk gebruik ik die elke dag wel. Tja, appen is niet meer weg te denken. Spotify gebruik ik tijdens het sporten. Mijn agenda is ook wel handig. Deze heb ik sinds kort ook maar eens in mijn telefoon gezet, haha. Toch wel erg handig! En mijn bankrekening checken, is ook wel een regelmatige bezigheid.

App Store en iTunes

En dan is de App Store natuurlijk ook heel handig. Om Apps te downloaden. Veel apps zijn gratis, maar er zijn ook apps waar je voor moet betalen. Hetzelfde geldt voor iTunes. Daar kun je muziek downloaden en op je telefoon zetten. Met een iTunes kaart kan dat. Wist je dat je deze gemakkelijk via Primera kan bestellen? Handig!! Een leuk idee om iemand cadeau te doen voor de verjaardag. Vind ik namelijk heel leuk (hint hint, haha).

favoriete apps op mijn telefoon
Pagina 2

Dan ga ik naar mijn tweede pagina. Hier staan vooral mijn social media apps op. Facebook, Instagram, Twitter (en nee, ik heb geen Snapchat, haha). Die gebruik ik eigenlijk dagelijks. YouTube kijk ik altijd filmpjes mee en ik check het weer vaak via Buienradar. In de Stocard app heb ik altijd mijn klantenpassen bij de hand. Zo handig! Via Analytics houd ik mijn bezoekers van mijn blog bij en via Reports+ mijn Instagram volgers. Ik vind dat altijd leuk om te weten.

favoriete apps op mijn telefoon

Pagina 3

Op de derde pagina staan veel random dingen. Videoland en Netflix gebruik ik als ik niet op de laptop naar een film of serie kijk. Vaak in bed ofzo. Canva en Snapseed gebruik ik om foto’s te bewerken op mijn telefoon. Zo fijn! Via de WordPress app kan ik kleine dingetjes voor mijn blog doen. Maar grote dingen en blogpost schrijven doe ik het liefst via de laptop. 9292 en de NS is wanneer ik met het openbaar vervoer rijs wel handig en sinds kort heb ik Tikkie. Wat een uitvinding is dat! Handig wanneer je dingen moet verrekenen.

favoriete apps op mijn telefoon

Pagina 4

En dan op de laatste pagina nog een paar apps, haha. De valuta app staat er nog op van de vakantie, maar is best handig om wat om te rekenen. En oeps…. de Mc Donals app, haha. En via de IENS app kan je makkelijk reserveren bij een restaurant. Aangezien ik nog al van eten houdt, haha. En dan ben ik helemaal de icoontjes onderin vergeten. Natuurlijk is bellen ook altijd handig om snel te kunnen, Safari voor internet en mijn mail bekijken!

Zoals je ziet heb ik niet alles netjes ingedeeld in mapjes of bepaalde apps die wat met elkaar te maken hebben, bij elkaar gezet. Nee, op de één of andere manier is dit logisch voor mij en ik weet ook alles snel te vinden. Zeker ook mijn favoriete apps op mijn telefoon. Ik hoop dat je het leuk vond om een kijkje te nemen in mijn telefoon en welke apps ik zoal gebruik. Er zal vast nog wel meer bij komen, haha. Dan krijg ik vast meer favoriete apps op mijn telefoon.

Welke favoriete apps heb jij op je telefoon?

* dit artikel bevat een samenwerking*

 

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1201

13 reacties

  1. wauw kanonnen wat heb jij veel apps, ik heb dat echt niet omdat ik dan meer dan de helft niet gebruik. Zonde van al mijn ruimte en vind het heel vervelen zoveel pagina’s. Voorheen zat zelfs alles in mapjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *