Een nieuw telefoonhoesje – Girls-Things hoesje

 

nieuw telefoonhoesje

Hoi! Ik heb een nieuwe telefoonhoesje en wel een hele bijzondere! Een echt Girls-Things telefoonhoesje. Ja, ik probeer mijn blog steeds meer in the spotlight te zetten, haha. En nu heb ik dus een gepersonaliseerd Girls-Things telefoonhoesje. Super vet en ik ben er ook heel erg blij mee. Een uniek telefoonhoesje dat niet veel mensen hebben. Oké dat is niet helemaal waar. Mijn moeder heeft er ook één. Bij de drukker was namelijk iets mis gegaan en daarom kreeg ik twee hoesjes. Mijn moeder heeft dezelfde telefoon, dus dat kwam goed uit.

Nieuw telefoonhoesje: Girls-Things logo

nieuw telefoonhoesje

Al eerder heeft mijn vriendjel visitekaartjes voor mij ontworpen en laten drukken. Deze kan ik dan aan mensen geven of ergens achter laten. Alles om de blog te promoten, haha. En mijn auto is sinds een tijdje ook al helemaal in Girls-Things stijl. Ik heb namelijk stickers op mijn auto met mijn site erop. En nu dus ook een nieuwe telefoonhoesje met mijn Girls-Things logo. Dit is door dezelfde drukker gedaan als de stickers op mijn auto. Door een vriend van Thijs. Echt heel erg leuk! (en natuurlijk handig dat Thijs hem kent, haha). Natuurlijk moest ik wel betalen voor het telefoonhoesje, haha Iets van 15 euro dacht ik.

Thijs heeft daarvoor mijn logo doorgestuurd en daarna is deze op een doorzichtig telefoonhoesje gedrukt. En dat is erg mooi gelukt. Wanneer ik nu bezig ben op mijn telefoon of aan het bellen ben, kan iedereen mijn logo zien, hihi. Alles voor de reclame, haha. Dit telefoonhoesje is voor een IPhone 6. Ik heb dus 2 nieuwe telefoonhoesjes gekregen, omdat er de eerste keer iets mis gegaan was. Mijn moeder heeft ook een IPhone 6, dus die moet er ook aan geloven…. En ook zij heeft dus een Girls-Things telefoonhoesje.

nieuw telefoonhoesje

Ik ben erg blij met mijn nieuwe telefoonhoesje. De kleuren van mijn logo springen van de achterkant af en dat ziet er tof uit. Een uniek hoesje :). Natuurlijk kun je ook andere dingen op een telefoonhoesje laten drukken. Foto’s en noem maar op. Dus wie weet wat voor telefoonhoesje ik nog meer laat drukken. Voorlopig houd ik deze er lekker op.

Wat voor telefoonhoesje zou jij laten drukken?

Merle Hebing
Merle Hebing
Artikelen: 1182

Eén reactie

  1. Wauw wat gaaf! Ik kan me voorstellen dat je er heel erg blij mee bent. Leuk om deze manier te blog te kunnen promoten. Vind vooral de letters en kleur heel erg helder van kleur zijn, echt heel erg scherp. Super mooi resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *